فقط برای مشترکین تهرانی است
فقط برای مشترکین تهرانی است
دوستان تو منطقه ما که فقط های وب و مخابرات و آسیاتک سرویس میدن و خیلی کم از اینترنت استفاده میشه چه سرویسی بهتره؟آسیاتک رو کلا بی خیال چون گرون میده ولی این طوفان های وب خیلی باحال به نظر میاد اگه نظرات شما نبود تا الان گرفته بودمش.تا جایی که می دونم توی منطقه ما همه اونایی که نت دارن از مخابرات گرفتن و های وب اینجا کلا خالیه.توی جاهای خالی هم این قطعی هایی که میگین هست یا نه؟چند وقت یه بارن و چه ساعاتی از روز؟لطفا جواب بدین
نمیشه با قطعیت گفت
به نظر من 1 ماه به صورت آزمایشی سرویس بگیرید و خودتون تصمیم گیری کنید ...
داداش همون طور که دوستمون گفته تا امتحان نکنی خودت متوجه نمیشی. حالا هر چی ما بگیم ممکنه تو یه برداشت دیگه ای بکنی . یه ماه به صورت آزمایشی اینترنت های وب رو استفاده کن تا خودت خوب و بد اینترنت های وب رو بدونی.
من سه سال هست که از های وب استفاده می کنم . سرویس 8 مگ یک ساله. ( همین طرح طوفان که شما میگی رو استفاده می کنم) تو دو سال اول به اون صورت اعصاب خوردی و قطعی و نوسان سرعت نداشتم. قطعی یا نوسان بود ولی نه به این شدت الان. تو این یک سال آحر خلاصه کلام این که پدرمو درآورده به خاطر یا قطع و وصلی های الکی مثلا ده دقیقه در روز بگیر تا دو سه ساعت و نهایتش دو بار به صورت 48 ساعته قطع شد . همش هم بهونه می آوردن واسه تعمیرات و سرویس دهی بهتر و فلان و بهمان یا بهونه جدیدی که یاد گرفتن همش میگن مشکل از مخابرات منطقه خودتونه. یه بار نبود که مشکل از خودشون باشه.
جدای از این ها، مثلا سرعتت فیکس رو 900 کیلو بایت هست یه دفعه زرتی میاد رو 400 تا 500 بعضی وقتا زیر 100 هم می رسه . بدون هیچ دلیل خاصی بعدش دوباره درست میشه . دقیقا مثل النا . تا یک ساعت قبل سرعت از یک مگ کم تر نبود . ولی النا یک ساعته رفته سرعت رو 400 کیلو !!
من دو سه روزه سرویس 16 مگ خریدم . نهایت سرعت دانلودم رو 1.4 مگ می رسه یه دفعه زرتی میاد پایین رو 400 یا 300 کیلو . دقیقا مثل الان که دارم این پیام رو می نویسم . تا 10 دقیقه قبل سرعت دانلودم اوکی بود ولی الان این طوریه . صبحا سرعت عالیه . چون کاربرا معمولا هنوز نیومدن پای کامپیوتر و...
در یک کلام اینترنتش به قول بچه ها گفتنی اصلا پایداری نداره . پایدایش صفر یا زیر صفر . آرزو به دل موندم واسه بعد از ظهرا سرعت دانلودم از 700 نیاد پایین تر .
در کل اگه بخوای حساب کنی از ساعت 1 یا 2 بعد از ظهر افت سرعت وجود داره که ساعت 4 یا 5 درست میشه . البته نه اون افت سرعتی که فکرشو بکنی. منظورم بیش تر تو همین دانلود و این جور چیزاست.این چیزی که میگم تجربه 3 ساله خودم هست با های وب . بعدش سرعت درست میشه .مگه این که مشکل خیلی بزرگتری باشه.
البته همون طور که گفتم تو منطقه ای که من هستم این طوریه .شاید برای دوستان اوضاع کمی فرق کنه.
Last edited by hmz2016; 26-08-2016 at 14:43.
درود
دوستان من بسته طوفان دارم اخرای هر ماه وقتی چند گیگ از اینترنتم مونده میخوام دانلود کنم اینقدر قطع و وصل میشه که اخرش نمیتونم همه حجم باقی مونده مو دانلود کنم و میسوزه خواستم بدونم شما هم همین مشکل رو دارین؟؟؟
حیف که هنوز 6ماه از سرویسم مونده وگرنه تخلیه میکردم
فرستاده شده از H60-L04ِ من با Tapatalk
خودمم می خواستم همین کار رو بکنم.این افت سرعتی که شما میگین ممکنه به خاطر این باشه که اون موقع اونایی که تو منظقتون های وب دارن از نت استفاده می کنن و برای ما که متروکس افت نداشته باشه.قطعی هاش هم از اون چیزی که کاربرای دیگه میگن کمتره.سرعتش از 100 کیلوئه تا 900؟!پس این که گفته چیه؟حالا من لازم ندارم حتما سرعتم بالای یه مگ باشه ولی چون خودشون گفنن میگم.یه سوالمو جواب ندادین.این ده دقیقه تا دو سه ساعتی که میگی بیشتر چه موقع هایی هست؟هر روز همین طوریه؟حداقل سرعت ۱Mbps میباشد. سرعت اتصال نهایی با توجه به سرویس انتخابی و بر اساس کیفیت خط تلفن و فاصله شما تا مرکز مخابراتی معین خواهد شد.
Last edited by MOHAMMAD__REZA; 26-08-2016 at 20:38.
دوستان این پشتیبانی آنلاین های وب چطوری فعال میشه؟
دوست عزیز تضمین سرعت ۱ مگابیت برابر با ۱۲۸ کیلوبایته و کمتر از اون رو می تونید شاکی بشید البته فقط از اینترانت داخل ایران وگرنه سرور خارجی مثل تلگرام، اینستا، بازی آنلاین، اپ استور، گوگل پل و کلا هر نوع تک کانکشن که ۲۰ - ۳۰ هست هر شب. افت سرعت های وب فراگیر بوده و ربطی به منطقه نداره اما قطعی کامل ربط به منطقه و شهر و ... داره. افت سرعت های وب در ساعات اوج مصرف یعنی اول شب (۱۸-۲۰) تا نیمه شب ساعت ۱ هست.
گفتم تا دو سه ماه قبل ممکن بود یکی دو روز حتی قطع بشه یا به مدت چندین ساعت پشت سرهم در طول یک روز . همش زنگ که می زدی طرف می گفت اختلال شبکه هست یا مشکل مخابراتتونه. (اتفاقا تو منطقه ما مطمئنم خیلی کم از های وب استفاده می کنن چون همش حجمی هست و ملت دلشون نمیاد پول حجم بدن خیلی . فوقش یک ماهه نامحدود می گیرن که اینو های وب کلا افتضاحه تو سرویس های نامحدودش تو استان بوشهر.. در ضمن تو استان بوشهر خلیج آنلاین رو بیش تر استفاده می کنن و پیشگامان به خاطر تبلیغات و همچنین بومی بودن نسبت به های وب. دوستم یه مدت های وب نام حدود گرفته بود یعنی افتضاح اندر افتضاح به خاطر همین کلا جمعش کرد می گفت پول ندارم خرچ حجم کنم ).
الان یه کم وضع بهتر شده . دیگه مثل قبل نیست. اون طوری یکی دو روز قطع نمیشه . از نظر قطعی خیالت راحت باشه که این طور نیست دیگه. فوقش ممکنه ده دقیقه تو طول روز قطع بشه که اگر اون طور که شما میگید و تو منطقه تون خیلی کم از های وب استفاده می کنن پس جای نگرانی در این مورد اصلا نداشته باشید.
اون قطعی ها گفتم که (بیش تر منظورم افت سرعت هست ) همون طور که امروز هم اتفاق افتاد از ساعت 2 بعد از ظهر تا 4 بعد از ظهر همیشه تو منطقه ما هست همون چیزی که امروز هم بدون رد خور اتفاق افتاد . همین که ساعت 6 بعد از ظهر شد سرعت دوباره درست شد. البته باز هم بگم شاید تو منطقه های دیگه این طور نباشه
داداش منم یه شهر کوچیکم
قطعی اصلا نداشتم نهایتش ماهی 2 ساعت
ولی افت سرعت مخصوصا در تک کانکشن کاملا مشهود بود جوری که اپدیت یه اپ 5 6 مگی از گوگل پلی 15 دقیقه طول میکشید
سرعت دانلود حتی از سرور داخل در تایم اوج مصرف 7 تا 11 شب کم میشد
قطعی های های وب بستگی ب شهر و متطقه و مخابرات ولی سرعت کم تک کانکشن پینگ بالا و تایم اوت در اکثر نقاط کشور هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)