FZ150 دوربین خوبیه توی نور کم بدون فلاش اگر از مد Handheld night shot استفاده کنید میتونه عکسای قابل قبولی بگیره این مد کارش اینه وقتی شما عکس میندازی 10 تا عکس پشت سر هم میگیره و به صورت هوشمند عکسهارو با هم ترکیب میکنه و نویز رو از بین میبره اگه بخوای دوربینی بخری که توی نور کم به صورت ذاتی (native) خوب عکس بگیره باید دوربینی بخری که سنسور بزرگتری داشته باشه بین دوربینهای سوپر زوم دوربینی که سنسور بزرگتر داشته باشه فعلا وجود نداره چون باعث میشه ابعاد لنز بزرگ بشه و این برای دوربینهای سوپر زوم که لنزهای آکاردئونی دارن محدودیت بزرگی ایجاد میکنه.
خوب اگر میخوای زوم بالای 30X داشته باشه باید بین مدلهای سوپر زوم یه دوربین انتخاب کنی بین دوربینهای سوپر زوم دوربینی که هم زوم بالا داشته باشه هم بالاتر از 15 مگاپیکسل باشه این مدلها هستن:
Sony HX100
Sony HX200
Nikon P510
ولی زیاد روی تعداد پیکسلهای عکسی که دوربین میندازه حساس نباش مخصوصا تو این رنج دوربینها, به دلیل محدودیت اندازه سنسور مگاپیکسل بالاتر مساوی هست با نویز بیشتر.
هر کدوم اینها مزایا و معایب خودشونو دارن من بودم SX260 میخریدم به دلیل زوم بالاتر و کیفیت بهتر تو ایزوی کمتر سونی WX150 عکسهای خوبی میندازه ولی تراکم پیکسل نامتعادلی نسبت به اندازه سنسورش داره و نویزگیر داخلی دوربین از همون ایزوهای ابتدایی کار نویز گیری رو روی عکسها شروع میکنه که باعث از دست رفتن جزئیات میشه من طرفدار دوربینی هستم که نرم افزار داخلی دوربین عملیات نویز گیری کمتری روی عکس انجام بده چون نویز گیری باعث حذف جزئیات میشه در عوض کار نویزگیری عکسها موقع ادیت میتونه خیلی بهتر انجام بشه.