دقیقا هفته گذشته بود روز جمعه اگر اشتباه نکنم ، اینترنت قطع شد وقتی دوباره بعد از چندین ساعت وصل شد پینگ از 104 قبلا به 250 رسید !! الان ایدآلش 150 هست !!![]()
دقیقا هفته گذشته بود روز جمعه اگر اشتباه نکنم ، اینترنت قطع شد وقتی دوباره بعد از چندین ساعت وصل شد پینگ از 104 قبلا به 250 رسید !! الان ایدآلش 150 هست !!![]()
بله درسته تا قبل از اون پينگ 85 mm هم تجربه كرده بودم وافعا نميدونم در عرض چند روز چرا اين بلا اومد سر مخابرات كلا از هم پاشيده همه جوره ،،،
پینک به 8.8.8.8 هفته قبل 147 الان پر نوسان و در محدوده 210
در حال حاضر :
8.8.8.8:220
8.8.4.4:247
4.2.2.4:221
4.2.2.2:216
تبريك به مخابرات واقعا خسته نباشيد اون از وضعيت شبانه اينم از پينگ
اگه چش نزنیم پینگ الان اینجوریه
![]()
پينگ من كه نزديك 160 شما از كدوم شهر هستيد امروز وضعيت درست شد؟؟ببخش بابت سوالات زياد
دیشب سرعتم 350 شده بود الان باز 80
جواب شکایتم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عليكم احتراما به استحضار مي رساند پيرو شكايت اقاي ** به شماره ** شماره فوق در DSLAM كافو نوري ** مورد تست وبررسي قرار گرفت با توجه به سرويس 2 مگا بايت كه مشترك در CRM دارد پروفايل 3مگ با دانلود 3300 واپلود 1100 براي مشترك فعال است همچنين تست سرعت نيز با سامانه speedtest.tci.ir انجام گرفت كه :pin:45 ms وdownload:2.17 mbps و upload:585 kbps مي باشد كه مشكلي وجود ندارد در مورد سرعت شبانه هم در سطح استان يك كاهش سرعتي وجود دارد كه واحد ديتا استان اقاي مهندس طبري در حال بررسي ميباشند كه از واحد ديتا استان قابل استعلام مي باشد و به زودي مشكل برطرف خواهد شد.
برای من دیگه صفحه هم باز نمیشه بعد از ده بار رفرش تازه سایت نیمه کاره بالا امد
كلا دارم از مخابرات نا اميد ميشم دقيقا شاخص كيفيت سير نزولي داره به جايه صعودي ،اگر به خاطر جريان تخليه خط و رانژه مجدد نبود و مشكلات ديگه قطعا تا الان تخليه كرده بودم.
Last edited by mazdak_121; 08-08-2016 at 10:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)