سلام جناب آشتیانی عزیز.خیر مقدم عرض میکنم خدمتتون.
در مورد سوالتون باید عرض کنم من صدای این مدل اسپیکر رو نشنیدم. ولی با توجه به فرمایشتون که 150 وات هست تو رنج قیمت ÷ائین ÷ایونیر 5602 مکه دوتا 150 وات RMS خروجی میده میتونه براش مناسب باشه.
در ارتباط با استفاده از کامپوننت،باید عرض کنم کامپوننت کیفیت بالاتری رو نسبت به کواکسیل بهتون میده ولی به خاطر سطح مقطع کمتری که ووفر داره حجم بیس از کواکسیلهای 9*6 کمتر هس. ولذا توصیه میشه، اگر از کامپوننت تو سیستم صوتی استفاده میشه به خاطر پوشش بهتر و کاملتر فرکانسی از ساب ووفر نیز استفاده گردد.
با توجه به 9*6 بودن این اسپیکر مجبور به سوراخ نمودن طاقچه هستید.البته میتونید از طاقچه های مخصوص نیز استفاده نمائید.
دوره 6975 دیگه سر آمده. با تمام احترامی که من برای اورجینال این اسپیکر قائلم،باید به این موضوع اعتراف کنیم
در هر صورت اگر هنوز مایل به استفاده ازش هستید یه آمپ 4 کانال مدل 9604 تهیه کنید.
در مورد کامپوننت هم بله بهتره برای جلو نیز کام نصب کنید. هم استیج صدا کامل میشه و هم کیفیت صدا در قسمت جلو بسیار بهبود پیدا میکنه.
تو این رنج خیلی قابلیت انتخاب نداریم.پایونیر 6995 میتونه با قیمت حدود 200 تومن با بودجه شما سازگار باشه.ولی در مورد کیفیت صداش من تجربه ای ندارم.
والا من خیلی با این برند کار نکردم .یک بار همین مدل رو شنیدم. واگثرا رکوردهای این برند رو رصد کردم.
کار نکردم باهاش. نظر خاصی ندارم.
گلیدن رو میدونم هست.برای یه جفت در 206 یا ال 90 حدود 100 تومن میگیرن نصب میکنند.
Alubutyl
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]