تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1404 از 1635 اولاول ... 404904130413541394140014011402140314041405140614071408141414541504 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,031 به 14,040 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنظر شما باید تا کی صبر کنم تا دوربین panasonic lumix lx7 وارد بازار ایران بشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام اگه لطف کنید جواب منو بدین تا من خریدم را انجام دهم .من میخوام واسه کاربری خانگی یک دوربین بخرم قیمت حداکثر تا 900 تومان چند تا سوال دارم اگه ممکنه :
    1 -توی دوربینهای canon اصولا فرق بین power shot ها و ixus ها غیر از اندازشون و اینکه زون اپتیکال ixus کمتره فرق دیگری هم هست از نظر کیفیت؟
    2-پول بیشتر بابت زوم بیشتر بدیم بهتره به نظرتون یا بابت پیکسل بالاتر؟
    3-بین مدلهای زیر در ixus کدومو پیشنهاد میکنید اگه ممکنه بفرمایید به چه دلیل؟1)ixus510 hs یا ixus 240 hs یا ixus 1100
    4-بین مدلهای power shot زیر چطور ؟power shot sx 160 hs یا sx 230 یا sx 240 hs ویا sx500 و sx260
    5-چینی و ژاپنی بودنش چقدر اهمیت داره؟ببخشید طولانی شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان

من فکر می کنم یه بار هم سئوالم رو تو یه جای نامرتبط مطرح کردم که معذرت می خوام.
    من از شما دوستان می خواستم منو راهنمایی کنید که چه دوربینی ( DSLR برای مبتدی ها) بخرم؟
    بودجه: یک و نیم الی دو میلیون، نیکون یا کنون؟
    انتظارات: عکاسی مهم تر از فیلمبرداری، عکس با کیفیت در نور کم، زوم بالا، عکاسی از چهره ( که طبیعتا نیاز به لنز تله داره) و همینطور طبیعت ( لنز واید)
    الان نمی تونم لنز جدا بخرم اما اگر برای این منظوری که نوشتم بخوام یه روزی لنز بگیرم چی باید بگیرم؟

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

14 درخواست راهنمایی برای خرید دوربین عکاسی کامپکت

سلام.
    یک دوربین عکاسی همه منظوره بین 550 تا 600 هزار تومان لطفا معرفی کنید.
    برای خونه می خوام و خیلی عکاس حرفه ای نیستم. فقط خیلی عکس پرتره گرفتن را دوست دارم. میخواهم کیفیت عکس در بالاترین حد باشد.
    کیفیت ساخت دوربین هم برایم بسیار مهم است.

خیلی نمی تونم منتظر بمونم. لطفا راهنماییم کنید.

نظرتون در رابطه با Fujifilm FinePix SL240 چیه؟

توی سایت دیجیکالا زده 585 هزار تومان با گارانتی

داره خودمونی میشه !UP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بپر ای دل سوی بالا...

پيش فرض

FZ150 دوربین خوبیه توی نور کم بدون فلاش اگر از مد Handheld night shot استفاده کنید میتونه عکسای قابل قبولی بگیره این مد کارش اینه وقتی شما عکس میندازی 10 تا عکس پشت سر هم میگیره و به صورت هوشمند عکسهارو با هم ترکیب میکنه و نویز رو از بین میبره اگه بخوای دوربینی بخری که توی نور کم به صورت ذاتی (native) خوب عکس بگیره باید دوربینی بخری که سنسور بزرگتری داشته باشه بین دوربینهای سوپر زوم دوربینی که سنسور بزرگتر داشته باشه فعلا وجود نداره چون باعث میشه ابعاد لنز بزرگ بشه و این برای دوربینهای سوپر زوم که لنزهای آکاردئونی دارن محدودیت بزرگی ایجاد میکنه..
    میشه لطفا یه مقایسه ای بکنید این دوربین رو با CANON EOS 600D Body ؟این کانن هم حتما لنزش قابل تعویضه دیگه نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

14

دوستان بین دوربینها S100 و SX260 کدوم یک کیفیت عکس بالاتری دارند ؟

سوالد بعدی هم اینه که درباره canon در ایران کدوم گارانتی اعتبار بالاتری داره ؟
    Last edited by zigma94; 30-12-2012 at 13:49.

