بازي بعدي با سپاهان چه روزيه !؟
بازي بعدي با سپاهان چه روزيه !؟
Last edited by امير موسر; 21-12-2008 at 20:29.
دو شنبه 9 دی یعنی یک هفته دیگه.بازي بعدي با سپاهان چه روزيه !؟
این بابا عضو هیئت مدیره پرسپولیس هست
ادم فوق العاده اشغالی هست که جلوی این مصطفوی خداست.
بازار موبایل، حامی مالی استقلال
هورا اسپرت : بازار موبایل ایران ، اسپانسر جدید تیم فوتبال استقلال تهران شد و قراردادی شش ماهه را با مسئولان باشگاه به امضا رساند.
تیم فوتبال استقلال تهران قراردادش با اسپانسر خود در نیم فصل اول لیگ برتر به پایان رسید تا مسئولان این باشگاه به فکر عقد قرارداد با شرکتی برای حامی مالی در نیم فصل دوم باشند.
مسئولان باشگاه که درصدد عقد قرارداد با شرکتی بودند، نام اسپانسر های گوناگونی به میان آمد اما مسئولان باشگاه به توافق نرسیدند.در نهایت استقلالی ها با بازار موبایل ایران به توافق کردند تا در نیم فصل دوم حامی مالی تیم پرطرفدار پایتخت باشد.مسئولان باشگاه استقلال تهران قراردادی را به مدت شش ماه با بازار موبال ایران منعقد کردند تا در لیگ برتر اسپانسر آبی پوشان باشد.
سه خبر از باشگاه استقلال
1- فابیو جان واریو هافبک برزیلی تیم فوتبال استقلال تهران بعد از بازی تیمش در هفته نوزدهم لیگ برتر برای انجام کارهای شخصی به برزیل سفر کرد تا با این سفر نتواند آبی پوشان را در اردو ترکیه همراهی کند.جان واریو امروز از برزیل بازگشت تا در کنار دیگر هم تیمی هایش که در تهران به تمرین می پردازند دوران آماده سازی را پشت سر بگذارد.
2- آرش برهانی مهاجم گلزن تیم فوتبال استقلال نیز صبح امروز سری به باشگاه زد.برهانی که به دلیل سفر تیم ملی به عمان نتوانست با تیمش به ترکیه برود صبح امروز به محل باشگاه استقلال رفت تا در خصوص طلب خود با مسئولین باشگاه به صحبت پرداخت.
3- فرهاد مجیدی مهاجم نیمکت نشین آبی پوشان 2 میلیون تومان جریمه شد.مجیدی که برای انجام کارهای شخصی به امارات سفر کرد تیمش را در اردو ترکیه همراهی نکرد تا با ناراحتی قلعه نویی روبرو شود.سرمربی استقلال که از عدم حضور مهاجمش در اردو استقلال ناراحت بود با مطلع کردن مسئولان باشگاه او را به مبلغ 2 میلیون تومان جریمه کرد
اعتراض استقلالى ها به تاريخ دربى
با اعلام سازمان ليگ تاريخ ديدار برگشت استقلال و پرسپوليس روز جمعه ۲۵ بهمن ماه اعلام شده است. ديروز شنيديم ظاهراً مسئولين استقلال نسبت به تاريخ اين مسابقه اعتراض كرده اند و آنرا مكتوب به سازمان ليگ ارسال كرده اند. گفتنى است استقلالى ها اعتقاد دارند با توجه به برگزارى ديدار ايران - كره جنوبى در روز ۲۳ بهمن ماه و فاصله ۲ روز تا انجام اين ديدار احتمال مصدوميت بازيكنان وجود دارد. قرار است در آينده اى نزديك در مورد اين ديدار تصميم گيرى شود.
سلام
بابت خبرها ازت ممنونم alireza001199
تاريخ بازى پرسپوليس و استقلال تغيير نخواهد كرد
عزيز محمدى رئيس سازمان ليگ برتر گفت: تاريخ بازى تيم هاى پرسپوليس و استقلال ، تغيير نخواهد كرد. وى با اشاره به زمان بازى برگشت تيم هاى پرسپوليس و استقلال در ۲۵ بهمن گفت: فدراسيون مجبور است با فشردگى، برنامه ليگ را به پايان برساند و اينكه تيم ملى فوتبال، ۲۳ بهمن با كره جنوبى بازى دارد و همچنين روز ۲۲ بهمن ماه در تهران، راهپيمايى سالانه پيروزى انقلاب اسلامى برگزار مى شود، تأثيرى در تاريخ بازى پرسپوليس و استقلال ندارد. محمدى گفت: برنامه ليگ برتر تا پايان فصل، امروز اعلام مى شود و همه اين مسائل، در برنامه ريزى فدراسيون در نظر گرفته شده است و اين برنامه به هيچ وجه تغيير نخواهد كرد، چرا كه فدراسيون قصد دارد اين فصل فوتبال ايران (حذفى و ليگ) را تا پايان ارديبهشت ۸۸ به پايان برساند.
