از 5:45 تا 6:37 سعی کردم تازه الان وصل شدم به نت 50 بار قطع شدم پشتیبانیش هم که در حد سبزی فروشی ولی حق با شماست بدون شبانه 15 کیلو بایت اصلا نمیشه زندگی کرد!!!
از 5:45 تا 6:37 سعی کردم تازه الان وصل شدم به نت 50 بار قطع شدم پشتیبانیش هم که در حد سبزی فروشی ولی حق با شماست بدون شبانه 15 کیلو بایت اصلا نمیشه زندگی کرد!!!
آره جون تو![]()
ماذا فازا داداش ؟
نکنه شما هم از اون نمایندگی ها هستی ؟
خودتونم بهتر میدونین که تنها برتری شما نسبت به ای اس پی های دیگه فقط و فقط وفقط دانلود رایگان شبانه بود .
الن سرعت دانلود من ( 6 مگ هستم ) از سرور های خارجی به زور ب 120 میرسه و اصلن از ف*ی*ل*ت*ر شکن نمیتونم استفاده کنم ! از بس سرعت پایینه .
اما از لینک داخلی ایران سرعت به 700 کیلو میرسه ! این کجاش مزیته ؟ از برج بعد ( درسته که من دانلود شبانم تو سال تحصیلی کمه اما بازم این توهین بزرگ رو که به
ما کردید جبران نمیتونید بکنید مگر با باز گرداندن شبانه رایگان !
" بازگشت همه به سوی اوست ( مخابرات )
آقا من الان فرم تخلیه رو پر کردم و با پارس هماهنگ کردم و 2 مگ پارس گرفتم و فردا قراردادش میاد
فقط میخوام بدونم بعد از تکمیل چرا بازم نوشته در لیست جمع آوری نمیباشد؟ و چقدر طول میکشه واسه جمع آوری؟
زنگ بزن از جایی که گرفتی سریعتر جمع میکنن من تو 1 روزم نشد جمع کردم.حتما تماس بگیر والا یه هفته رو هوایی
دوست عزیز عکسی که در امضا داری مربوط به صبانت نیست تبلیغ منفی نکنید ISP که اونجا نوشته یه چیز دیگری است
من نمیدونم مدیران صبا چی با خودشون فکر کردن16 کیلو
![]()
از حاظرین تاپیک دعوت میشود اسپید تست های خودشون رو در زمان محدودیت در این تاپیک به اشتراک بذارند
و در اخر کمترین سرعت دانلود به عنوان امضا انتخاب کنیم
هرچی شرکت کننده بیشتر باشه بیشتر خوش خواهد گذشت![]()
سرعتشو که درست زده
شبانه خاستم تست بگیرم 5 دقیقه طول کشید تا نصف هم نرفته بود..........
ببین دوست عزیز من الان دو روزه که اومدم فن آوا 512 نا محدود گرفتم بدون قر و فر راحت روزی 4 گیگ میگیرم. 6 سال صبانتی بودم ولی تا حالا اینطور ندیده بودم صبانت توهین به کاربرا بکنه.(هر سرعتی باشی محدود شی به 128)
حالا شما میشه بفرمائید ادامه این وضع صبانت چه جذابیتی داره دوباره بیام سمتش؟
اگر صبانت دوباره مثل سابق سرویس داد (منظورم این اخیرا نیست که شبی 20 گیگ میداد؛ بلکه همون حد تعادله که همیشه داشت) شما مطمئن باش دوباره مثل سابق میشه که پورت کم بیارید.ولی با این روند فعلی باید به فکر رد کردن پورتهاتون باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)