من خودم به شخصه تنها در صورتی برمیگردم صبا که سرعت تایم رایگانش 20 مگابیت بشهالبته بدون محدودیت وگرنه همین های وبم خیلی بهتره ماهیانه 18 تومن میدم روزی هم 4گیگ میشه دانلود کرد.
من خودم به شخصه تنها در صورتی برمیگردم صبا که سرعت تایم رایگانش 20 مگابیت بشهالبته بدون محدودیت وگرنه همین های وبم خیلی بهتره ماهیانه 18 تومن میدم روزی هم 4گیگ میشه دانلود کرد.
عنوان این تایپک را بزارید بحث و بررسی شرکت گدا گستر صبانت
لطفا از بحث خارج نشین و به مسایل حاشیه ای نپردازین .
سلام دوستان
اینترنت من از عصر تا الان قطعه خواستم ببینم مال شما هم قطعه یا فقط برا من اینطوره ؟؟
شماره پشتیبانی صبانت چند هستش ؟؟؟
من از اصفم
بَ رَ بَ بَ ما خودمون ذغالیم نمیخواد سیامون کنی. ازین بدتراشم دیدمعکس امضای خودتم 2 حالت بیشتر نداره 1 : از بالایی های شرکتی و پهنای باند مفت بستن بهت 2 تست فیک.
آخه چرا تو روز روشن دروغ میگی/من الان خط دومم آسیاتک 10 مگابیت هست با 20 گیگ حجم روزانه در ماه و ماهیانه 66 تومان میدم و در تایم رایگان به راحتی هر شب اگر خواسته باشم 5 تا 6 گیگ میتونم دانلود کنم.الان دارم خط اولم که صبانت هست رو تخلیه میکنم و آسیاتک میگیرم.جزو مشترکینی هم بودم که در دوران طلایی شبانه صبانت در 3 ماه آخر شبی 800 مگابایت میانگین مصرفم بوده که اگر خواستی شمارمو میدم بری ریز مصرفم رو نگاه کنی.با اینکه به سرویس شبانتون چنان احتیاجی ندارم اما به خاطر کلاهبرداریتون و زورگوییتون دارم پورتمو از حیث وجود شرکت شما تخلیه و پاک میکنم
.خیلی شانس آوردم.چون داشتم خط دومم رو هم صبانت میکردم.خدا دوستم داشت و جلوی این عذاب الیم رو گرفت.توی سایت خودم هم تا میتونم حقه بازیتونو به همه کاربرامون اعلام میکنم و در محل کارم هم که با اهل اینترنت سر وکار دارم برای همشون این حقه بازیاتونو شرح میدم و افتخارم اینه که تا الان چندین نفر رو تونستم از به دام افتادن در شرکت شما نجات بدم.
شما امضای خودت کاملا ساختگی است یا اگر راست باشه مخصوص خودت هست.چرا دیگران را با این حقه ها بدبخت میکنید؟
Last edited by david-ebi; 20-09-2014 at 20:03.
دوستان چرا سرهر 2 دقیقه نت قطع میشه ؟؟
دیگه خیلی رفته رو اعصاب
کسی این مشکلو داره ؟
منم الان همین سرویس 10 مگ با 20 گیگ اسیاتک را دارم بعضی روزها افت سرعت و قطع و وصلی در روز داره اما شبها تضمینی 5 یا 6 گیگ را دانلود رایگان داره بعضی شبها هم مثل دیشب قاطی کرده بود سرعتش بالا بود 11 گیگ دان کردم غیر از اسیاتک الان مخابرات فارس هم شبی 5 گیگ دانلود رایگان داره قیمتش هم مناسبه چندتا شرکت اینترنتی دیگه هم داخل شیراز هست که دانلود رایگان شبانه داره صبانت هم دیگه بود و نبودش فرقی نمیکنه
اونوقتایی که میبینی سرعت شبانت زیادتر شده از حد همیشگی مودمتو یک خاموش روشن بکن باز همون حدود 250 کیلوبایت میشه.آخه اونجور وقتا ظاهرا داره ازت حجم کم میکنه.اینبار یک تستی بکن.
فن اوا . شک نکن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)