بچه ها این داشبورد ماشبورد چیه ؟میشه یه توضیح بدین ؟ماجرای این مپی خور کردنش چیه ؟بعد اقا تو live راهت میشه رفت؟ اگه بن بشیم چی میشه ؟
بچه ها این داشبورد ماشبورد چیه ؟میشه یه توضیح بدین ؟ماجرای این مپی خور کردنش چیه ؟بعد اقا تو live راهت میشه رفت؟ اگه بن بشیم چی میشه ؟
داشبورد همنون منو اینا هست وقتی 360 رو روشن میکنی نشون میده.بچه ها این داشبورد ماشبورد چیه ؟میشه یه توضیح بدین ؟ماجرای این مپی خور کردنش چیه ؟بعد اقا تو live راهت میشه رفت؟ اگه بن بشیم چی میشه ؟
الان همه ی 360 های تو ایران کپی خور شدن.یعنی مثله PC میری 2 تومن بازی رو میخری یذاری
لایو رفتن یکم درد سر داره . ولی خودش تاپیک داره که توش توضیح دادن.
اگه یه سری چیزارو رعایت کنی نمیشی.
شما 360 رو بخر حالا
من کلا قبل اینکه چیزی بخرم قبلش از جدو پدر جدش سر در میارم بعد میخرمیه جا نوشته بود :دوستان میتونن LT یا LT.1.1 یا nonstealth 1.61 رو انتخاب کنن(رایگان)
اینا چیه ؟ار اینا جدید ترم هست ؟
اونها نسخه نرم افزاری هست که Firmware دستگاه رو کرک میکنه تا بازی های کپی رو اجرا کنهاینا چیه ؟ار اینا جدید ترم هست ؟
light touch نسخه ای هست که بیشترین شباهت رو با Firmware اصلی دستگاه داره و توسط مایکروسافت شناسایی نمیشه (که بن بشه و این داستانا... )
این هم توئیتر گروه هکر ای هست که این نسخه ها رو میدن بیرون ، میتونی اخبارشو از اونجا پیگیری کنی و نرم افزار های جدیدشو دانلود کنی .
لینک:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من میخواهم ایکس باکس 360 الایت بخرم ولی میترسم چند ماه دیگه ایکس باکس 720 بیاد.
به نظر شما چیکار کنم؟
بالاخره ایکس باکس خریدم
از راهنمایی همه شما ممنون بخصوص آقا سینا و آقا میثم(Joykiller360)
خوب چندتا سوال:
من آرکید خریدم.الآن دارم ورلد کاپ بازی می کنم.سیو بازی کجا ذخیره میشه؟مثلاً من بازی رو سیو کنم و دستگاه رو خاموش کنم سیوها از بین نمیره؟
کار هارد الیت چیه؟من یه هارد USB دویست و پنجاه گیگ دارم می تونم به جای هارد دستگاه ازش استفاده کنم؟چه استفاده ای؟
خوب الآن که داشتم ورلد کاپ بازی می کردم چشمام درد گرفت اینقدر نوشته هاش ریز بود(نوشته های بازی شامل منو و اسامی بازیکنان)البته داشتم رو تلویزیون بازی می کردم با فیش سه سر.چطور میشه نوشته ها را درشت تر کرد؟
مانیتورم ویرا است 19 اینچ واید با ورودی HDMI .رو مانیتور با این پورت بازی کنم بهتره یا رو تلویزیون که صفحه نمایش بزرگتری داره؟
متشکر
Last edited by وین رونی; 11-05-2010 at 17:57.
سیو روی مموری اینترنال ذخیره میشه .
هارد هم میتونید روش سیو کنید و هم میتونید روش بازی ها رو بریزید که سریع تر لود بشه .
با آپدیت جدید تا سقف 32 گیگش رو میتونید استفاده کنید .
سیو روی مموری اینترنال ذخیره میشه .
هارد هم میتونید روش سیو کنید و هم میتونید روش بازی ها رو بریزید که سریع تر لود بشه .
با آپدیت جدید تا سقف 32 گیگش رو میتونید استفاده کنید .داداشی این قسمتو توضیح میدی؟ خودمم این سوالو دارم.ممنونمخوب الآن که داشتم ورلد کاپ بازی می کردم چشمام درد گرفت اینقدر نوشته هاش ریز بود(نوشته های بازی شامل منو و اسامی بازیکنان)البته داشتم رو تلویزیون بازی می کردم با فیش سه سر.چطور میشه نوشته ها را درشت تر کرد؟
مانیتورم ویرا است 19 اینچ واید با ورودی HDMI .رو مانیتور با این پورت بازی کنم بهرته یا رو تلویزیون که صفحه نمایش بزرگتری داره؟
جواب بدیددددددددددددددددددد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)