تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1403 از 1635 اولاول ... 403903130313531393139914001401140214031404140514061407141314531503 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,021 به 14,030 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

من این مدل از پاناسونیک رو دیدم:
    Panasonic LUMIX DMC-FZ150

به نظرتون کسی که از عکاسی سررشته نداره،می تونه مثلا تو تاریکی با این دوربین عکس خوب بگیره؟

FZ150 دوربین خوبیه توی نور کم بدون فلاش اگر از مد Handheld night shot استفاده کنید میتونه عکسای قابل قبولی بگیره این مد کارش اینه وقتی شما عکس میندازی 10 تا عکس پشت سر هم میگیره و به صورت هوشمند عکسهارو با هم ترکیب میکنه و نویز رو از بین میبره اگه بخوای دوربینی بخری که توی نور کم به صورت ذاتی (native) خوب عکس بگیره باید دوربینی بخری که سنسور بزرگتری داشته باشه بین دوربینهای سوپر زوم دوربینی که سنسور بزرگتر داشته باشه فعلا وجود نداره چون باعث میشه ابعاد لنز بزرگ بشه و این برای دوربینهای سوپر زوم که لنزهای آکاردئونی دارن محدودیت بزرگی ایجاد میکنه.

سلام

وقت بخیر

یه دوربین میخوام با مشخصات زیر

1 . حداقل 15 مگاپیکسل
    2 . زوم بالا حداقل 30
    3.دارای فیلم برداری فول اچ دی ( مشخصات ضبط فیلم رو نمیدونم باید به چه چیزیش توجه بشه )
    4. فلش خودش برای گرفتن عکس حتی توی نور کم کافی باشه ( عکاس مبتدی هستم و زیاد نمیخوام تخصصی عکس بگیرم )
    5 . اگر وایرلس داشته باشه که عالیه

متاسفانه تا الان غیر از دوربین موبایل دوربین عکاسی نداشتم . بیشتر میخوام از طبیعت و خانواده عکس بگیرم .. عاشق عکسای گرفته شده توی زوم بالا از اسمان مخصوصا ماه هستم

حداکثر پولی هم که میتونم بزارم بین 1 تا 1500 هست و بیشت از این اصلا نمیخوام هزینه کنم .. روی برند خاصی تعصب ندارم اما دلم میخواد دوربینی بگیرم که واقعا اصیل باشه

ممنون میشم راهنمایی کنید
    خوب اگر میخوای زوم بالای 30X داشته باشه باید بین مدلهای سوپر زوم یه دوربین انتخاب کنی بین دوربینهای سوپر زوم دوربینی که هم زوم بالا داشته باشه هم بالاتر از 15 مگاپیکسل باشه این مدلها هستن:
    Sony HX100
    Sony HX200
    Nikon P510

ولی زیاد روی تعداد پیکسلهای عکسی که دوربین میندازه حساس نباش مخصوصا تو این رنج دوربینها, به دلیل محدودیت اندازه سنسور مگاپیکسل بالاتر مساوی هست با نویز بیشتر.

سلام دوستان
    من بین خرید دو مدل زیر کاملا مردد هستم :
    Canon PowerShot SX260 HS
    Sony Cyber-shot DSC-WX150
    اختلاف این دو مدل کاملا میلیمتریه به طوری که وقتی review های سایتهای معروف رو نگاه میکردم بعضی سونی رو بهتر دونسته بودن و بعضی هم cannon
    حالا اولا میخواستم از اساتید این تاپیک بپرسم نظرشون درباره این دو مدل چیه و اینکه آیا احیانا وب سایتی سراغ دارید که با این دو دوربین از یک منظره واحد عکسبرداری کرده باشه تا بشه از این راه مقایسه بین کیفیت تصویر اخذ شده انجام داد ؟ (کیفیت تصویر برای من در الویته)
    اگر هم احیانا در همین رنج قیمت (حدود 200 - 300 دلار) مدل بهتری نسبت به این دو سراغ دارید ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    هر کدوم اینها مزایا و معایب خودشونو دارن من بودم SX260 میخریدم به دلیل زوم بالاتر و کیفیت بهتر تو ایزوی کمتر سونی WX150 عکسهای خوبی میندازه ولی تراکم پیکسل نامتعادلی نسبت به اندازه سنسورش داره و نویزگیر داخلی دوربین از همون ایزوهای ابتدایی کار نویز گیری رو روی عکسها شروع میکنه که باعث از دست رفتن جزئیات میشه من طرفدار دوربینی هستم که نرم افزار داخلی دوربین عملیات نویز گیری کمتری روی عکس انجام بده چون نویز گیری باعث حذف جزئیات میشه در عوض کار نویزگیری عکسها موقع ادیت میتونه خیلی بهتر انجام بشه.

