با تشکر
خوب مهاجرت کنم به کجا؟
فعلا فن آوا و های وب تو نظرمه
با تشکر
خوب مهاجرت کنم به کجا؟
فعلا فن آوا و های وب تو نظرمه
ادم عاقل از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشه
لطفا به جای تبلیغ دنبال تصحیح اشتباه باشید
تا حالا ضررهای زیادی به مشترکین زدید
کم کردن حجم شبانه رایگان از حساب روزانه
قطع مکرر و طولانی
و همینطور تغییر ناگهانی سیاست دانلود شبانه
و از اول مشخص بود که شرکتی که بند عدم تعهد در مورد سرویس شبانه در قرار داد وجود داشته باشه شرکت قابل اعتمادی نیست
خدا وکیلی خجالت هم خوب چیزیه ! ... با پر رویی اینترنت شبانه رو قطع کردن، عوض معذزت خواهی زبون درازی هم می کنن ! ... رو نیست که سنگ پای قزوینه !
من نمیدونم روی چه حسابی همچنین حرفی میزنید شما الان صبانت چه آش دهن سوزیه که براش سر و دست بشکنیم شبانه اش هم در حد دیال آپ هستش![]()
سنگ پای قزوین که خیلی نرمه جلوی روی صبانت روی صبانت رو الماس هم خط میندازه
بله حتما به شرکت تایم اوت گستر صبا ت%%%ر# بر خواهیم گشت
برای موندن جز 3 اوپراتور اصلی از دزدی ها کم کردید و حق مسلم کاربرا رو بشون دادید و به محض اینکه 200 هزار پرت پر شد کاربرا رو محدود کردید و به جای خرید پهنای باند فقط سرعت روزانه رو اضافه کردید(با وجود کمبود پهنای باند) با حجم بسیار کم تا کاربر بدبخت پشت هم حجم بخره و حق استفاده از سرعت اسمی رو در ساعات رایگان بهمون ندادید. اینو بگم. یا سرویس نامحدود ارزون قیمت بدون قانون های مسخره مصرف منصفانه(که عملا نامحدود بودن سرویس رو زیر سوال برده) اضافه کنید یا بدون محدودیت حجم برای همه ی سرویس ها سرعت اسمی رو تو ساعات رایگان بدید ( 12 مگ شبانهحداقل 190 تا رو باید با ضریب اشتراک 1 به 8 بده. حداقل!!!!) یا برید بمیرید
پینگ هم که افتضاحهههههههههه
من که تخلیه کردم رفت![]()
شما هم مطمئن باش با این گوه کاری که صبانت راه انداخته دیگه کسی به صبانت برنمیگرده الان حتی اینترنت 3g ایرانسل هم ارزونتر و باصرفه تر از صبانت هست
خوب معلومه اگه همینطور ادامه بدید همه برمیگردن به شرکت شما.. منظورم از ادامه دادن تنها شرکت شما نیست . بیخود به خاطر کمکاری و کمبود و از کارافتادگی و عقب ماندگی تجهیزات و طرز فکر شما کاربران رو مقصر جلوه ندید .. و اینجا رو هم با سر گردنه اشتباه نگیر و یه نگاه بقیه جاها بنداز تا خودت خجالت بکشی از این حرفی که میزنی
Last edited by HORROR; 20-09-2014 at 16:51.
چه اشکالی داره یک مدت شرکتهایی که مشتری مداری را مثل صبانت بلد نیستند تجربه کنیم؟!
سرعت 15 کیلوبایت شبانه ارزانی خودتون!
چی می زنی تو آخه به منم بگوخیلی بالا هستی نگرانتم
خودتم می دونی صبانت یه کاری کرده که توش مونده وگرنه چه دلیلی داره که اصلا تو الان اینجا باشی سعی کنی منصرف کنی کسایی که می خوان برن رو...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)