تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1405 از 1783 اولاول ... 405905130513551395140114021403140414051406140714081409141514551505 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,041 به 14,050 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

من خودم به شخصه تنها در صورتی برمیگردم صبا که سرعت تایم رایگانش 20 مگابیت بشه البته بدون محدودیت وگرنه همین های وبم خیلی بهتره ماهیانه 18 تومن میدم روزی هم 4گیگ میشه دانلود کرد.

2. 4 کاربر از masooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

عنوان این تایپک را بزارید بحث و بررسی شرکت گدا گستر صبانت

4. 12 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

13

لطفا از بحث خارج نشین و به مسایل حاشیه ای نپردازین .

6. 4 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال qwertym's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان

اینترنت من از عصر تا الان قطعه خواستم ببینم مال شما هم قطعه یا فقط برا من اینطوره ؟؟

شماره پشتیبانی صبانت چند هستش ؟؟؟

من از اصفم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوست عزیز عکسی که در امضا داری مربوط به صبانت نیست تبلیغ منفی نکنید ISP که اونجا نوشته یه چیز دیگری است
    بَ رَ بَ بَ ما خودمون ذغالیم نمیخواد سیامون کنی. ازین بدتراشم دیدم عکس امضای خودتم 2 حالت بیشتر نداره 1 : از بالایی های شرکتی و پهنای باند مفت بستن بهت 2 تست فیک.

9. 4 کاربر از general geranger بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان هر کجا برید باز هم برمیگردید صبانت مطمئن باشید
    آخه چرا تو روز روشن دروغ میگی/من الان خط دومم آسیاتک 10 مگابیت هست با 20 گیگ حجم روزانه در ماه و ماهیانه 66 تومان میدم و در تایم رایگان به راحتی هر شب اگر خواسته باشم 5 تا 6 گیگ میتونم دانلود کنم.الان دارم خط اولم که صبانت هست رو تخلیه میکنم و آسیاتک میگیرم.جزو مشترکینی هم بودم که در دوران طلایی شبانه صبانت در 3 ماه آخر شبی 800 مگابایت میانگین مصرفم بوده که اگر خواستی شمارمو میدم بری ریز مصرفم رو نگاه کنی.با اینکه به سرویس شبانتون چنان احتیاجی ندارم اما به خاطر کلاهبرداریتون و زورگوییتون دارم پورتمو از حیث وجود شرکت شما تخلیه و پاک میکنم.خیلی شانس آوردم.چون داشتم خط دومم رو هم صبانت میکردم.خدا دوستم داشت و جلوی این عذاب الیم رو گرفت.توی سایت خودم هم تا میتونم حقه بازیتونو به همه کاربرامون اعلام میکنم و در محل کارم هم که با اهل اینترنت سر وکار دارم برای همشون این حقه بازیاتونو شرح میدم و افتخارم اینه که تا الان چندین نفر رو تونستم از به دام افتادن در شرکت شما نجات بدم.شما امضای خودت کاملا ساختگی است یا اگر راست باشه مخصوص خودت هست.چرا دیگران را با این حقه ها بدبخت میکنید؟
    Last edited by david-ebi; 20-09-2014 at 20:03.

11. 11 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان چرا سرهر 2 دقیقه نت قطع میشه ؟؟
    دیگه خیلی رفته رو اعصاب
    کسی این مشکلو داره ؟

13. این کاربر از ho3in2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

آخه چرا تو روز روشن دروغ میگی/من الان خط دومم آسیاتک 10 مگابیت هست با 20 گیگ حجم روزانه در ماه و ماهیانه 66 تومان میدم و در تایم رایگان به راحتی هر شب اگر خواسته باشم 5 تا 6 گیگ میتونم دانلود کنم.الان دارم خط اولم که صبانت هست رو تخلیه میکنم و آسیاتک میگیرم.جزو مشترکینی هم بودم که در دوران طلایی شبانه صبانت در 3 ماه آخر شبی 800 مگابایت میانگین مصرفم بوده که اگر خواستی شمارمو میدم بری ریز مصرفم رو نگاه کنی.با اینکه به سرویس شبانتون چنان احتیاجی ندارم اما به خاطر کلاهبرداریتون و زورگوییتون دارم پورتمو از حیث وجود شرکت شما تخلیه و پاک میکنم.خیلی شانس آوردم.چون داشتم خط دومم رو هم صبانت میکردم.خدا دوستم داشت و جلوی این عذاب الیم رو گرفت.توی سایت خودم هم تا میتونم حقه بازیتونو به همه کاربرامون اعلام میکنم و در محل کارم هم که با اهل اینترنت سر وکار دارم برای همشون این حقه بازیاتونو شرح میدم و افتخارم اینه که تا الان چندین نفر رو تونستم از به دام افتادن در شرکت شما نجات بدم.شما امضای خودت کاملا ساختگی است یا اگر راست باشه مخصوص خودت هست.چرا دیگران را با این حقه ها بدبخت میکنید؟
    منم الان همین سرویس 10 مگ با 20 گیگ اسیاتک را دارم بعضی روزها افت سرعت و قطع و وصلی در روز داره اما شبها تضمینی 5 یا 6 گیگ را دانلود رایگان داره بعضی شبها هم مثل دیشب قاطی کرده بود سرعتش بالا بود 11 گیگ دان کردم غیر از اسیاتک الان مخابرات فارس هم شبی 5 گیگ دانلود رایگان داره قیمتش هم مناسبه چندتا شرکت اینترنتی دیگه هم داخل شیراز هست که دانلود رایگان شبانه داره صبانت هم دیگه بود و نبودش فرقی نمیکنه

15. 3 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

منم الان همین سرویس 10 مگ با 20 گیگ اسیاتک را دارم بعضی روزها افت سرعت و قطع و وصلی در روز داره اما شبها تضمینی 5 یا 6 گیگ را دانلود رایگان داره بعضی شبها هم مثل دیشب قاطی کرده بود سرعتش بالا بود 11 گیگ دان کردم غیر از اسیاتک الان مخابرات فارس هم شبی 5 گیگ دانلود رایگان داره قیمتش هم مناسبه چندتا شرکت اینترنتی دیگه هم داخل شیراز هست که دانلود رایگان شبانه داره صبانت هم دیگه بود و نبودش فرقی نمیکنه
    اونوقتایی که میبینی سرعت شبانت زیادتر شده از حد همیشگی مودمتو یک خاموش روشن بکن باز همون حدود 250 کیلوبایت میشه.آخه اونجور وقتا ظاهرا داره ازت حجم کم میکنه.اینبار یک تستی بکن.

17. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با تشکر
    خوب مهاجرت کنم به کجا؟
    فعلا فن آوا و های وب تو نظرمه
    فن اوا . شک نکن

19. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •