این دیگه چه اپدیتیه 60 مگ
حداقل بگه برا چیه
ای بابا چپ و راست پچ میدن بیرون اونم معلوم نیست واسه چی![]()
رویا جان شما برو یویت وب )youtobe( اسم بازی رو سرچ کنید و مثلا چندتا ویدو از بازی ها رو نگاه کن. می فهمی چه جوریهممنون بابت پاسخ .
تنهایی میتونم بازی کنم ؟؟ منظورم اینه که میشه افلاین خودم بازی کنم ؟؟
بعدشم خب من جنرال قشنگ بازی میکنم .
ببخشید moba چیه ؟؟
منم برات یکمی توضیح میدم
شما تو این بازی یک شخصیت انتخاب می کنی. 5 نفر شما هستید 5 نفر دشمن ( البته اگر با کامپیوتر بخوای بازی کنی می تونی بگی چند نفر این ور چند نفر اون طرف )
بعد مثلا آیتم میخری و میری که 5تا بازی کن دشمن رو گیر بیاری و بکشی. در این بین یک سری موجود هم از طرف شما و از طرف دشمن میان که شما اونها رو می کشی و طلا بدست میری که آیتم بخری.
یک سری برج هم هستند که باید اون ها رو نابود کنی. البته 1 به 1 نمی تونی. باید بزاری موجود ها کتک بخورن از اون برج بعد شما برج رو بزنی.
بعد همه این کار هارو که کردی . میرسی به نکسوس که خونه اصلی دشمن هتسش. اون رو که نابود کنی بازی تموم میشه. همین
کل بازی همین هستش. یعنی مرحله ای نیتش. یعنی بازی شبکه ای هستش که 10 نفر آدم با هم بازی می کنن.
اولش ممکنه بی نمک باشه چند روز که بازی کنی یواش یواش یاد میگیری. بچه ها هم کمکت خواهند کرد.
Last edited by kamron_devil; 18-09-2014 at 13:25.
برای من زده اسکنین فایل 2 اصلا آپدیتی حجمی نمیاد. فکر می کنه . دوباره از صباست یا ؟
خوب از صبای حرو...... بود
بوق شکن استفاده کردم درست شد. ولی سرعت آپدیت 22 کیلو
فینال کدوم تیما هستن :؟
خیر بازی آفلاین ساپرت نمیشه اما میتونید تنهایی با کامپیوتر بازی کنید که 100% لذته بازی با بازیکنان واقعی رو از دست میدین بازی سبکش کامله با جنرال متفاوت هست
moba: Multiplayer Online Battle Arena
تنها هم میشه بازی رو انجام داد. بازی سه حالت مختلف داره :
co-op : با سیستم بازی میکنی .یه طرف هوش مصنوعی یه طرف دیگه بازیکنای دیگه
normal: دو طرف آدمن . اگه لهستانی یا یونانی بودن جزو هوش مصنوعی ضعیف بازی حسابشون کن
custom: اینجا میتونی خودت برا خودت حالت بازی-یارای خودت یا حریف مقابلت رو انتخاب کنی
البته مپ های مختلفی هم داره هر کدوم خواستی انتخاب میکنی
بازی افلاین نیست حتما باید انلاین بازی کنی.
لذت بازی به با هم بازی کردنه . نمیدونم چرا میخوای تنها بازی کنی
در ضمن این بازی رو بازیی مثل جنرال مقایسه نکن. سطحش و لذت بازی کردنش خیلی بالا تر از این حرفاست.
برو تو یوتیوب چند تا بازی رو ببین . خودت همه چی رو متوجی میشی
رویا جان شما برو یویت وب )youtobe( اسم بازی رو سرچ کنید و مثلا چندتا ویدو از بازی ها رو نگاه کن. می فهمی چه جوریه
منم برات یکمی توضیح میدم
شما تو این بازی یک شخصیت انتخاب می کنی. 5 نفر شما هستید 5 نفر دشمن ( البته اگر با کامپیوتر بخوای بازی کنی می تونی بگی چند نفر این ور چند نفر اون طرف )
بعد مثلا آیتم میخری و میری که 5تا بازی کن دشمن رو گیر بیاری و بکشی. در این بین یک سری موجود هم از طرف شما و از طرف دشمن میان که شما اونها رو می کشی و طلا بدست میری که آیتم بخری.
یک سری برج هم هستند که باید اون ها رو نابود کنی. البته 1 به 1 نمی تونی. باید بزاری موجود ها کتک بخورن از اون برج بعد شما برج رو بزنی.
بعد همه این کار هارو که کردی . میرسی به نکسوس که خونه اصلی دشمن هتسش. اون رو که نابود کنی بازی تموم میشه. همین
کل بازی همین هستش. یعنی مرحله ای نیتش. یعنی بازی شبکه ای هستش که 10 نفر آدم با هم بازی می کنن.
اولش ممکنه بی نمک باشه چند روز که بازی کنی یواش یواش یاد میگیری. بچه ها هم کمکت خواهند کرد.
دوستان ماشالله چقدر کامل و با حوسله توضیح دادن / خبریه ؟)
فقط من دی سی میشم هر چند دقیقه چون صبا دارم ؟ یا برای همه اینطوریه
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)