تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1405 از 4428 اولاول ... 40590513051355139514011402140314041405140614071408140914151455150519052405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,041 به 14,050 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یه سوال فنی
    ببخشید نحوه کانفیگ مودم که Bridging یا routing رو انتخاب کنیم آیا روی ترفند صفحه اول تاثیری داره؟؟؟
    چون اون ترفند برای من دیشب که امتحان کردم جواب نداد
    مودم من به صورت routing هست

ممکنه اگر Bridging رو انتخاب کنم این ترفند برای من هم جواب بده؟؟؟

یه سوال فنی دیگه
    بین حالت
    Bridging و routing چه فرقی هست؟؟؟
    آیا فقط نحوه کانکشن فرق میکنه؟؟؟ که برای routing به محض روشن شدن و بالا اومدن سیستم کانکشن اتومات روشن میشه ولی حالت bridging غیر اون کانکشن باید یه کانکشن که شامل یوزر و پسورد هم داره رو داشته باشی

تنها فرقش همینه بین این دو حالت؟؟؟؟

راستی کسی دیگه هم هست که این ترفند واسش جواب نده یا فقط من بد شانسم
    Last edited by sadeghrenjer; 20-12-2011 at 12:57.

2. این کاربر از sadeghrenjer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه xero.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آقا یه سوال :
    شب ها زمانی که ترافیک رایگان میشه باید خودمون مودم رو ریست بدیم تا بتونیم از ترافیک رایگان استفاده کنید یا اینکه خودشون اتوماتیک ریست میدن ؟

4. این کاربر از xero.1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

آقا یه سوال :
    شب ها زمانی که ترافیک رایگان میشه باید خودمون مودم رو ریست بدیم تا بتونیم از ترافیک رایگان استفاده کنید یا اینکه خودشون اتوماتیک ریست میدن ؟
    اگر کانکشن دارید دیسکانکت کنید کافی هست و الا مودم رو یکبار خاموش روشن کنید و یا سیستم رو خاموش روشن کنید که ارتباط به نحوی قطع بشه

6. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

يه كم توجه كنيد دوست عزيز

هيچ كس حق كسي رو نميخوره ، اونايي كه باعث ميشن شما پول سرويس 8 مگ رو بدي ولي از اين سرويسهاي مزخرف استفاده كني تو اين موضوع مقصرن ، منصفانه نيست كه حقوق خودت رو تو هارد بقيه كاربران جستجو بكني

مثلا شما سرويس 512 داري ، سرعت واقعي برات بايد چند باشه ؟ 64 درسته؟
    توي 6 ساعت چقد دان ميكني؟ 1350 مگ بدون هر گونه افت سرعتي و با سرويس 1 م 2700 مگ
    خوب : الان يه دوره 10 روزه رو در نظر بگيرين ، مطمئنا بيشتر از اين مقدار دانلود كردين كه كمتر نبوده
    با يه نگاه ساده ميبيني كه شما اوني كه بايد بگيري رو دان ميكني ، خوب مشكلت با اضافه گرفتن برخي از كاربرا چيه؟

جهت شفافيت :
    من خودم الان سرويس 1 مگ دارم و متوسط دانلود 2.6 گيگ بوده . ولي هيچوقت همچين فكري نميكنم كه چرا يكي با 256 داره 2.6 گيگ دان ميكنه .

اصلا چرا بايد برا 4 گيگ دانلود 6 ساعت كامپيوتر روشن بمونه؟ مشكل اصلي ما جاي ديگس دوستان گرامي

طرف صحبت دوستاني نيستن كه كلا مشكل دانلود دارن و 500 مگ هم نميتونن بگيرن خدا صبرشون بده
    دقیقاً حق و نا حق اینجا صورت میگیره
    اون مشکلات اساسی که کلی هست و برای همه. بله مطمئناً همه خیلی راضی بودیم اگر قیمت و کیفیت اینترنت طور دیگه ای بود ولی در شرایط یکسان کنونی چند رویکرد وجود داره :

1- یا بگیم من نوعی هر چی بیشتر بگیرم بهتر و اوضاع بقیه هم هیچ ربطی به من نداره
    2- یا بگیم من حق خودم رو بگیرم بقیه هر چی شد
    3- یا بگیم هر کسی حق خودش رو بگیره

و مسلما گزینه سوم به عدالت خیلی نزدیکتره چه برای شرکت چه برای مشترک
    یک نکته هم عرض کنم که با سرعت 512 در بهترین حالت ثانیه ای 64 کیلو بایت و در ساعت 3600*64=230400 کیلو بایت یا به عبارتی 230400/1024=225 مگا بایت و در 5 ساعت رایگان 5*225=1125 مگابایت باید بتونید دانلود داشته باشید و بنده هم با اشتراک 1 مگابیت 2250 مگابایت انتظار دانلود شبانه رو دارم ولی تا حالا هیچ شبی بیشتر از 1500 مگ دانلود نداشتم.

من هم کاملاً با بیشتر بودن سرعت موافقم و هرچه بیشتر بهتر ولی با یک حساب و کتابی اگر سرویس 256 سرعتش تا 512 هست خیلی هم خوبه ولی به شرط اینکه 512 هم تا 1 مگ باشه یک مگ هم تا 2 مگ

8. 5 کاربر از nimakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

دقیقاً حق و نا حق اینجا صورت میگیره
    اون مشکلات اساسی که کلی هست و برای همه. بله مطمئناً همه خیلی راضی بودیم اگر قیمت و کیفیت اینترنت طور دیگه ای بود ولی در شرایط یکسان کنونی چند رویکرد وجود داره :

1- یا بگیم من نوعی هر چی بیشتر بگیرم بهتر و اوضاع بقیه هم هیچ ربطی به من نداره
    2- یا بگیم من حق خودم رو بگیرم بقیه هر چی شد
    3- یا بگیم هر کسی حق خودش رو بگیره

و مسلما گزینه سوم به عدالت خیلی نزدیکتره چه برای شرکت چه برای مشترک
    یک نکته هم عرض کنم که با سرعت 512 در بهترین حالت ثانیه ای 64 کیلو بایت و در ساعت 3600*64=230400 کیلو بایت یا به عبارتی 230400/1024=225 مگا بایت و در 5 ساعت رایگان 5*225=1125 مگابایت باید بتونید دانلود داشته باشید و بنده هم با اشتراک 1 مگابیت 2250 مگابایت انتظار دانلود شبانه رو دارم ولی تا حالا هیچ شبی بیشتر از 1500 مگ دانلود نداشتم.

من هم کاملاً با بیشتر بودن سرعت موافقم و هرچه بیشتر بهتر ولی با یک حساب و کتابی اگر سرویس 256 سرعتش تا 512 هست خیلی هم خوبه ولی به شرط اینکه 512 هم تا 1 مگ باشه یک مگ هم تا 2 مگ
    فکر میکنم منظور این دوستمون اینه که برای هر کس یه حداقل هایی در نظر بگیرن و مابقیش دیگه اشتراکی
    و بد هم نمیگن یکی ممکنه شانسش بد باشه و منطقه خوبی نداشته باشه ولی یکی جاش خوب باشه و نهایت استفاده رو ببره خب اینجا یه نمه تقسیم پهنای باند اوضاع خیلی ها رو از "مشکل روحی" به سمت "ارامش خیال" میبره
    مثلا خودم شبی 300 مگ نمیتونستم دان کنم که اینقدر خرّشون رو چسبیدم تا سیستمم رو درست کنن و الان هم بد نیست شبی 1 گیگ رو میگیره با اینکه تو مرکز مخابراتی من عمرا 10 20 نفر اکانت ای دی اس ال داشته باشن که شاید 2 3 تاشون هم دانلود شبانه بکنن ولی خب مشکل اینه که از مرکز پخش دور هستم و یکی اونور شبی چند گیگ میگیره دیگه چیزیش به ما نمیرسه.....

حتی اگه بیان و واسه دانلود شبانه قوانین خاصی بذارن مطمئنا خیلی ها از سمت 128 و 256 به 512 و 1 مگ میرن که اوضاعشون بهتر بشه البته منظورم این نیست که یه فیر پلیسی مسخره مثل شاتل بذارن همونطور که گفتم منظورم تضمین حداقل ها واسه هر نفر هست

10. 4 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Nih@sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Albania

پيش فرض

یه سوال فنی
    ببخشید نحوه کانفیگ مودم که Bridging یا routing رو انتخاب کنیم آیا روی ترفند صفحه اول تاثیری داره؟؟؟
    چون اون ترفند برای من دیشب که امتحان کردم جواب نداد
    مودم من به صورت routing هست

ممکنه اگر Bridging رو انتخاب کنم این ترفند برای من هم جواب بده؟؟؟

یه سوال فنی دیگه
    بین حالت
    Bridging و routing چه فرقی هست؟؟؟
    آیا فقط نحوه کانکشن فرق میکنه؟؟؟ که برای routing به محض روشن شدن و بالا اومدن سیستم کانکشن اتومات روشن میشه ولی حالت bridging غیر اون کانکشن باید یه کانکشن که شامل یوزر و پسورد هم داره رو داشته باشی

تنها فرقش همینه بین این دو حالت؟؟؟؟

راستی کسی دیگه هم هست که این ترفند واسش جواب نده یا فقط من بد شانسم

دوست عزیز
    ایراد کار شما اینه که ساعت سیستمت با ساعت پارس ست نیست..منم تازه از شاتل اومدم پارس..فکر کنم حدود 5 دقیقه ساعت من با پارس تفاوت داره..شما باید اول ساعتت رو با سرور پارس ست کنی...بعد اون قضیه ی ترفند هم درست میشه...مطمئن باش
    یاحق

12. این کاربر از Nih@sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان من پینگم بالاست زنگ زدم پارس می گه می تونم کمش کنم ولی سرعت دانلودت میاد پایین! کسی می دونه چه کار می کنند؟ کسی این کار رو کرده تا حالا؟

14. این کاربر از T_L_O_T_D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kar1591's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساوالان

پيش فرض

جدیدا کسی از سرویس های نامحدود استفاده کرده ؟cra 256?

یه نکته جالب اینه که این سرویس ها اسمشون cra هست ولی تو پنل نمایندگی ها من دیدم داخلشون نوشته tra
    ظاهرا یه جور دور زدن تنظیم مقرراته

---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------

آقا یه سوال :
    اگه میخوای قبل از ساعت یک یعنی از رایگان 12.30 هم استفاده کنی باید دیسکانکت کنی و سر موقع وصل بشی
    و گرنه از ساعت یک به بعد نیازی نیست خود به خود رایگان حساب میشه و نیازی به دیسکانکت یا خاموش روشن کردن مودم نیست

---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------

مرکز آزادگان
    از شاتل کوچ کردم اومدم پارس آنلاین
    فعلا که شب اول هست
    روزانه سرعت دانلود 180 بود البته نوسان داره کمتر هم میشه ولی نوسان لحظه ای هست
    شبانه هم که تا الان ساعت 2:10 نیمه شب روی 22 هست
    سرویس 256 دارم
    سرعتش شبانش که کمه فعلا ببینم تا صبح همینجوره یا زیاد میشه

---------- Post added at 02:24 AM ---------- Previous post was at 02:19 AM ----------

اینم از شانس بد ما
    ساعت 12:36 مودم رو روشن کردم و ساعت 1:04 خاموش روشن کردم و پنل رو چک کردم متاسفانه 20 مگ حجم کم کرده بود
    یعنی این ترفند صفحه 1 دیگه واسه من واب نمیده؟؟؟؟؟
    نه من هر شب استفاده میکنم جواب میده
    البته از ساعت 12.30 (بیشتر وقتا 12.31 ) کانکت میکنم و .... (صبح بلند میشم)
    البته مودم من رو حالت Bridging هست

16. 2 کاربر از kar1591 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه xero.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

و گرنه از ساعت یک به بعد نیازی نیست خود به خود رایگان حساب میشه و نیازی به دیسکانکت یا خاموش روشن کردن مودم نیست
    گفتم باید اینطور باشه چون خیلی مسخره هست اگر خودت باید دی سی بشه دوباره وصل شه مخصوصا ما که رو شبکه کار می کنیم .

18. این کاربر از xero.1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Senator_Offline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان من پینگم بالاست زنگ زدم پارس می گه می تونم کمش کنم ولی سرعت دانلودت میاد پایین! کسی می دونه چه کار می کنند؟ کسی این کار رو کرده تا حالا؟
    احتمالا snr شما بالاست downstream شما رو کم می کنند(و سرعتتون کم میشه) و پینگ و snr بهتر میشه.

20. 3 کاربر از Senator_Offline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •