تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1403 از 4428 اولاول ... 40390313031353139313991400140114021403140414051406140714131453150319032403 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,021 به 14,030 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان کمک فوری من فکر کنم هـــک شدم

مودم رو که روشن می کنم بعد از وصل شدن ، چراغ مودم روشن و خاموش میشه و در حال رد و بدل شدن کیلو بایت هست . طوری که الان چند بار چک کردم در حالی که هیچ صفحه ای باز نکردم توی یه ربع نزدیک 60 مگ از حجمم رفت

آپدیت ویندوز هم خاموش بود آفیس نصب کردم روشن شد دوباره خاموشش کردم . الان هم برنامه ای چیزی ظاهراً نیست که آپدیت شه نمی دونم چرا مودم همینجوری برای خودش میندازه

کمک کنید همین الان هم داره به سرعت برای خودش خاموش روشن میشه چی کار کنم ؟
    کامپیوتر رو ریست کن و دکمه F8 رو بزن و وارد قسمت Safe Mode Networking شو و برنامه Microsoft Security Essentials رو نصب کن و آپدیت آفلاینش که حدود 60 مگ هست رو هم دان کن و بعد از نصب برنامه بازش کن خودش فایل ها رو نصب میکنه نیازی به مسیر دادن نداره.
    کابل اینترنت رو قطع کن
    درایو ویندوزت رو اسکن کن امیدوارم مشکلت حل بشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما برا اتصال از كانكشن استفاده نميكنيد؟ چون اينجوري يه دي سي كافيه
    نيازي به خاموش كردن مودم براي ديدن مقدار مصرف نداريد
    امروز اومدن نصب کردن
    کانکشن جدا ندارم یعنی اون کانکشنی که یوزر پسورد رو میخواد دیگه ندارم فقط Local Area Connection رو enable کنم دیگه مستقیم به اینترنت وصل میشم
    الان اینجوری باز میخواد خاموش روشن بشه؟؟؟؟
    ولی فکر کنم خاموش روشن بشه مطمئنتره کار از محکم کاری عیب نمیکنه

میشه کاریش کرد که اون کانکشنی که یوزر پسورد میخواد رو بیارم؟؟؟؟
    فکر کنم باید کانفیگ مودم رو باید دستکاری کنم

پروفشنال Senator_Offline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چرا جواب نمیده؟
    مرکز مخابراتی من خیلی هم فکر نکنم شلوغ باشه بجان خودم اگه کسی اینورا بدونه اینترنت چیه
    ولی همچنان سرعتم محدوده و شبی 1.5 2 گیگ میتونم بگیرم یعنی نصف مقدار ممکنه... حالا میخوام بدونم لاقل شاید اینطوری بشه سرعتم زیاد شه چون سرعت کسی رو که نمیخوام بگیرم...!

---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------

احیانا این روشی که میگید انداخت دی سی واسه بقیه افراد تو گروه مخابراتی مشترک نیست؟ اگه باشه که یکی داره اینجا همین کرم رو میریزه
    نه دوست عزیز از این حرفا نیست شما خدا رو شکر کن همین دو گیگ رو می تونی بگیری چون محدودیت های جدید ممکنه اعمال بشه شب سرعت واقعی بشه و بعد از شبانه دوباره به مقدار اصلی برگرده.

4. این کاربر از Senator_Offline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان سرعت شما چطوره؟؟؟ افت دارین؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان کمک فوری من فکر کنم هـــک شدم

مودم رو که روشن می کنم بعد از وصل شدن ، چراغ مودم روشن و خاموش میشه و در حال رد و بدل شدن کیلو بایت هست . طوری که الان چند بار چک کردم در حالی که هیچ صفحه ای باز نکردم توی یه ربع نزدیک 60 مگ از حجمم رفت

آپدیت ویندوز هم خاموش بود آفیس نصب کردم روشن شد دوباره خاموشش کردم . الان هم برنامه ای چیزی ظاهراً نیست که آپدیت شه نمی دونم چرا مودم همینجوری برای خودش میندازه

کمک کنید همین الان هم داره به سرعت برای خودش خاموش روشن میشه چی کار کنم ؟

اگه مودمت وایرلسه ممکنه پسورد وایرلس -- شده باشه و یکی از اون استفاده کنه پس عوضش کن.
    اگه کسی اکانتت رو -- کرده باشه تو دیسکانکت میشی و طرف با یوزر تو وصل میشه و از حجمت کم میشه پس پسوردت اکانتت رو عوض کن و با عوض کردن پسورد مودم دیگه خیالت راحت باشه هیج بشری نمی تونه هکت کنه!

7. این کاربر از Senator_Offline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

sadeghrenjer
    کاکو کدوم مرکزی سرعت روزانه و شبانه و نوع سرویس؟

دوستان یکی از نمایندگان پارس انلاین تا 11 ام فروش ویژه گذاشته
    256 سه ماهه 6گیگ 27500 +15 هزینه رانژه+ مودم رایگان tp-link 8811
    512 سه ماهه 6گیگ 39200+15هزینه رانژه+ مودم رایگان tp-link 8811
    و....
    می ارزه؟

lمرکز مدرس کسی نداره پارس انلاین ببینم شبانش چطوره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کامپیوتر رو ریست کن و دکمه F8 رو بزن و وارد قسمت Safe Mode Networking شو و برنامه Microsoft Security Essentials رو نصب کن و آپدیت آفلاینش که حدود 60 مگ هست رو هم دان کن و بعد از نصب برنامه بازش کن خودش فایل ها رو نصب میکنه نیازی به مسیر دادن نداره.
    کابل اینترنت رو قطع کن
    درایو ویندوزت رو اسکن کن امیدوارم مشکلت حل بشه.
    حاجی کی میره این همه راه رو با یه پس عوض کردن درست نمیشه ؟

اگه مودمت وایرلسه ممکنه پسورد وایرلس -- شده باشه و یکی از اون استفاده کنه پس عوضش کن.
    اگه کسی اکانتت رو -- کرده باشه تو دیسکانکت میشی و طرف با یوزر تو وصل میشه و از حجمت کم میشه پس پسوردت اکانتت رو عوض کن و با عوض کردن پسورد مودم دیگه خیالت راحت باشه هیج بشری نمی تونه هکت کنه!
    نه مودمم معمولیه . الان خود به خود درست شد و دیگه روشن خاموش نمیشه نمیدونم شاید هم یارو بیخیال شده دانلود نمی کنه

الان که توی ساعت رایگان هستم یه ربع دیگه امتحان می کنم . پسورد مودم رو توی تنظیماتش عوض کنم ردیفه دیگه ؟ طرف که نمی فهمه دوباره ؟
    Last edited by Mehran14233; 20-12-2011 at 00:56.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امروز اومدن نصب کردن
    کانکشن جدا ندارم یعنی اون کانکشنی که یوزر پسورد رو میخواد دیگه ندارم فقط Local Area Connection رو enable کنم دیگه مستقیم به اینترنت وصل میشم
    الان اینجوری باز میخواد خاموش روشن بشه؟؟؟؟
    ولی فکر کنم خاموش روشن بشه مطمئنتره کار از محکم کاری عیب نمیکنه

میشه کاریش کرد که اون کانکشنی که یوزر پسورد میخواد رو بیارم؟؟؟؟
    فکر کنم باید کانفیگ مودم رو باید دستکاری کنم
    مودمت رو ریست کن و روی Quick Setup کلیک کن سپس VPI و vci رو وارد کن و بعد Bridging رو انتخاب کن و در اخر ذخیره کن .طریقه ساخت کانکشن در ویندوز 7 هم این طوریه ادرس زیر رو دنبال کن
    Control Panel\Network and Sharing Center
    در این صفحه روی set up a new connection or network کلیک کن و نوع کانکشن adsl رو انتخاب و یوزر نیم و پسورد رو بزن و صل شو
    در ضمن vci برای شهرستان ها روی 59 است
    امیدوارم به دردت بخوره و کارت رو راه بندازه
    Last edited by AVAVA; 20-12-2011 at 01:08.

11. 2 کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

حاجی کی میره این همه راه رو با یه پس عوض کردن درست نمیشه ؟

نه مودمم معمولیه . الان خود به خود درست شد و دیگه روشن خاموش نمیشه نمیدونم شاید هم یارو بیخیال شده دانلود نمی کنه

الان که توی ساعت رایگان هستم یه ربع دیگه امتحان می کنم . پسورد مودم رو توی تنظیماتش عوض کنم ردیفه دیگه ؟ طرف که نمی فهمه دوباره ؟
    دیگه هیچ کاری نمیتونه بکنه ! هم پس مودم هم پس اکانت هر دو رو عوض کن.

13. این کاربر از Senator_Offline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 7xxhosseinxx7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان.راهنمایی می خواستم
    بنده ترافیکم یکروز قبل از اینکه قراردادم تموم بشه ته کشید و لیتل مور رو زدم به من 2 گیگ حجم و 5 روز قرارداد موقت اضافه کرد
    حالا سوالم اینه چون لیتل مور دانلود رایگان شبانه نداره آیا اگر من قراردادم را تمدید کنم این 5 روزی که از طرف لیتل مور اضافه شده صفر میشه؟و قراردادم از نو شروع میشه ؟یا اینکه باید صبر کنم که این 5 روز تموم بشه و قرارداد جدیدم آغاز بشه؟
    پاسخ بدید ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •