قبلا شکایت کرده بودی خودشون زنگ زدن؟؟
ینی چی یکی دوماه؟ من زنگ زدم ... بهشون گفتن پهنای باد اضافه کردن
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
قبلا شکایت کرده بودی خودشون زنگ زدن؟؟
ینی چی یکی دوماه؟ من زنگ زدم ... بهشون گفتن پهنای باد اضافه کردن
من الان زنگ زدم پشتیبانیش گفتم سرعت دانلودم 60ـه در حالی که موقع ثبت نام بهم گفتن سرعت دانلودت حداقل 90ـه ( یک مگ نامحدود برنزی ) .
بهم میگه : برو از همونی که گفته 90 بگیر ! ( ادبو داری ؟! ) . سرعت دانلود ما 80ـه .
میگم خوب من همون 80 رو هم نمی گیرم ! پینگم هفته ی قبل فاجعه بوده این هفته هم که بهتر شده کلی نوسان داره .
میگه : پینگ باید بین 200 تا 250 باشه .
بهش میگم خوب پینگم هم اینطوری نیست ! تازه پینگ با هر سروری فرق داره .
بعد ساکت میشه !
میگم میشه شماره ی مرکزو بدین
میگه ما خودمون مرکزیم !
----------------------------------------
پینگ من با فرانکفورت :
دیشب : 201
امروز صبح :256
دو ساعت پیش : 360
الان : 391
این نماینده بود یا دفتر اصلی تهران؟
سرعت 1مگ60 هست 2مگ80 هست
اره
طول میکشه
سلام دوستان
یک اتفاق جالب که شاید شما هم متوجه شده باشید ,
برید به پشتیبانی زنگ بزنید و بگید الان از چه سروری دانلود می کنید , دقیقا بهتون میگه که شما از چه سایتی و با چه سرعتی دانلود می کنید, امروز این اتفاق برام افتاد که به یارو زنگ زدم و گفتم چرا سرعت 2 مگ رو کم کردید در صورتی که باید 120 باشه , گفت برو الان تست کن , رفتم و از سایت .....فایلی دانلود کردم و قبل از اینکه بهش بگم , خودش گفت که از این سایت دانلود می کنی و سرعتت هم خوبه که !!!
یعنی آمارتون رو کامل دارن . حالا خود دانید.
نامحدودهای شرکت آسیاتک فعلا بدرد نمی خوره و اصلا صرف نداره , حداقل صبانت خیلی بهتره که با قیمت 22500 تومان برای 128 نامحدود , سرعت 100-120 رو میده! (برای نامحدود های صبانت باید زنگ بزنید , چون تو سایتش ننوشته , اما دارن و میدن )
قبل از این که آسیاتک ثبت نام کنم رفتم دنبال همین صبانت . اون موقع که نامحدودش واقعی نبود . یعنی همون قضیه ی استفاده ی منصفانه و ...
فعلا که روی خط دیگمون ا مگ "های وب " ثبت نام کردم .
نمایندگی مشهد بود . چون با پیش شماره ی شهر خودمون گرفتم .
حالا از آخر شماره ی نمایندگی تهران چنده ؟![]()
Last edited by DREAD KING; 31-07-2013 at 17:53.
اقا 1 مگابات نامحدود برنزی خوبه یا نه من توئ کرمانم؟!
حالا همشهری عزیز از hi web راضی هستی ؟ چقدر با شبانه اش دانلود میکنی هروز ؟ بصرفه هست یا نه ؟
چون من هم مشهد هستم و دنبال یک سرویس خوب می گردم.
نه عزیز
1024 با 10 گیگ حجم بگیرید بهتره!
کلا اسیاتک دیگه پیشنهاد نمیشه!مگر تحقیق کرده باشید در مورد شهرتون و مرکز مخابراتتون!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)