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

میشه لطفا یه مقایسه ای بکنید این دوربین رو با CANON EOS 600D Body ؟این کانن هم حتما لنزش قابل تعویضه دیگه نه؟
    دوست عزیز دوربینها بر اساس کارکردشون و شکل ظاهریشون دسته بندی میشن یه گروه بهشون میگن point and shoot (ببین و بگیر) که خودشون دو تا زیر گروه اصلی دارن compact و super zoom به سوپر زومها به خاطر شکل بدنشون SLR Like هم میگن این دوربینا همشون لنز ثابت دارن و Super zoom ها معمولا رنج بالایی برای زوم کردن دارن مورد مصرف این دوربینها برای کاربرای عادی هست که عکاسی رو حرفه ای دنبال نمیکنن ولی اگر کسی عکاس باشه با اکثر همین دوربینها هم میتونه عکسهای فوق العاده بگیره.
    یک دسته SLR ها هستن که چون دیجیتال شدن بهشون DSLR هم میگن این دوربینها بدنه و لنز جدا دارن خود اونها هم بسته به نوع سنسورشون به چند دسته تقسیم میشن و برای کارکردهای حرفه ای تر طراحی شدن.
    الان این Canon EOS 600D از نوع DSLR هست و اصلا قابل مقایسه با FZ150 که یک دوربین سوپر زوم هست نیست صد در صد اگر شما بودجه کافی داشته باشید که بتونید یک SLR بخرید و لنزهای حرفه ای تهیه کنید دوربینهایDSLR بهتر از دوربینهای" ببین و بگیر" هستن.

S100 بدون هیچ شکی.
    فروشنده ها میگن الرمس ولی بعضی از دوستان میگن خود الرمس برای تعمیر دوربین رو به جای دیگه میفرسته فهمیدن این موضوع که کدوم گارانتی تو ایران خوبه احتیاج به همت بلند و قبول تجربه های بد داره که واقعا باید مرد عمل باشی!

سلام.
    برای خونه می خوام و خیلی عکاس حرفه ای نیستم. فقط خیلی عکس پرتره گرفتن را دوست دارم. میخواهم کیفیت عکس در بالاترین حد باشد.

من بین دوربینهای point and shot به دوربینهای سوپر زوم خیلی علاقه دارم به نظرم اس ال 240 انتخاب خوبیه .

با سلام اگه لطف کنید جواب منو بدین تا من خریدم را انجام دهم .من میخوام واسه کاربری خانگی یک دوربین بخرم قیمت حداکثر تا 900 تومان چند تا سوال دارم اگه ممکنه :
    1 -توی دوربینهای canon اصولا فرق بین power shot ها و ixus ها غیر از اندازشون و اینکه زون اپتیکال ixus کمتره فرق دیگری هم هست از نظر کیفیت؟
    3-بین مدلهای زیر در ixus کدومو پیشنهاد میکنید اگه ممکنه بفرمایید به چه دلیل؟1)ixus510 hs یا ixus 240 hs یا ixus 1100
    4-بین مدلهای power shot زیر چطور ؟power shot sx 160 hs یا sx 230 یا sx 240 hs ویا sx500 و sx260
    اگه قرار باشه پول بیشتر برای یک دوربین کامپکت بدی به نظر من به ترتیب اینهارو اولویت قرار بده:
    1. سنسور بزرگتر.
    2.لنز سریعتر یا براقتر (F کمتر)
    3.زوم اپتیکال بیشتر.

اکثر این مدلها که شما مورد نظرته کیفیت عکسهاشون کم و بیش به هم نزدیکه بیشتر تفاوتشون توی لنزشون هست که سری SX زوم و امکانات بیشتر داره به نظر من یا SX260 بخر یا SX240.
    اگر زوم بالاتر میخوای SX500 هم زوم بالایی داره هم بدنه حرفه ای تر ولی تو نور کم وضعیت عکس برداریش از سری 240/260SX ضعیفتر هست (فاصله زیاد نیست).

8. 6 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    1 تنظیمات دستی توی ixus کم تره
    2 مگاپیکسل هرچی کم تر بهتر ، درست نیست زیاد بالا باشه 12 خوبه
    3 دوربین 510 بخاطر لنز سریع تر
    4 اگه زوم مهمه 500 بعد 260
    5هیچی هیچ فرقی ندارند

سلام دوستان

من فکر می کنم یه بار هم سئوالم رو تو یه جای نامرتبط مطرح کردم که معذرت می خوام.
    من از شما دوستان می خواستم منو راهنمایی کنید که چه دوربینی ( DSLR برای مبتدی ها) بخرم؟
    بودجه: یک و نیم الی دو میلیون، نیکون یا کنون؟
    انتظارات: عکاسی مهم تر از فیلمبرداری، عکس با کیفیت در نور کم، زوم بالا، عکاسی از چهره ( که طبیعتا نیاز به لنز تله داره) و همینطور طبیعت ( لنز واید)
    الان نمی تونم لنز جدا بخرم اما اگر برای این منظوری که نوشتم بخوام یه روزی لنز بگیرم چی باید بگیرم؟
    سلام
    لطفا این جا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام.

sx240 اگه به پول شما بخوره خیلی عالیه ، باید حدود 650 700 باشه

فوجی کامل بی خیال بشید

بدون شک 100
    هیچ کدوم

10. 4 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه !UP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بپر ای دل سوی بالا...

پيش فرض

الان این Canon EOS 600D از نوع DSLR هست و اصلا قابل مقایسه با FZ150 که یک دوربین سوپر زوم هست نیست صد در صد اگر شما بودجه کافی داشته باشید که بتونید یک SLR بخرید و لنزهای حرفه ای تهیه کنید دوربینهایDSLR بهتر از دوربینهای" ببین و بگیر" هستن.
    خیلی ممنونم از جواب کاملتون.
    من از عکاسی حرفه ای چیزی نمی دونم، ولی خیلی دوست دارم یاد بگیرم. با این همه چون هر روز فرصت یادگیری عکاسی ندارم، ترجیح میدم دوربینی بگیرم که هم الان به دردم بخوره،هم مثلا دو سه سال بعد که حرفه ای شدم به کارم بیاد.
    الان به نظر شما با این Canon EOS 600D می تونم به عنوان یک آماتور مثلا تو تاریکی شب عکس های خوب بگیرم؟ یا حداکثر اگه یه مقاله نیم صفحه ای بخونم، قلقش دستم میاد یا باید خیلی وقت بذارم؟
    راستی اگه دوربین بهتری تو این رنج قیمت سراغ دارین، ممنون می شم راهنمایی کنید.

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

سلام.

از مدلهای زیر :
    Canon IXUS 1100 HS (PowerShot ELPH 510 HS) Japan - 620000
    Canon IXUS 500 HS (ELPH 520 HS - IXY 3) Japan - 595000
    Canon PowerShot SX230 HS Japan - 630000
    -----------------------------------------------------------------------------------
    Sony Cyber-Shot DSC-H90 - 585000
    -----------------------------------------------------------------------------------
    Nikon Coolpix L120 - 599000
    Fujifilm Finepix SL240 - 585000
    Casio Exilim EX-ZS150 - 595000
    لطفا نظرتون رو اعلام کنید.
    بعضی هاشون CCD هستند و بعضی CMOS. کدوم بهتره؟
    میخواستم لینک تک تک شونو بزارم ولی محدودیت داره سایتش و توی پی30ورلد نمایشش نمیده. همه از سایت Digikala هستند و بدون گارانتی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •