تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1405 از 2365 اولاول ... 4059051305135513951401140214031404140514061407140814091415145515051905 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,041 به 14,050 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید خان سلام عرض شد . بنده به تازگی عضو این سایت شدم . یه راهنمایی میخواستم ازتون

من الان یه جفت باند Soundstream LS692 دارم با یه پخش 8019 کنوود

1- باند 150وات آر ام اس میده که تا الان رو 206 بدون آمپلی صدای خوبی میده ( بیس بسیار قوی ولی تیوتر تقریبا ضعیف )

خواستم برای آمپلی که این باند رو تغذیه کنه یه راهنمایی کنید .

البته دارم ماشین رو عوض می کنم و یه رانا گرفتم که میخوام نصب رو روی اون انجام بدم .

2- نمیخوام از ساب استفاده کنم . پیشنهاد شما اینه که کامپوننت بندازم یا از همین باند روی تاغچه رانا استفاده کنم ؟ ( حقیقتش اصلا دوست

ندارم تاغچه ماشین رو سوراخ کنم ! :( )

راستی بودجم محدوده . ممنون میشم راهنمایی کنید همچنین شمارتون رو برام پی ام بفرمایید که برای تهیه اجناس مزاحم خودتون بشم .

ممنون
    سلام جناب آشتیانی عزیز.خیر مقدم عرض میکنم خدمتتون.
    در مورد سوالتون باید عرض کنم من صدای این مدل اسپیکر رو نشنیدم. ولی با توجه به فرمایشتون که 150 وات هست تو رنج قیمت ÷ائین ÷ایونیر 5602 مکه دوتا 150 وات RMS خروجی میده میتونه براش مناسب باشه.
    در ارتباط با استفاده از کامپوننت،باید عرض کنم کامپوننت کیفیت بالاتری رو نسبت به کواکسیل بهتون میده ولی به خاطر سطح مقطع کمتری که ووفر داره حجم بیس از کواکسیلهای 9*6 کمتر هس. ولذا توصیه میشه، اگر از کامپوننت تو سیستم صوتی استفاده میشه به خاطر پوشش بهتر و کاملتر فرکانسی از ساب ووفر نیز استفاده گردد.
    با توجه به 9*6 بودن این اسپیکر مجبور به سوراخ نمودن طاقچه هستید.البته میتونید از طاقچه های مخصوص نیز استفاده نمائید.
    سلام خدمت دوستان
    من سال 88 پخش 2150ub پايونير رو براي پرايدم خريدم بعد از چند ماه داداشم ماشينش رو که فروخت يک جفت باند 6975، 300 واتي رو داد به من و منم اونو رو بستم رو ماشين بدون آمپلي و تو تنظيمهاي پخش هم باندهاي جلو رو بي صدا کردم، قصد دارم چند ماه آينده ماشينمو عوض کنم و تندر بخرم، قصد دارم باندها رو به تندر منتقل کنم اينطور که تو وب خوندم باندهاي خوبي هستند و داداشم مطمئنه که اصله، چند تا سوال دارم از دوستان.
    اينکه پخش قوي نبوده و باندها به آمپلي وصل نبودن رو کيفيت پخش و باند تو اين چند سال کار کرد تاثير منفي نداشته؟؟
    بعد اگر بخوام پخش رو رو تندر نصب کنم بهتر از پخش خود کارخانه هست يا اينکه کلا بيخيال اين دوتا بشم و يه پخش ديگه بخرم؟؟ بعد اگر يک آمپلي تهيه کنم براي گرفتن صداي بهتر باندها با داشتن پايونيرها و باندهاي گرد خوده تندر ميتونم صداي خوبي داشته باشم يا اونها رو عوض کنم و باند يا کامپوننت اضافه کنم؟البته من صداي خيلي بلند که بخواد جلب توجه کنه مد نظرم نيست ولي خوب ميخوام از همين چيزهايي که دارم بهتر استفاده کنم و سيستم صوتي ماشين کيفيت بهتري داشته باشه، آمپلي چه پيشنهاد ميشه
    با عرض معذرت من اطلاعاتم در زمينه سيستم صوتي خودرو خيلي کم هست و دارم با خوندن سايتها و اين تاپيک اطلاعاتمو بالا ميبرم
    دوره 6975 دیگه سر آمده. با تمام احترامی که من برای اورجینال این اسپیکر قائلم،باید به این موضوع اعتراف کنیم
    در هر صورت اگر هنوز مایل به استفاده ازش هستید یه آمپ 4 کانال مدل 9604 تهیه کنید.
    در مورد کامپوننت هم بله بهتره برای جلو نیز کام نصب کنید. هم استیج صدا کامل میشه و هم کیفیت صدا در قسمت جلو بسیار بهبود پیدا میکنه.
    سلام خدمت دوستان عزیز

ببخشید میخواستم بدونم توی مایه های 200 تومن چه مدل باندی رو پیشنهاد میدید ؟؟؟
    پخشمم پایونیر 3550 هستش
    تو این رنج خیلی قابلیت انتخاب نداریم.پایونیر 6995 میتونه با قیمت حدود 200 تومن با بودجه شما سازگار باشه.ولی در مورد کیفیت صداش من تجربه ای ندارم.
    داداش منظورت از دیدی همین مدل هست؟ساب 9515 دیجیتال دیزاین؟یاکدوم مدل
    قیمتش الان دوره بره چنده
    الان جدیدترین مدل دی دی تو بازار ایران چیه؟
    والا من خیلی با این برند کار نکردم .یک بار همین مدل رو شنیدم. واگثرا رکوردهای این برند رو رصد کردم.
    حمید نظرت راجب بایونییر 9550 چیه؟
    کار نکردم باهاش. نظر خاصی ندارم.
    حمید جان این دمپینگ مت ها چیا تو بازار هست؟چه قیمتی چه سایزی؟
    خبر دارین؟
    گلیدن رو میدونم هست.برای یه جفت در 206 یا ال 90 حدود 100 تومن میگیرن نصب میکنند.
    Alubutyl
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 7 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

مچکرم حمید خان نتونستم جواب پی ام بدم . ان شالله فردا باهاتون تماس میگیرم . مخلصیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

گلیدن رو میدونم هست.برای یه جفت در 206 یا ال 90 حدود 100 تومن میگیرن نصب میکنند.
    Alubutyl
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نماینده گلیدن گفتن فقط نصب میکنن جدا نمیفروشن
    از اونجایی که تهران نیستم جاییو میشناسین بفروشن؟اندازه 2 تا در جلو 206 میخوام
    Last edited by hessam.hk; 14-02-2014 at 19:59.

داره خودمونی میشه driftking132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    بروجرد

پيش فرض

ببخشید آقا حمید,شرمنده سوالام زیاد شدن

بنظره شما خرید کدوم یکی رو ترجیح میدید؟؟
    Rockford P1S4-12" حدودِ 250 تومن
    یا
    Pioneer TS-W310 D4
    160 تومن.
    میخوام بیس نرمی و عمره خوبی داشته باشه

داره خودمونی میشه hl1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام.میشه بگین بین این سه مدل پایونیر چه تفاوتی هست؟و کدومش بهتره؟
    p80rs
    p80rs ll
    80prs
    و اینا با p99 چه تفاوتی دارن و کدوم بهترن؟
    و در کل اگه بخوایم بهترینه پایونیر رو با بهترینه کنوود که احتماا یا 8019 هست یا 7056 ... و بهترین آلپاین که اونم فکر کنم بین x305 و 148 ebt باید باشه،مقایسه کنیم.از نظر کیفیتی و شفافیت صدا و تفکیک و .. . بیشتر مد نظرم هست تا قدرتی،کدوم گزینه میشه؟
    ممنون
    Last edited by hl1360; 13-02-2014 at 13:43.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ببخشید کسی هست که بدون قیمت dls 1073 و dls 960 چنده ؟؟؟

با تشکر

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

سلام.میشه بگین بین این سه مدل پایونیر چه تفاوتی هست؟و کدومش بهتره؟
    p80rs
    p80rs ll
    80prs
    و اینا با p99 چه تفاوتی دارن و کدوم بهترن؟
    و در کل اگه بخوایم بهترینه پایونیر رو با بهترینه کنوود که احتماا یا 8019 هست یا 7056 ... و بهترین آلپاین که اونم فکر کنم بین x305 و 148 ebt باید باشه،مقایسه کنیم.از نظر کیفیتی و شفافیت صدا و تفکیک و .. . بیشتر مد نظرم هست تا قدرتی،کدوم گزینه میشه؟
    ممنون
    سلام
    تا جایی که من اطلاع دارم 80PRS نسل بعدی اون دو تا مدل که فرمودیده.
    در ضمن مقایسه درستی هم نمیکنید!p99 با 8019 و 7056 قابل مقایسه نیست اصلا!
    شما بهتره اول بودجه هر قسمت از سیستم یا کل سیستم رو مشخص بفرمایید
    اگه بودجه p99رو دارید تو انتخابش شک نکنید!قیمت دست دومش فکر کنم حدود 2400 باشه ...
    در صورتی که پخش های دیگه ای که فرمودید زیر 1500 قیمت دارن
    قدرت هم به مدل پخش ربط نداره فقط سعی کنید خروجیrca پخشتون 4ولت به بالا باشه...
    اگه من بودم اول p99 بعد x305 با پروسسور / 80prs
    و 8019 و 7056
    148 هم اطلاعی ندارم در موردش..
    ولی یه جورایی مثل همون x305
    پاینده باشید/.

ببخشید کسی هست که بدون قیمت dls 1073 و dls 960 چنده ؟؟؟

با تشکر
    سلام
    dls1073 اگه اکبندش گیر بیاد 450
    Last edited by hoseinsps; 14-02-2014 at 02:27.

9. 4 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ببخشید پس اون dls 960 قیمتش چنده الان توی بازار ؟؟؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام
    JVC KD-R646 قابل استفاده روی 206 های جدید هست؟
    کنترل فرمانی 206 رو ساپورت میکنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید.
    یه سیستم برای ماشین میخوام ببندم گفتم بزار با شما مشورت کنم:
    من زیاد اهل ایجاد آلودگی صوتی و اطرافیان بشنوند نیستم.
    بیشتر کیفیت صدا و این که صدا تیز و جیغ نباشه یه چیز نرمال حالا نه اینکه خیلی هم بم باشه واسم مهمه.
    و یه چیزی که بتونم بیش رو گنترل کنم یعنی اگه جایی نخواستم بیس زاید باشه و بیرون بره قطع کنم صدای بیس رو یا به حداقل برسونم
    ماشینم پراید 132 هست.
    خودم این ضبط رو در نظر گرفتم:
    پایونیر AVH-X7550BT چون هم میخوام تصویری باشه هم مارک معتبر باشه و هم بلوتوث داشته باشه و هم با آندروید کار کنه. قیمتشم فکر کنم حدود 1200 تا 1400 باشه اگه دوستان پیشنهاد بهتری تا همین سقف بودجه دارن بگن ممنون میشم.
    کیفیت صدا برام خیلی مهمه.
    سقف بودجه هم 2 میلیون. البته زیاد علاقه به خرج زیاد ندارم...
    ممنون و منتظرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •