خیر نداره
فقط طرح کپین پاییز شبانه داره
یا تماس بگیرین به 2020 یا برین دفاتر خدمات ارتباطی برای فعال کردنش
خیر نداره
فقط طرح کپین پاییز شبانه داره
یا تماس بگیرین به 2020 یا برین دفاتر خدمات ارتباطی برای فعال کردنش
سلام
قضیه حجم دزدی برای منم داره اتفاق میوفته. امروز از ساعت 10:20 صبح تا 11:20 (یکساعت) 167 مگ از من کم شده. این در حالیه که فقط وبگردی داشتم. cache کرومو قبل از شارژ پاک کردم. حالا که چک میکنم میبینم 50 مگ فایل در cache ه!!!
مورد دیگه اینکه ریزکارکرد دیگه همه زمانارو نشون نمیده. آخرین کانکشن من ساعت 4 بعدظهر بوده و پس از اون دیگه ریزکارکردی نیست.
تف به مخابرات و دارو دستش. این حروم زاده ها از هیچ ترفندی برای دزدی فروگذار نمیشن.
فحش الکی ندین دیگه اصلا این "حجم دزدی" یه حرف بیخودیه هیچ جا هم همچین چیزی نیست. نکنه واقعا فکر کردی مخابرات بیکاره بیاد مثلا یه نفرو بزار برای این کارا که یواشکی در حد دویست مگابایت از حجم شما برداره
حتمن از سرویس سرعت بالا مثلا 8 مگ استفاده میکنی که برای وب گردی حجم هم سریع تر کم میشه
رفقا مخابرات خراسان اینترانت داره ؟ قیمتاش چجوریاس ؟ لینک دارین بزارین اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعرفه از خود سایت
جناب نابغه، اگر فکر کردی منظورم این بود که کسی بشینه 100 مگ 100 مگ بطور رندوم از یوزرها بدزده، اصلا دیگه یک درصدم به روی خودت نیار که صلاحیت ابراز نظر درین موردو داری.
سرویس من 128 با 5 گیگ در ماهه! ملتفت شدی وکیل وصی مخابرات؟ شما بذار 6ماه از عضو شدنت بگذره بعد اسپم کن...
شما همینقدر سواد نداری cache مرورگر به مخابرات ربطی نداره؟ خوب من چی بگم الان؟ بگم دزده وقتی دارم میبینم اینجا دزدی نمیکنه؟
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
6 ماه؟ چه دقیقمن 6 ساله که مشترک مخابراتم اونقد هم مشکلاتی که شرکت های خصوصی دارن رو نداره..
من برای این گفتم که وقتی یه نفر میخواد یک شرکت برای خودش انتخاب کنه اگه بیاد تو این تاپیک و حرف هایی که واقعیت نداره رو ببینه و از مخابرات منصرف بشه باعث گمراه شدنش میشه حاجی![]()
طرف نمیدونه کش چیه!
اخه بگو تو که نمیدونی کش شدن برای پایین اومدن مصرف اینترنته چرا حرف میزنی؟رفتی کش رو پاک کردی میگی مصرفم زیاده!؟ :|
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
حاجی کش رو که پاک کنی همه سایتارو دوباره از بن جا باز میکنه ... یعنی نباید پاک کنی دلبندم ... حیف اون کش نبود پاک کردی و حالا فحش ناموس میکشی مخابرات بدبخت رو ...
این بیچاره ها نمیدونن حجم چیه اونموقع بشینن مث مارمولکایی مث پارس آنلاین حجم بدزدن ؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)