شما پشت کنسول رو نگاه کن اگه تاریخش 2009 به بعد باشه جاسپره![]()
شما پشت کنسول رو نگاه کن اگه تاریخش 2009 به بعد باشه جاسپره![]()
بچه ها از کجا میشه فهمید lt روش هست یا نه یعنی میشه به کامپیوتر وصلش کرد و فهمید؟
بعد هم شما ها یه سایتی سراغ دارید که بازی های xbox 360رو برا دان بزاره (تورنت باشه)اگه میشناسید بگید لطفا
یه سواله دیگه : چه درایوی بهتره و از کجا بفهمم درایو xb360م چیه؟
بعد از کجا بفهمم همه چیز های ایکس باکسم به هم میخورن یعنی کدوم کد ها باید به هم بخورن ؟
من 1 کده شبیه به هم پیدا نکردم دلم خوش باشه
Last edited by soha is the beSt; 11-05-2010 at 10:27.
واقعا برای شما دانلود بازی ایکس باکس از خریدش ارزونتر در میاد ؟بعد هم شما ها یه سایتی سراغ دارید که بازی های xbox 360رو برا دان بزاره (تورنت باشه)اگه میشناسید بگید لطفا
فکر کن هر بار 8 گیگ رو دانلود کنی بعد رایتش کنی روی یه دی وی دی دو لایه که تکی بخری معمولیش حدود 1000 قیمتشه
الان بازی با قاب و کاور روی دیسک تی گیت حدود 2 - 2.5 پیدا میشه .
حاجی من ایران نیستم
قبل از این هم میشد فلش بهش وصل کرد ولی نمیشد از کنسول Transfer کنی!!!خیلی ممنون دوست خوبم.بعده این آپدیت میشه فلش بهش وصل کرد؟ ( یکم درباره ی وصل فلش توضیح میدی ؟ )
خیلی ممنونم
بله ... بعد از این آپدیت میشه فلش وصل کرد ... کاری نداره شما فلش رو به USB بزن بعد در قسمت System setting
در قسمت Memory اونجا عکس یه فلش میاد میری توش گزینه Configure now رو میزنی تا فلش شناسایی شه !!!
اقا من یه سوال داشتم این 360 تا کی عمرشه نریم بخریم 1 ماهدیگه 380 بیاد
بعد با توجه به اختلاف قیمت کم بین 360 و PS3 کدوم توصیه میکنید
![]()
به نظر من اگه مایه تیله داری 2 تاشو بگیر
ولی اگه نداری حتما 360 بگیر ، مثل منبعدا ps3 رو بگیر. 360 هم حالا حالا ها رو بورسه
![]()
کسی جواب نمیده؟![]()
از فروشنده ای که میگیرید باید بخواین که واستون نصب کنه . از طریق کامپیوترم میشه ولی از دوستانی که بلدن باید بپرسی.
تورنت نه ولی اگه تو کار رپیدشیر و هات فایل و ... هستی بگو چنتا سایت بهت معرفی کنم.
سوال آخرم باز باید از دوستان اهل فن بپرسی
من گرفتم. من خارجم گقتم از ایران برام بیارن خودم فقط با تلفن تونستم باهاش حرف بزنم گفتم LTداره گفت داره
حالا میخوام بدونم میشه از جاییش یا چیزیش فهمید؟
Last edited by soha is the beSt; 11-05-2010 at 18:37.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)