تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1404 از 4105 اولاول ... 40490413041354139414001401140214031404140514061407140814141454150419042404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,031 به 14,040 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

کاکو تو این لینک پایین که من دیشب ازش دفترچه جدید رو دانلود کردم نوشته با نظر سازمان نظام وظیفه معافن!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بخش "قانون جدید خدمت وظیفه عمومی" دانلود شود
    دمت گرم اگه بپرسی ببینی درسته هست یا نه!
    دوست عزیز قانون معافیت فرزند سوم وجود داره ولی با مخالفتهایی که ستاد کل انجام داد مجلس مجبور شد این قانون رو تصویب کنه ولی اختیار اجرای اون رو دست نیروهای مسلح گذاشت.
    نیروهای مسلح هم الان میگه کمبود نیرو هست و زاد و ولد کم شده بنابراین فعلا این قانون رو اجرا نمیکنه مگر زمانی که مازاد نیرو داشته باشن که معلوم نیست کی باشه.
    جوا ب شما برای معافیت در حال حاضر نه است.

2. 3 کاربر از black_roz18 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام هادی جان
    راجع به اون قسمت حرفت که بزرگ کردم ، سعی کن کسی نبینه ، متوجه شن اذیتت میکنن
    موی صورت رو هم تو ارتش زیاد گیر نمیدن و بیشتر میگن که اصلاح کامل کنید
    فقط ریش مدل دار نباید بذاری
    موفق باشی
    دوست گلم ممنون که کمکم میکنی تو آسایشگاه بهمون زیر پوش میدن باید اونو بپوشیم ؟با توجه به اون چه جوری تتوم رو پنهان کنم ؟؟ بعد منظرورم این بود که ریشمون رو با چی باید اصلاح کنیم ؟؟با خودم قیچی و اینا ببرم ؟؟ بعد شوال دیگه اینکه روز اول که میخوایم بریم ساری واسه اینکه اعزاممون کنن تهران تیپم باید چجوری باشه ؟ بعد من نمیدونم باید موهام رو چقدر کوتاه کنم نمیخوام برم سلمونی خودم میخوام بزنم انقدر باشه تا پوست سرم معلوم باشه کافیه نه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوست عزیز قانون معافیت فرزند سوم وجود داره ولی با مخالفتهایی که ستاد کل انجام داد مجلس مجبور شد این قانون رو تصویب کنه ولی اختیار اجرای اون رو دست نیروهای مسلح گذاشت.
    نیروهای مسلح هم الان میگه کمبود نیرو هست و زاد و ولد کم شده بنابراین فعلا این قانون رو اجرا نمیکنه مگر زمانی که مازاد نیرو داشته باشن که معلوم نیست کی باشه.
    جوا ب شما برای معافیت در حال حاضر نه است.

بابت راهنماییتون متشکر.
    یه حسی بهم میگه که این قانون واسه خودشونه!!! بچه های خودشون رو زیر سیبیلی رد بکنن بره!!!

بازم مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان

من ماه پیش بود که برای خدمت اقدام کردم چند هفته بعدش زد و ارشد قبول شدم , رفتم و ثبت نام کردم و برگه سبز رو هم تحویل دانشگاه دادم . ولی امروز پست برگه اعزام که تاریخ 12/1 هست رو اورد در خونمون حالا من باید چیکار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست گلم ممنون که کمکم میکنی تو آسایشگاه بهمون زیر پوش میدن باید اونو بپوشیم ؟با توجه به اون چه جوری تتوم رو پنهان کنم ؟؟ بعد منظرورم این بود که ریشمون رو با چی باید اصلاح کنیم ؟؟با خودم قیچی و اینا ببرم ؟؟ بعد شوال دیگه اینکه روز اول که میخوایم بریم ساری واسه اینکه اعزاممون کنن تهران تیپم باید چجوری باشه ؟ بعد من نمیدونم باید موهام رو چقدر کوتاه کنم نمیخوام برم سلمونی خودم میخوام بزنم انقدر باشه تا پوست سرم معلوم باشه کافیه نه ؟
    قربونت داداش
    هادی جان اونایی که اطلاع دارم رو میگم ، در مورد ریش گفتم که زیاد گیر نمیدن ، فقط نباید مدل دار باشه ، قیچی رو نمیدونم دژبان اونجا بذاره ببری یا نه ، در مورد تیپت هم یه تیپ ساده بزن با اینکه میدونم 01 و 02 اصلا به این چیزا توجهی نمیکنن حالا اگه دوست داشتی ترجیحا پیراهن و شلوار پارچه ای بپوش که خودتم راحت باشی
    موهاتم با نمره 2 بزن که خیالت تا میاندوره راحت باشه
    موفق باشی

7. 2 کاربر از Behrang_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام
    من قبلا با فوق دیپلم 47 روز توی پادگان آموزشی ارتش 04 بیرجند خدمت کردم و بعد بخاطر قبولی دانشگاه ترخیص شدم
    الان دوباره می خوام برم سربازی برگ سفیدم امده کد ارتش 01 تهران خوردم سوالم اینه که الان که برم دوباره آموزشی باید از 0 شروع کنم یا 47 روز آموزشی که قبلا رفتم رو ازم به عنوان آموزشی قبول می کنن ؟

بعضی از بچه هایی که رفتن خدمت می گن احتمال زیاد قبول می کنن و روز 1 اسفند که می ری پادگان 01 تهران وسائل رو بهت می دن می گن برو 18 اسفند برگرد و در نهایت 20 اسفند یگانت رو تایین می کنن و می فرستنت بری یگان . آیا این موضوع صحت داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

من ماه پیش بود که برای خدمت اقدام کردم چند هفته بعدش زد و ارشد قبول شدم , رفتم و ثبت نام کردم و برگه سبز رو هم تحویل دانشگاه دادم . ولی امروز پست برگه اعزام که تاریخ 12/1 هست رو اورد در خونمون حالا من باید چیکار کنم؟
    سلام دوست عزیز
    بخاطر اینکه مسئولین قسمت مشمولین دانشگاهها یه کم تنبل تشریف دارن شما یه کاری کن ، اونم اینه که بری از دانشگاهت یه گواهی اشتغال به تحصیل بگیری ببری بدی نظام وظیفه و کل ماجرا رو بهشون اطلاع بدی تا یه وقت مشکلی از لحاظ غیبت خوردن برات پیش نیاد
    نگران نباش ، خیلی راحت حل میشه
    موفق باشی

10. 2 کاربر از Behrang_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه gooride's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

قربونت داداش
    هادی جان اونایی که اطلاع دارم رو میگم ، در مورد ریش گفتم که زیاد گیر نمیدن ، فقط نباید مدل دار باشه ، قیچی رو نمیدونم دژبان اونجا بذاره ببری یا نه ، در مورد تیپت هم یه تیپ ساده بزن با اینکه میدونم 01 و 02 اصلا به این چیزا توجهی نمیکنن حالا اگه دوست داشتی ترجیحا پیراهن و شلوار پارچه ای بپوش که خودتم راحت باشی
    موهاتم با نمره 2 بزن که خیالت تا میاندوره راحت باشه
    موفق باشی
    بهرنگ جان آقا هادی منظورش اینه که ریشش رو اونجا با چی بزنه..... تیغ که نمیذارن ببریم ماشین هم که عمرا بذارن پس چی کار باید کرد؟؟؟

12. 2 کاربر از gooride بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت hothatan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام بر دوستان گرامی

مهلت یک ساله فراغت از تحصیل بنده 91/11/30 تموم میشه .

برای معافیت پزشکی میخوام اقدام کنم . الان با توجه به فرصت اندک باقی مونده (تقریبا 8 روز تا پایان فرجه فراغت از تحصیل) و اینکه من می خوام تاریخ اعزامم تا اونجا که ممکنه دیرتر باشه(برای شرکت در آزمون آزاد-خرداد ماه- و اومدن نتایجش که شهریور هستش) .
    به نظرتون الان برای اعزام اقدام کنم و بعد از اومدن کارت سبز تغییر وضعیت بدم برای معافیت پزشکی؛ یا الان همون درخواست معافیت پزشکی رو بفرستم؟ (پروسه کدوم بیشتر طول میکشه با توجه به اینکه گویا در صورت اقدام برای معافیت پزشکی دیگه امکان تعویق انداختن اعزام نیست و با فرض اینکه معاف نشم !)

تشکر از زحماتتون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان براي امثال من كه آدرس مستقيم پادگان رو نوشتن و بايد 7 صبح اونجا باشم اگه نيم ساعت دير برسيم چيزي پيش نمياد. فاصله ام با پادگان حدود 150 كيلومتر است چه جوري 7 صبح اونجا باشم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •