تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1405 از 4751 اولاول ... 40590513051355139514011402140314041405140614071408140914151455150519052405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,041 به 14,050 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

[

پس این که میگن سرعت 512 ، 2 مگ شده موقتیه.درسته؟در ضمن،حجم محدودیت دانلود 3 گیگ در ماه هست؟
    ببخشید اما من فقط روزی 2 گیگ دانلود می کنم.
    یک سوال دیگه.بیشترین حجم محدودیتی که در ماه می تونیم دانلود کنیم چقدره.میشه نا محدود سفارش کرد.
    و سوال آخر.من الان دقیقا منظور از اکو و آرتو نمی فهمم.
    512 اکو بهتره یا 512 آرت؟
    _________________________-
    پ.ن:ببخشید انقدر دیر جواب دادم.1 هفته به اینترنت دسترسی نداشتم!
    موقتی که نمیشه گفت. الان شکایت ها زیاد شده احتمال داره سرعت رو بر گردونن. ولی شاید خیلی بعد اینکار رو بکنند.

شما که روزی 2 گیگ دانلود میکنی بهتره عادت کنی شبی 2 گیگ دانلود کنی. چون روزی 2 گیگ دانلود کردن مساوی است با بیچاره شدن.

نمیشه نامحدود سفارش داد مگر این که از سرویس های 512 نامحدود استفاده کنی که ماهیانه 400 یا 500 تومانی باید خرج کنی البته هزارتومان نه 500 تا تک تومنی...

شاتل 2 نوع سرویس میده:

1: اگر از کسانی هستید که اینترنت زیاد مصرف دارید بهتره از آرت استفاده کنید. آرت به درد نمیخوره از نظر من. مثلا 128 رو میده با 10 گیگ 20 هزار و خورده ای...

2: اگر از کسانی هستید که پول شما کمه بهتره از اکو یا Eco که مخفف Economic Plan هست, استفاده کنید. مثلا به صرفه هست. مثلا 128 رو میده با 2 گیگ 14000 تومان. 512 رو با 3 گیگ میده 20 و...

کسانی که از آرت استفاده میکنن روزهای 5 شنبه و جمعه و همچنین شبها ساعت 1 تا 7 صبح, براشون رایگان هست ولی کسانی که از اکو استفاده میکنن فقط شبها ساعت 1 تا 7 صبح رایگان هست.

کسانی که دانلودهای سنگین دارن فقط میان اکو میگیرن چون قیمتهاش رو ارزون میده و میتونی شبها خیلی دانلود کنی. الان که سرعتهای اکو بازه و تا 512 میره و تو مشهد هم تا 2 مگابیت.

اما آرتی ها سرعتشون همونی هست که میخرن. مثلا 128 سرعتش همون 128 هست و نه بیش...

کمتر کسی از آرت استفاده میکنه (حالا فکر میکنن این جمله من توهین هست بهشون )

خلاصه اینکه اگر شانست بگیره منطقه مخابراتیت خوب باشه میتونی شبها تا 4 گیگ دانلود کنی. به این عکس توجه کنید:

این عکس آخرین مصرف رایگان من رو نشون میده که دیشب رو هم شامل میشه. والا من چیزی برای دانلود ندارم و دیشب هم همینطوری چهار تا چیز الکی که خودم هم نمیدونم چی هستن گذاشتم بره. صبح که بلند شدم دیدم نوشته 3 گیگ دانلود شده و لیست IDM خالی شده و تعجب کردم که من 3 گیگ لینک از کجا پیدا کردم که دادم به دانلود منیجر و...

خلاصه دیگه چیز برای دانلود کم آوردم.

2. 4 کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

هات فایل هم رفع فیلتر شد.
    هات فایل که خیلی قبله باز شده. خدا بیامرزه مدیافایر رو. من تازه داشتم قدرش رو میدونستم.

فکر کنم به این خاطر لینک مستقیم میداده شیلترناکش کردن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

الان که سرعتهای اکو بازه و تا 512 میره و تو مشهد هم تا 2 مگابیت.

خلاصه اینکه اگر شانست بگیره منطقه مخابراتیت خوب باشه میتونی شبها تا 4 گیگ دانلود کنی. به این عکستوجه کنید:

امین شاید قبلا پرسیده باشم...شما کدوم منطقه مخابراتی هستی؟(احتمالا خاتم؟)
    راستی اگه چیزی برای دانلود نداری بگو بهت لینک برسونیم(تو چه مایه هایی میخوای؟)..این سرعت رو می بینم حیفم میاد حروم بشه, نصف-نصف..ok؟؟

5. این کاربر از Rastin. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    کسی میدونه که سرعت دانلود شبانه سرویسهای آرت هم مثل سرعت دانلود شبانه اکو هست یا اینکه شبانه رایگان سرویسهای آرت هم سرعتش مثل روزانه شه؟

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    کسی میدونه که سرعت دانلود شبانه سرویسهای آرت هم مثل سرعت دانلود شبانه اکو هست یا اینکه شبانه رایگان سرویسهای آرت هم سرعتش مثل روزانه شه؟
    دقیق مثل روزانست

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس انگار فقط شبانه اکو هستش که سرعتش خوبه نه؟

داره خودمونی میشه msme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    America Del Sur

پيش فرض

موقتی که نمیشه گفت. الان شکایت ها زیاد شده احتمال داره سرعت رو بر گردونن. ولی شاید خیلی بعد اینکار رو بکنند.

