یه عکس از اونجا که یوزر و پسوورد ایرانسل وارد شده تو مودم بزار ، البته روی یوزرت رو سیاه کن !
بعدش از روش ببینم چه آپشن هایی داره تا شایط بشه گفت کدوم گزینه رو باید عوض کنی
یه عکس از اونجا که یوزر و پسوورد ایرانسل وارد شده تو مودم بزار ، البته روی یوزرت رو سیاه کن !
بعدش از روش ببینم چه آپشن هایی داره تا شایط بشه گفت کدوم گزینه رو باید عوض کنی
سلام دوستان می خواستم بپرسم کسی اینجا سرویس 128 مبین رو از تهران داره؟ سرعتش رو رو چند بستن؟
دوستان الان 4 5 شب هست ه بعد از ساعت 2 مثلا دارم دانلود میکنم یک دفعه میبینم سرعت 0 میشه اون لحظه همه چراغهای روی مودم هم روشن هست و قطع و وصل نمیشه .. دوباره بعد از 2 3 دقیقه بعد از قطع شدن سرعت دوباره سرعت میره بالا و این اتفاق هر 10 دقیقه میفته... کسی میتونه کمکم کنه؟
Last edited by hasanoooooooo; 22-02-2013 at 12:47.
تا چند روز ديگه يه صفحه جديد E-Care مياد . چيزه رديـفـيـه . . .
512 20 گیگ که می گرفتم 55 هزارتومن الان شده 15 گیگ 60 هزار
لعنت بر تو ای دزد...![]()
متاسفانه بجز یه راهنمای خشک و خالی توی سایت ایرانسل هیچ منبع دیگهای در مورد تنظیمات مودم شما پیدا نکردم. اما هر چی هست توی همون راهنمای ساده به وضوح گفته که مودم شما قابلیت استفاده هر دو حالت Route و Bridge برای وایمکس (منظورم وایرلس یا WiFi) نیست. شما کافیه تنظیم کنید که بجای Route از حالت Bridge استفاده بشه که بعدش همیشه آیدی و رمز بخواد. اگه خواستین مورد faramobile عزیز رو انجام بدین از صفحه تنظیمات وایمکس یا WLAN هم عکس بگیرین که ایشون یا باقی اساتید بتونن راهنمایی کنن.
من 2 ماه 128 داشتم سرغتش رو 256 بستن و سرعت دانلودش بین 35 تا 40 هستش ولی بازم بستگی به منطقه شما داره
راستي پايين همين صفحه هم فقط يه قسمت مربوط به آپلود Certificate هست..كه مربوط به كار من نميشه
من ميخوام فقط وقتي كه از طريق كابل Lan , كسي ميخواد به مودم وصل بشه, تا URI و Password را نزنه, نتونه از اينترنت استفاده كنه..و يا اينكه اصلا از طريق كابل Lan كسي نتونه بره تو اينترنت
ولي ميخوام از طريق وايرلس كه وصل ميشيم, بدون احتياج به URI و Password وايمكس وارد بشه(چون رمز و امنيت وايرلس رو بالا بردم و همون براي حالت وايرلس كفايت ميكنه)
![]()
Last edited by mostafadc; 23-02-2013 at 04:30.
میدونم تاپیک قدیمیه ولی برای اطلاع دوستانی که می خونند می نویسم
با عرض احترام استفاده از سیستم های مدیریت محتوای رایگان ربطی به ارزش ندادن به سایت نیست، من خودم طراح هستم و اگر مشتری اسکریپت اختصاصی نخواد ترجیه میدم از بعضی از این سیستم ها استفاده کنم، چون این سیستم ها دائم بروزرسانی و رفع مشکل می شوند و معمولا" تیمی چند ده نفره روشون کار میکنن که اگر بخواهیم خودمون مثل اونها رو بنویسیم چند صد میلیون خرج بر میداره که هیچ شرکتی اینقدر خرج نمیکنه و اصلا" به صرفه هم نیست، الان هم هیچکدوم از سیستم های پولی که توی ایران نوشته شده انگشت کوچیکه همین جوملا نمیشه
سلام
من frimware برای BM635 میخوان البته یه ورژن قدیمی از اینکه ایرانسل تو سایتش داره
برای مبین نتشم میخواستم
خواهشا کمکم کنید
ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)