سامی چی شد؟دان استریمتو زیاد کردن؟
سامی چی شد؟دان استریمتو زیاد کردن؟
اقا من 2گیگ از حجمم باقی مونده امشب هم سرویسم تموم میشه در صورت استفاده نکردن حجمم صفر میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فرشاد چی میشه؟
میسوزه.....
آقا کی اینترنتش اکسینه؟
دهن من سرویس شد از دیروز!
دوره م تموم شده بود
رفتم نمایندگی شون گفت دیگه ما نمایندگیشون نیستیم! یه شماره داد گفت به این زنگ بزن اهواز شماره کارت میده پول که ریختی تمدید میکنن
خلاصه دیروقت بود. با اینترنت داغون ایرانسل رفتم تو نت گشتم ببینم این خراب شده یه سایتی چیزی نداره؟!
بعد از دو ساعت منتظر موندن واسه باز شدن سایت ها این سایت رو پیدا کردم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با استفاده از این سایت اینترنتمو شارژ کردم! اما چه شارژی! اصلا این سایت آنلاین نبود! صرفاً پول رو اونجا میریختی به حساب!
خلاصه از امروز صب ساعت 9 تا همین یه ساعت پیش (ساعت 3.5) حدودا 6-7 بار زنگ زدم به این سایت لعنتی تا اینترنتم راه افتاد! اصلاً وقتی زنگ زدم پشتیبانی گفت ما همچین سایتی نداریم!
این اکسین داره چه غلطی میکنه؟ این هم میخواد با یکی دیگه ادغام بشه؟
چیکار میشه کرد که اینترنت رو بندازن رو ضحی کیش که این دردسرا رو نکشم دیگه!
سیستم فعلنا خرابه :(((((
این است پاسخ پشتیبانی
Sent from my GT-I9300
کلا مخابرات پشتیبانیش = 0
Sent from my GT-I9300
به نظرت زنگ بزنم بگم دان استریممو زیاد کنن؟کمترش نمیکنن؟
خب نهایتا دیگه تغییرش بده میزارش روی 5مگ. فعلا همین پهنا باند فعلیتم کامل پر نمیکنه
Sent from my GT-I9300
بسلامتی من که برج 11 میرم سربازی و از دست این نت و اعصاب خوردیش راحت میشم واسه مدتی !
Sent from my GT-I9300
یدفعه کمترش نکنن چون برا یکی کمترش کردن زنگ زد به پشتیبانی
الان درست شد دان استریمو کامل پر میکنه مشکل از ای پی هاست بعضی از ای پی ها سرعتشون خوب نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)