هیچ اروری نمیده؟؟؟در بازی Empire Total War بعضی موقعها یک دفعه از بازی میپره بیرون .
اگه ارور نمیده کرکتو عوض کن ببین درست میشه
هیچ اروری نمیده؟؟؟در بازی Empire Total War بعضی موقعها یک دفعه از بازی میپره بیرون .
اگه ارور نمیده کرکتو عوض کن ببین درست میشه
خوب اینجور مشکل بیشتر از گرافیکتون هست ، گرافیکتون رو تا آخرین نسخه آپدیت کنین ، یا جدیدترین نسخه DirectX رو نصب کنین ، موفق باشین![]()
سلام من crysis 1 رو رو ویندوز سون 64 بیتی نصب کردم.هرچی رو بازی کلیک می کنم باز نمیشه نه اروری چیزی هیچ اتفاقی نمی افتد.لطفا راهنمایی کنید
بیا دوست من احتمالا مشکل از کرک هست از اینجا کرک مخصوص نسخه 64 بیت رو دانلود و کپی کن امیدوارم درست شه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون از کمکتون من کرک 64 بیتی پیدا کردم ولی موقع شروع این ارورو میده
![]()
شما باید نسخع 64 بیتی ویستا رو دانلود میکردید...
اگه اینطوره و بازم مشکل برقراره مشخصات کامل سیستمت رو بگذار...
سلام همون کاری که گفتین انجام دادم مشکل حل شد الانم بازیو اجرا می کنه با بالاترین جزئیات
خیلی ممنون![]()
سلام
بچه ها من shift روی لپتاپم نصب کردم و لی موقع شروع بازی اونجایی که دیگه میخاد ماشینا بده دستت تصویر بریده بریده میشه و اصلا هیچیا نمیبینم مثل حالتی که گرافیک نکشه
laptop : HP - Pavilion 3140 cpu core i5 430 M ram 4gig graphic ATI 5650 gig Win 7 64B
درایو گرافیکتون رو بـــــروز کردید ؟!
اگر نـــه از این سایـــت بروز کنیــــــد :
http://www.pcpitstop.com/drivers/download/ATI~Mobility~Radeon~HD~5650~~~~~~~.html
مشکلی بــــود در خدمتم.
![]()
سلام دوستان ، کسی میتونه مارو راهنمایی کنه ؟؟؟ من بازی CoD Black Ops رو نصب کردم اما نمیره توی بازی ، و همینطور صفحه سیاه میشه و میمونه !!! مشکل از چی میتونه باشه ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)