ديگر به استقلال برنمى گردم
اميرحسين صادقى: من و پرسپوليس؟ تا آخر فصل صبر كنيد
مدافع مس براى هميشه قيد حضور در استقلال را زده است. اميرحسين صادقى اين روزها فقط به مس فكر مى كند، حتى بدون پرويز مظلومى. او منتظر پايان فصل است تا قرارداد جديد و شايد پر سر و صداى خود را به ثبت برساند. گفت وگويى با وى ترتيب داديم كه مى خوانيد:
• عملكرد مس را در نيم فصل اول چطور ارزيابى مى كنى؟
- نيم فصل خوبى بود. ما خيلى نوسان داشتيم. اشتباهات فردى و كم تجربگى بعضى از بچه هاى ما باعث شد مس در ميانه راه دچار مشكل شود اما در انتهاى نيم فصل اول همه چيز حل شد كه اميدوارم در نيم فصل دوم هم در شرايط خوبى بسر ببريم.
• در ابتداى فصل كه به عضويت مس درآمده بودى شرايط در اين تيم برايت سخت بود. چطور با زندگى در كرمان كنار آمدى؟
- سختى نداشت. بالاخره بايد در يك تيم شهرستانى بازى مى كردم. مشكلى با مسئولان مس نداشتم.
• اما خودت در ابتداى فصل مى گفتى نمى توانم در كرمان بمانم!
- به زندگى در تهران عادت داشتم به همين دليل برايم سخت بود كه در شهر غريبه زندگى كنم.
• اين سختى چقدر به دورى از استقلال باز مى گردد؟
- دورى از استقلال اصلاً براى من سخت نبود و آن را احساس نكردم.
• حتى در اواسط نيم فصل اول با پرسپوليسى ها هم مذاكره كردى.
- صحبت هايى داشتيم اما من تيم بعدى ام را در آخر فصل انتخاب مى كنم.
• حتى اگر پرسپوليس باشد؟
- فقط مى گويم تا پايان فصل صبر كنيد.
• در تعطيلات نيم فصل به فكر جدايى از مس نيفتادى؟
- نه. تصميمى به جدايى از اين تيم ندارم.
• پرويز مظلومى در آستانه جدايى از مس است. نظرت چيست؟
- نظر خاصى ندارم و نمى توانم در اين مورد اظهارنظر كنم. من بازيكن مس هستم و در اين تيم مى مانم.
• عملكرد خط دفاعى استقلال در نبود شما چطور بود؟
- نظرى ندارم. استقلال احتياجى به من نداشت كه بخواهم نظر بدهم. آنها اگر من را مى خواستند اميرحسين صادقى را نگه مى داشتند. به قول يكى از دوستان تاريخ مصرف صادقى در استقلال تمام شده است.
• فكر نمى كنى دوباره به استقلال بازگردى؟
- نه. به استقلال برنمى گردم. با تمام احترام و ارزشى كه براى هواداران استقلال قائل هستم، بايد بگويم در فوتبال فقط هواداران نيستند كه در ماندن و رفتن يك بازيكن مؤثر هستند. فكر مى كنم اميرحسين صادقى ديگر در استقلال تمام شده است.
• پيروز قربانى ملى پوش شد. اگر اميرحسين صادقى هم در استقلال بود الان به تيم ملى دعوت مى شد؟
- من ۵ سال در خدمت تيم ملى بودم و در جام جهانى و جام ملت ها با اين تيم همراه بودم. هر چه داشتم و نداشتم را در خدمت اين تيم گذاشتم. اميدوارم دايى در دفعات بعدى من را هم ببيند تا به حقم در تيم ملى دست پيدا كنم.
• شانس كدام تيم را براى قهرمانى پايان فصل زياد مى دانيد؟
- ۳ ، ۴ تيم هستند كه شانس زيادى براى قهرمانى دارند كه البته شانس استقلال و پرسپوليس بيشتر از همه است.
• چقدر دوست دارى استقلال قهرمان ليگ شود؟
- دوست دارم هر تيمى كه بيشتر زحمت بكشد قهرمان شود، حالا فرقى ندارد اين تيم كدام باشد.
یعنی اینطور گفته؟
مجيدى اگر مى خواست هم نمى توانست به تركيه برود
فرهاد زير تيغ
فرهاد مجيدى بازيكنى است با خصوصيات فنى و اخلاقى ويژه كه همين ويژگى او را از بسيارى از همبازيانش متمايز كرده است. يكى از خصوصيات منحصر به فرد مجيدى اين است كه در ۹۹ درصد از مواقع به جاى احساس، با عقلش تصميم مى گيرد و با دورى گزيدن از تصميمات احساسى و لحظه اى، آينده نگرى مى كند و هميشه منافعش را در نظر دارد. البته مى توان نوع رفتار و گفتار اين بازيكن با تجربه را هم روى حساب حرفه اى بودنش گذاشت و گفت فرهاد هميشه تابع سيستم و مقام مافوقش است. از ابتداى فصل جارى اين بازيكن با امير قلعه نويى روابط خاص خود را داشت و اگر مى شد محور يا نمودارى ميان او و سرمربى كشيد، مى ديديم كه فراز و نشيب هاى بسيارى ميان آنها به وجود آمده كه اوج آن مربوط به چند روز اخير و اردوى تركيه مى شود. طبق شنيده ها، گذرنامه فرهاد مجيدى برخلاف ساير بازيكنان استقلال در اختيار خودش بوده نه باشگاه. پس از تعطيل شدن ليگ برتر، فرهاد بلافاصله راهى دوبى شد تا علاوه بر ديدار با خانواده به انجام امور شخصى اش نيز بپردازد. در نگاه اول انتظار مى رفت مجيدى بلافاصله به تهران بازگردد و به كاروان آبى پوشان براى سفر به تركيه بپيوندد اما نه تنها اين اتفاق نيفتاد بلكه كاپيتان استقلال به جاى حضور در اردوى تداركاتى تيمش تصميم گرفت در دوبى بماند و به انجام كارهاى خود بپردازد. در اين ميان نبايد يك نكته را فراموش كرد و آن اين است كه مجيدى براى تفريح يا لجبازى در امارات نمانده بلكه از اين كار براى خودش دلايل محكم و شايد منطقى هم دارد. فرهاد براى انجام يكسرى امور شخصى و خانوادگى در امارات مانده و اين مسأله را هم به اطلاع سرمربى رسانده بود اما هرچه باشد قلعه نويى مى خواهد همه نفراتش را در اردوى تركيه به همراه خود داشته باشد. مربيان استقلال منتظر بودند مجيدى پس از يك يا حداكثر ۲ روز از دوبى به تركيه بيايد اما باز هم اين اتفاق نيفتاد. همزمان با حضور فرهاد مجيدى در امارات، زمزمه هايى مبنى بر مذاكره او با مسئولان باشگاه الامارات نيز به ميان آمد كه براى اين كار ۲ دليل وجود دارد؛اول اينكه فرهاد از نيمكت نشينى هاى پياپى و شرايطى كه در استقلال دارد راضى نيست و دنبال شرايط بهتر مى گردد و دوم اينكه مسائل شخصى و خانوادگى او نيز انگيزه اى قوى براى بازگشتش به فوتبال امارات است. عدم حضور اين بازيكن در تركيه باعث ناراحتى و عصبانيت امير قلعه نويى شده و او پيشنهاد جريمه سنگين براى فرهاد را ارائه كرده كه حتى بحث جريمه ۵۰ ميليون تومانى نيز به ميان آمده است. با توجه به مشكلات قبلى كه ميان سرمربى و اين بازيكن استقلال به وجود آمده بود، پيش بينى مى شود اگر فرهاد در استقلال بماند، نيم فصل خوبى پيش رويش نباشد. البته باشگاه استقلال پيش از اين با جدايى مجيدى مخالفت كرده بود اما حالا شرايط فرق مى كند و شنيديم او براى جدايى حدود ۲۵۰ ميليون تومان به باشگاه بپردازد. اگر كارهاى شخصى مجيدى در دوبى انجام شود، به نظر مى رسد با جريمه كمترى به تمرينات گروهى تيمش بازگردد و اگر فرصت بازى پيدا كرد، بازوبند را هم به بازو ببندد اما بعيد است اين اتفاق به زودى بيفتد. البته در صورت اضافه شدن يك مهاجم خارجى و بازگشت مجتبى جبارى، جا براى اين بازيكن تنگ تر مى شود، گرچه فرهاد مجيدى نشان داده با سياست بالاى خود هميشه بهترين راه حل ممكن را انتخاب مى كند و سعى مى كند بدون سر و صدا مشكلات را حل كند.
Last edited by bayern; 22-12-2008 at 10:10.
afc ،مجيدى را كاپيتان اول استقلال مى داند
استقلال به زودى اسامى مردان مورد نظر خود را براى حضور در ليگ قهرمانان آسيا به مقر كنفدراسيون فوتبال ارسال مى كند تا كارت بازى آنها براى مرحله گروهى اين پيكارها صادر شود. البته afc به پيشواز مسابقات رفته و با استفاده از اطلاعات خودش شروع به پرونده سازى براى حاضران كرده است. بد نيست بدانيد با وجود نيمكت نشينى فرهاد مجيدى و حضور پيروز قربانى در زمين به عنوان كاپيتان، كنفدراسيون فوتبال آسيا از فرهاد به عنوان سرگروه اول استقلال ياد مى كند و حتى احتمال دارد دعوتنامه شركت در قرعه كشى هم به اسم او بيايد! يكى از مسئولان باشگاه در اين مورد مى گويد: به احتمال بسيار زياد كنفدراسيون فوتبال آسيا از اطلاعات قبلى خود استفاده كرده است زيرا ما در ابتداى فصل مجيدى را به عنوان كاپيتان اول خودمان معرفى كرده بوديم.
Last edited by bayern; 22-12-2008 at 10:09.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)