شما که روزی 2 گیگ دانلود میکنی بهتره عادت کنی شبی 2 گیگ دانلود کنی. چون روزی 2 گیگ دانلود کردن مساوی است با بیچاره شدن.

نمیشه نامحدود سفارش داد مگر این که از سرویس های 512 نامحدود استفاده کنی که ماهیانه 400 یا 500 تومانی باید خرج کنی البته هزارتومان نه 500 تا تک تومنی...

شاتل 2 نوع سرویس میده:

1: اگر از کسانی هستید که اینترنت زیاد مصرف دارید بهتره از آرت استفاده کنید. آرت به درد نمیخوره از نظر من. مثلا 128 رو میده با 10 گیگ 20 هزار و خورده ای...

2: اگر از کسانی هستید که پول شما کمه بهتره از اکو یا Eco که مخفف Economic Plan هست, استفاده کنید. مثلا به صرفه هست. مثلا 128 رو میده با 2 گیگ 14000 تومان. 512 رو با 3 گیگ میده 20 و...

کسانی که از آرت استفاده میکنن روزهای 5 شنبه و جمعه و همچنین شبها ساعت 1 تا 7 صبح, براشون رایگان هست ولی کسانی که از اکو استفاده میکنن فقط شبها ساعت 1 تا 7 صبح رایگان هست.

کسانی که دانلودهای سنگین دارن فقط میان اکو میگیرن چون قیمتهاش رو ارزون میده و میتونی شبها خیلی دانلود کنی. الان که سرعتهای اکو بازه و تا 512 میره و تو مشهد هم تا 2 مگابیت.

خلاصه اینکه اگر شانست بگیره منطقه مخابراتیت خوب باشه میتونی شبها تا 4 گیگ دانلود کنی. به این عکس توجه کنید:

این عکس آخرین مصرف رایگان من رو نشون میده که دیشب رو هم شامل میشه. والا من چیزی برای دانلود ندارم و دیشب هم همینطوری چهار تا چیز الکی که خودم هم نمیدونم چی هستن گذاشتم بره. صبح که بلند شدم دیدم نوشته 3 گیگ دانلود شده و لیست IDM خالی شده و تعجب کردم که من 3 گیگ لینک از کجا پیدا کردم که دادم به دانلود منیجر و...

ممنون از توضیحاتتون.
    پس من باید به فکر 512 اکو باشم.چون فقط تنها مشکل من رو حجم و سرعت دانلوده.ویلا لود کردن صفحات که فرق آن چنان خاصی نباید داشته باشه.
    راستی در مورد اون منطقه هم راستش جای خاصی از مشهدو ندیدیم.ولی به احتمال زیاد شاید تو فلسطین بخریم.نمی دونم اونجا موقعیتش چطوره.
    راستی،تو ایران هنوز قانونه که آدم اگر 128 به بالا بخواد باید محقق و خبرنگار و از این طور چیزا باشه؟

داره خودمونی میشه msme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    America Del Sur

پيش فرض

شاتل 2 نوع سرویس میده:

ممنون از توضیحاتتون.
    پس من باید به فکر 512 اکو باشم.چون فقط تنها مشکل من رو حجم و سرعت دانلوده.ویلا لود کردن صفحات که فرق آن چنان خاصی نباید داشته باشه.
    راستی در مورد اون منطقه هم راستش جای خاصی از مشهدو ندیدیم.ولی به احتمال زیاد شاید تو فلسطین بخریم.نمی دونم اونجا موقعیتش چطوره.
    راستی،تو ایران هنوز قانونه که آدم اگر 128 به بالا بخواد باید محقق و خبرنگار و از این طور چیزا باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

به علت تغييرات، سايت my.shatel.ir به مدت چند ساعت خارج از سرويس می باشد.

اگر کسی اهل ریسکه میتونه تا میتونه دانلود کنه چون احتمالش هست کنتور نندازه

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس انگار فقط شبانه اکو هستش که سرعتش خوبه نه؟
    اشتباه متوجه شدم فکر کنم

سرعت ارت شبانه روز فرقی نداره همیشه ثابته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 45 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 45 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •