تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1405 از 2199 اولاول ... 4059051305135513951401140214031404140514061407140814091415145515051905 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,041 به 14,050 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

كسي ميتونه جواب منو بده؟؟؟؟
    یه عکس از اونجا که یوزر و پسوورد ایرانسل وارد شده تو مودم بزار ، البته روی یوزرت رو سیاه کن !
    بعدش از روش ببینم چه آپشن هایی داره تا شایط بشه گفت کدوم گزینه رو باید عوض کنی

2. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان می خواستم بپرسم کسی اینجا سرویس 128 مبین رو از تهران داره؟ سرعتش رو رو چند بستن؟

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان الان 4 5 شب هست ه بعد از ساعت 2 مثلا دارم دانلود میکنم یک دفعه میبینم سرعت 0 میشه اون لحظه همه چراغهای روی مودم هم روشن هست و قطع و وصل نمیشه .. دوباره بعد از 2 3 دقیقه بعد از قطع شدن سرعت دوباره سرعت میره بالا و این اتفاق هر 10 دقیقه میفته... کسی میتونه کمکم کنه؟
    Last edited by hasanoooooooo; 22-02-2013 at 12:47.

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

تا چند روز ديگه يه صفحه جديد E-Care مياد . چيزه رديـفـيـه . . .

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

512 20 گیگ که می گرفتم 55 هزارتومن الان شده 15 گیگ 60 هزار
    لعنت بر تو ای دزد...

7. 2 کاربر از Viren بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ميشه لطفا بگيد براي مودم fmm130 چطور در قسمت كانفيگ مودم, كاري كنم كه وقتي از طريق كابل Lan به مودم وصل ميشوم, براي وصل شدن به اينترنت حتما يوزر و پسورد, بخواهد و مستقيما به اينترنت وصل نشود.
    لطفا قسمتي كه بايد بروم را بگوييد و همچنين تنظيمات مربوطه
    تا اينجاش رو بلدم كه برم تو 192.168 و بعدش يوزر و پسوورد ورود به مودم را وارد كنم.
    با تشكر

متاسفانه بجز یه راهنمای خشک و خالی توی سایت ایرانسل هیچ منبع دیگه‌ای در مورد تنظیمات مودم شما پیدا نکردم. اما هر چی هست توی همون راهنمای ساده به وضوح گفته که مودم شما قابلیت استفاده هر دو حالت Route و Bridge برای وایمکس (منظورم وایرلس یا WiFi) نیست. شما کافیه تنظیم کنید که بجای Route از حالت Bridge استفاده بشه که بعدش همیشه آیدی و رمز بخواد. اگه خواستین مورد faramobile عزیز رو انجام بدین از صفحه تنظیمات وایمکس یا WLAN هم عکس بگیرین که ایشون یا باقی اساتید بتونن راهنمایی کنن.

9. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان می خواستم بپرسم کسی اینجا سرویس 128 مبین رو از تهران داره؟ سرعتش رو رو چند بستن؟
    من 2 ماه 128 داشتم سرغتش رو 256 بستن و سرعت دانلودش بین 35 تا 40 هستش ولی بازم بستگی به منطقه شما داره

11. این کاربر از mehdi700007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

1

یه عکس از اونجا که یوزر و پسوورد ایرانسل وارد شده تو مودم بزار ، البته روی یوزرت رو سیاه کن !
    بعدش از روش ببینم چه آپشن هایی داره تا شایط بشه گفت کدوم گزینه رو باید عوض کنی
    راستي پايين همين صفحه هم فقط يه قسمت مربوط به آپلود Certificate هست..كه مربوط به كار من نميشه
    من ميخوام فقط وقتي كه از طريق كابل Lan , كسي ميخواد به مودم وصل بشه, تا URI و Password را نزنه, نتونه از اينترنت استفاده كنه..و يا اينكه اصلا از طريق كابل Lan كسي نتونه بره تو اينترنت
    ولي ميخوام از طريق وايرلس كه وصل ميشيم, بدون احتياج به URI و Password وايمكس وارد بشه(چون رمز و امنيت وايرلس رو بالا بردم و همون براي حالت وايرلس كفايت ميكنه)

Last edited by mostafadc; 23-02-2013 at 04:30.

در آغاز فعالیت gfdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

میدونم تاپیک قدیمیه ولی برای اطلاع دوستانی که می خونند می نویسم
    با عرض احترام استفاده از سیستم های مدیریت محتوای رایگان ربطی به ارزش ندادن به سایت نیست، من خودم طراح هستم و اگر مشتری اسکریپت اختصاصی نخواد ترجیه میدم از بعضی از این سیستم ها استفاده کنم، چون این سیستم ها دائم بروزرسانی و رفع مشکل می شوند و معمولا" تیمی چند ده نفره روشون کار میکنن که اگر بخواهیم خودمون مثل اونها رو بنویسیم چند صد میلیون خرج بر میداره که هیچ شرکتی اینقدر خرج نمیکنه و اصلا" به صرفه هم نیست، الان هم هیچکدوم از سیستم های پولی که توی ایران نوشته شده انگشت کوچیکه همین جوملا نمیشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    من frimware برای BM635 میخوان البته یه ورژن قدیمی از اینکه ایرانسل تو سایتش داره
    برای مبین نتشم میخواستم

خواهشا کمکم کنید

ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •