این مورد رو هم اضافه کنم بسته به هر منطقه شرایط هم کاملا متفاوت هست من خودم بیش از 1 ساله از مخابرات اینترنت دارم تو این 1 سال تنها 2.3 بار برای چند ساعت اینترنت قطع شده
ولی وضعیت پینگ اصلا ثابت نیست بعضی مواقع شرایط خوبه بعضی مواقع هم خیلی بده
این مورد رو هم اضافه کنم بسته به هر منطقه شرایط هم کاملا متفاوت هست من خودم بیش از 1 ساله از مخابرات اینترنت دارم تو این 1 سال تنها 2.3 بار برای چند ساعت اینترنت قطع شده
ولی وضعیت پینگ اصلا ثابت نیست بعضی مواقع شرایط خوبه بعضی مواقع هم خیلی بده
برا گیم خوب نیست
دوستانی که کمپین سرویس ۲ مگ گرفتند سرعت آپلودشون روی چند بستند براشون؟
512 میبندند![]()
تایید نکردن :|من امروز درخواست افزایش پهنای باند ثبت کردم برای 1 مگ،صبر میکنم ببینم تایید میکنن یا نه.......
(مرکز مخابراتی اینجا هنوز هم 1 مگ میده)
جالبه از خود مرکز مخابراتی میشه تا 2 مگ گرفت ولی درخواست افزایش بدیم تایید نمیکنن![]()
من هم اصلا اصلا از مخابرات راضی نیستم.
افتضاحه.... در ظاهر فکر میکنی قیمتاش مناسب تره ولی در عمل...............
پینگ مزخرف. فقط سرعت دانلود از سرورهای ایران خوب بود که اونم چند وقت هست که افتضاح شده. با اینترنت اسمی 10مگابیت. از سرور داخلی تست 140 کیلو بیتی گرفتم............... با DialUp وصل بشم سنگین تره.....
پشتیبانی و .... هم که افتضاح
از دیشب که باران اومد برای منکه ترکیده همش قطع و وصل میشه.
داغونه داغونه....
بقیه isp ها هم میگن بشین درصف انتظار تا نوبتت بشه.الان ۱۰ ماه منتظر پارس انلاین شاتل های وب هستم خبری نیست که نیست.
باز ترکوندن نتو
هیچ سایتی باز نمیشه مگر این که 10 بار رفرش کنی.
اینترنت نیست که ... پکت لاسه
من 1 مگ نامحدود دارم دو ماهی میشه 90 تومن تقریبا. میخوام بگم قطع کننش.
میرم 128 نامحدود شاتل میگیرم ماهی 27. اگه زیر 60 گیگ دانلود کنی سرعت روی 1024 بسته میشه
مخابرات دیگه مسخرشو در آورده
امروز تقریبا هر 20 دقیقه به مدت 3تا 5 دقیقه کلا قطع میشه
و بعدش اینترانت میشه و بعد درست میشه و دویاره همونطور
فکر کنم از صبح تا الان حدود 30 باری این اتفاق افتاده
معلوم نیست چه غلطی میکنن از دیشب هی اتصال با سرورهای خارجی قطع میشه هی وصل میشه.
سایتشون که خرابه نمیشه فحش داد تلفنی ام اشغاله یا باید بیست دقیقه واستی تا فحش بدی.
هیچ ام نمیفهمن و هیچ جوابی ام نمیدن
خوب د لامصب بگو چیکار میخواید بکنید کمکتون کنیم میخواید کلا قطعش کنید بزنید کلا اینترنت رو قطع کنید خلاص شیم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)