خوب برو ببین لیبورت چه قدر الان من با ویتامین کارای پر تجربم را با کمترین لیبور کار می کنم تا اسکیلام حروم نشه![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
خوب برو ببین لیبورت چه قدر الان من با ویتامین کارای پر تجربم را با کمترین لیبور کار می کنم تا اسکیلام حروم نشه![]()
باشه! مثل اوايل اشم سيلور فورت رو به عنوان متحد مي نويسم!! خوبه؟!؟خوب مشنگم فاندر بود اصلی و یا فرعی فرقی نمی کنه خودشم فکر کنم همه شما سیلوری هستین الان اومدین کوروش البته قبلشم کوروش بودین حالا من فقط می گم مگه چی می شه اسم سیلورم نوشته بشه![]()
خوب زیاد به فکر دوئل نباشید چون رفته رفته لول دوئلتون از لول اصلیتون زیاد فاصله می گیره و از دوئل دیگه نمی تونید تجربه بگیرید و افراد کمی براتون باز می مونه تا بهشون آتاک بدینو نمی تونید حساب لول پایینی ها را هم برسید و بهشون حرص بدید
![]()
بله حاجی .بله؟؟!! اين همونيه كه پدر مارو درآورده بود؟!!! اين عكسه كيف ميده برا توي فروم گذاشتن!!!
فکر خوبیه .من هيچ رقم با اينا ممتحد نميشم ولي اگه بخوايد مي تونيم NAP بشيم و خيالمون از بابت اينا راحت بشه!!
عکس دوئل نذارید به حای استفاده درست بعدا بر علیه خودتون استفاده میکنه .به جای اینا برای همش عکس بزار تا دوئل ها را ببینیم من برای اون نمی گم که از خودت می نویسی فقط می خواهم عکس دوئل ها را ببینم
شوخی بود عکسش را بزارید ببینم چه طوره این یارو
هنوزم تو ارقام خودت داری به سر میبریا ! برای بار هزارم resistance اصلش میلی میشه نه مثل من که الان کلی اسکیل اضافه روی fine motor skill دارم .یک نفر پیدا شد که رزیستانس کار باشه مثل خود چاقال اینم رزیستانس کاره خودشم رفلکس
چاقال جاخالي ها يارو نيسوس رو بزار تا هر شب به اندازه دو تا دوساعت ساختن ايستگاه قطار تجربه بگيرم!!
برادر آنالیزر ملت رو سمت ما نفرست .Hello friend,
Khiar told that you could give me advice to become a better fighter.
could you please help me?
What skills, I need to refine for better dueling?
Thank you in advance for your help!![]()
مخالفم اتحاد با سیلور هیچ فایده ای نداره .موافقم یکی هم اسم سیلور ها را هم به عنوان ally بنویسید
آرش انگار داری کم کم رو اعصابم راه می ری
اسم سیلور ها باید نوشته بشه چون مشنگ می یاد اونجا نمی خواهم بهم تلگرام بدند که چرا رفتی اونجا اگه اسم سیلور نوشته بشه می گم اومدم کمک برای ساخت شهر مشنگ کارگره نمی خواهد که تا آخر عمرش بشینه این شهر بعد ساخته شهر بر می گرده سیلور البته اگه دوئلرش نکردم
دوئلرش بکنم می مونه همون کوروش
تو که خودت 2 ماهه که اصلا توی سیلور نیستی بعد همون کارگری که میگی بخاطرش باید جواب بدم رو برای خودت بردی یه شهر ساختی که بتونی راحت تر لول آپ کنی . حالا میخواد بیاد اینجا باید جواب پس بده ؟!
نه داداش اصلا نیازی به شما نیست شما همونجا بشین واسه خودت بازی کن اصلا اگه بیای من شهر رو ترک میکنم .
شیرین میزنیا ! خودت دوست داری هر کاری میخوای بکن ولی بقیه رو گمراه نکن .نه بزار شوتینگ و ایم و کمی هم رزیستانس و اپرنس
Last edited by C0OPeR; 13-08-2009 at 14:05.
آره خوبه منم در سیلور می نویسم آرش که منوی سیلور را عوض کرده بود منم زدم همش را پاک کردم اسم کوروش افتاده منم شما را می نویسمضمنا شهر که تمام بشه چند نفرم که الان دارم باهاشون آتاک می دیم برای پس اوتی می یارم اونجا
![]()
ختم کلاممخالفم اتحاد با سیلور هیچ فایده ای نداره .![]()
این اسمش چیه ؟؟ من به چند نفر گفتم که اگه بهم آتاک بدین می گم xferal حسابتون را می رسهبرادر آنالیزر ملت رو سمت ما نفرست .
اگه نگاه کنی دیگه شهر را ترک کردم 2 روزه چون می خواهم مشنگ را بیارم اونجا حالا هر جور راحتی اگه بگین من مشنگ را نمی یارم الان مشنگ اسکیلاش فقط برای ساخته اگه به دردتون نمی خوره من اسکیلاش را برای فورت برگردونم ؟؟تو که خودت 2 ماهه که اصلا توی سیلور نیستی بعد همون کارگری که میگی بخاطرش باید جواب بدم رو برای خودت بردی یه شهر ساختی که بتونی راحت تر لول آپ کنی . حالا میخواد بیاد اینجا باید جواب پس بده ؟!
نه داداش اصلا نیازی به شما نیست شما همونجا بشین واسه خودت بازی کن اصلا اگه بیای من شهر رو ترک میکنم .
مگه تو وکیل هستی من پیشنهاد دادم بهش اگه تو بهش پیشنهاد داری تو هم بده ولی نمی تونی به پیشنهاد های من چیزی بگیشیرین میزنیا ! خودت دوست داری هر کاری میخوای بکن ولی بقیه رو گمراه نکن .
ضمنا اگه با من مساله شخصی داری پیغام خصوصی حل کن نمی خواهم تاپیک به بگو مگو بکشه![]()
چاقال يه حرفي زد!! عجب!! مشنگ رو بيار!! اسكيل هاشم پخش و پلا نكن!! عجب!اگه نگاه کنی دیگه شهر را ترک کردم 2 روزه چون می خواهم مشنگ را بیارم اونجا حالا هر جور راحتی اگه بگین من مشنگ را نمی یارم الان مشنگ اسکیلاش فقط برای ساخته اگه به دردتون نمی خوره من اسکیلاش را برای فورت برگردونم ؟؟
چاقال هدف هايي رو كه روي دست گذاشته رو اگه روي شونه بزارم (همون طرف باشه) مشكلي پيش نمياد؟!!![]()
Last edited by مطلق السلطنه; 13-08-2009 at 14:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)