2. 6 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ICAROOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

هر کدوم اینها مزایا و معایب خودشونو دارن من بودم SX260 میخریدم به دلیل زوم بالاتر و کیفیت بهتر تو ایزوی کمتر سونی WX150 عکسهای خوبی میندازه ولی تراکم پیکسل نامتعادلی نسبت به اندازه سنسورش داره و نویزگیر داخلی دوربین از همون ایزوهای ابتدایی کار نویز گیری رو روی عکسها شروع میکنه که باعث از دست رفتن جزئیات میشه من طرفدار دوربینی هستم که نرم افزار داخلی دوربین عملیات نویز گیری کمتری روی عکس انجام بده چون نویز گیری باعث حذف جزئیات میشه در عوض کار نویزگیری عکسها موقع ادیت میتونه خیلی بهتر انجام بشه.
    زوم اپتیکال و سایر ویژگیها چندان اهمیتی برای من نداره و صرفا کیفیت عکس در الویته
    احیانا اگر علاقه چندانی به ادیت دستی عکسها نداشته باشیم آیا بازهم sx260 پیشنهاد میکنید ؟
    پی نوشت :
    آیا رقیب جدی دیگری در رنج قیمت زیر 300 دلار به جز این دو وجود داره ؟ (مثلا sx500 یا HX20V)

داره خودمونی میشه !UP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بپر ای دل سوی بالا...

پيش فرض

FZ150 دوربین خوبیه توی نور کم بدون فلاش اگر از مد Handheld night shot استفاده کنید میتونه عکسای قابل قبولی بگیره این مد کارش اینه وقتی شما عکس میندازی 10 تا عکس پشت سر هم میگیره و به صورت هوشمند عکسهارو با هم ترکیب میکنه و نویز رو از بین میبره اگه بخوای دوربینی بخری که توی نور کم به صورت ذاتی (native) خوب عکس بگیره باید دوربینی بخری که سنسور بزرگتری داشته باشه بین دوربینهای سوپر زوم دوربینی که سنسور بزرگتر داشته باشه فعلا وجود نداره چون باعث میشه ابعاد لنز بزرگ بشه و این برای دوربینهای سوپر زوم که لنزهای آکاردئونی دارن محدودیت بزرگی ایجاد میکنه.
    شرمنده ولي متوجه نشدم : اين باناسونيك رو بخرم يا برم سراغ سوبر زوم؟ و اينكه توي سوبرزوم ها مدلي هست كه مثل اين باناسونيك هم اتومات باشه هم دستي؟

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﯾﻪ ﻣﺸﮑﯽ ﺑﺎ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ sx 260 ~ﯾﺪﺍ ﮐﺮﺩﻡ..ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﺴﺘﻢ ﺗﺎ~ﯾﮏ ﺟﺪﺍ ﺑﺰﻧﻢ ﯾﺎ ﻫﻤﯿﻨﺠﺎ ﺏ~ﺭﺳﻢ...
    ﻭﻗﺘﯽ ﺯﻭﻡ ﺭﻭ ﺯﯾﺎﺩ ﮐﻨﻢ ﻓﻮﮐﻮﺱ ﮐﺮﺩﻥ ﺧﯿﻠﯽ ﻃﻮﻝ ﻣﯿﮑﺸﻪ ﯾﺎ ﺍﺻﻼ
    ﻓﻮﮐﻮﺱ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻧﻤﯿﺸﻪ....ﺩﺭ ﻣﻮﺩ ﺍﺗﻮﻣﺎﺗﯿﮏ....ﻭﻗﺘﯽ ﻧﻮﺭ ﮐﻤﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺗﺸﺪﯾﺪ ﻣﯿﺸﻪ...
    ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩﯼ ﺩﯾﮕﻪ ﻓﺮﺽ ﮐﻨﯿﺪ ﯾﮏ ﺟﺴﻢ ﺩﺭ 20 ﺳﺎﻧﺘﯽ ﻣﻦ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺭﻩ ﻭ ﻣﻦ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﺍﺯ ﻓﺎﺻﻠﻪ 5 ﺳﺎﻧﺘﯽ ﺍﺯﺵ ﻋﮑﺲ ﺑﮕﯿﺮﻡ.ﻭﻗﺘﯽ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ ﺭﻭ ﺑﺪﻭﻥ ﺯﻭﻡ ﺩﺭ 5 ﺳﺎﻧﺘﯽ ﻣﺘﺮﯼ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯿﺪﻡ ﺧﯿﻠﯽ ﺭﺍﺣﺖ ﻓﻮﮐﻮﺱ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ ﺭﻭ ﺩﺭ 20 ﺳﺎﻧﺘﯽ ﻣﺘﺮﯼ ﻣﯿﮕﯿﺮﻡ ﻭ ﺯﻭﻡ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺗﺎ ﺑﻪ ﻫﻤﻮﻥ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺗﺼﻮﯾﺮ ﺑﺰﺭﮒ ﺑﺸﻪ ، ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻪ ﻓﻮﮐﻮﺱ ﮐﻨﻪ......ﻣﺸﮑﻞ ﺍﺯ ﮐﺠﺎﺱ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

شرمنده ولي متوجه نشدم : اين باناسونيك رو بخرم يا برم سراغ سوبر زوم؟ و اينكه توي سوبرزوم ها مدلي هست كه مثل اين باناسونيك هم اتومات باشه هم دستي؟
    سلام FZ150 هم سوپر زومه.کیفیت عکس خوبی هم داره.

7. 2 کاربر از s.hossein45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tarkan_tan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من بین خرید دو مدل زیر کاملا مردد هستم :
    Canon PowerShot SX260 HS
    Sony Cyber-shot DSC-WX150
    اختلاف این دو مدل کاملا میلیمتریه به طوری که وقتی review های سایتهای معروف رو نگاه میکردم بعضی سونی رو بهتر دونسته بودن و بعضی هم cannon
    حالا اولا میخواستم از اساتید این تاپیک بپرسم نظرشون درباره این دو مدل چیه و اینکه آیا احیانا وب سایتی سراغ دارید که با این دو دوربین از یک منظره واحد عکسبرداری کرده باشه تا بشه از این راه مقایسه بین کیفیت تصویر اخذ شده انجام داد ؟ (کیفیت تصویر برای من در الویته)
    اگر هم احیانا در همین رنج قیمت (حدود 200 - 300 دلار) مدل بهتری نسبت به این دو سراغ دارید ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    بهترین و کامل ترین مقایسه.
    Canon PowerShotSX260 HS vs Sony Cyber-shotDSC-WX150
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من خودم با wx150 موافقم.
    اصلی ترین دلیلم فیلم برداری فول hd با سرعت 60 فرو در ثانیه
    Last edited by tarkan_tan; 29-12-2012 at 01:57.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سوپر زوم به دوربینهایی میگن که لنز ثابت و دامنه زوم بالایی دارن FZ150 جزو همین دوربینهای سوپر زوم هست.
    اون قسمت دوم سوالتون رو متوجه نمیشم ! منطورتون از اتوامت و دستی دقیقا چی هست؟
    و اينكه توي سوبرزوم ها مدلي هست كه مثل اين باناسونيك هم اتومات باشه هم دستي؟
    زوم اپتیکال و سایر ویژگیها چندان اهمیتی برای من نداره و صرفا کیفیت عکس در الویته
    احیانا اگر علاقه چندانی به ادیت دستی عکسها نداشته باشیم آیا بازهم sx260 پیشنهاد میکنید ؟
    پی نوشت :
    آیا رقیب جدی دیگری در رنج قیمت زیر 300 دلار به جز این دو وجود داره ؟ (مثلا sx500 یا HX20V)
    کیفیت عکس این دو تا دوربین خیلی به هم نزدیکن... WX150 حساسیت نور (ISO) دو مرحله بالاتر داره ولی کیفیت عکسهاش روی ایزوی 6400 و 12800 به جز برای استفاده تو سایزهای خیلی کوچیک عملا غیر قابل استفادس.
    در مورد فیلمبرداری هم Canon SX260 قابلیت فیلمبرداری به صورت 1080/24p داره که حالت سینمایی تری هست و قابلیت سوپر اسلوموشن هم تو رزولوشن پائین داره. سونی 1080/60p داره در نتیجه موقع فیلمبرداری از اجسام متحرک بهتر عمل میکنه از نظر وزن و ابعاد هم سونی بهتره البته چون 10X زوم اپتیکال داره طبیعتا لنز سبکتری داره.
    شما باید خودت نیازهاتو در نظر بگیری به نظرم اونی رو بخر که قیمتش کمتره.
    کیفیت عکس HX20 خیلی شبیه به همین WX150 هست چون از نظر مشخصات سنسور یکسان هستن.
    SX500 هم تو رده دوربنهای سوپر زوم هست که نسبت به قیمتش خوبه ولی از نظر کیفیت عکس به این مدلها نمیرسه.

10. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام خدمت همه اساتید
    دنبال یه دوربین هستم برای مصرف خانگی و بیشتر میخام با اون عکس چهره با زوم بگیرم بطوری که پشت زمینه مات بشه و حدود 500 هم بیشتر نمیتوم هزینه کنم.لطفا یه دوربین خوب بهم معرفی کنید. از لطف شما بسیار سپاسگذارم

داره خودمونی میشه !UP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بپر ای دل سوی بالا...

پيش فرض

سوپر زوم به دوربینهایی میگن که لنز ثابت و دامنه زوم بالایی دارن FZ150 جزو همین دوربینهای سوپر زوم هست.
    اون قسمت دوم سوالتون رو متوجه نمیشم ! منطورتون از اتوامت و دستی دقیقا چی هست؟.
    تصوري كه من از دوربين هاي عكاسي دارم اينه كه يا كلا اتوماتيك اند مثل اين دوربين هاي ديجيتال ريزه ميزه كه فقط بايد تكمه شات رو بزني، يا اينكه مثل دوربين هاي قديمي بايد همه جي دوربين رو عكاس بلد باشه تنظيم كنه. من هم با خودم كفتم بهتره دوربيني داشته باشم كه هم الان بتونم باهاش عكس خوب داشته باشم(تو هر شرايطي) هم اينكه تنظيم دستي داشته باشه تا اكه بعدها حرفه اي شدم، باز اين دوربين به دردم بخوره...

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

تصوري كه من از دوربين هاي عكاسي دارم اينه كه يا كلا اتوماتيك اند مثل اين دوربين هاي ديجيتال ريزه ميزه كه فقط بايد تكمه شات رو بزني، يا اينكه مثل دوربين هاي قديمي بايد همه جي دوربين رو عكاس بلد باشه تنظيم كنه. من هم با خودم كفتم بهتره دوربيني داشته باشم كه هم الان بتونم باهاش عكس خوب داشته باشم(تو هر شرايطي) هم اينكه تنظيم دستي داشته باشه تا اكه بعدها حرفه اي شدم، باز اين دوربين به دردم بخوره...
    اکثر دوربینهایی که الان عرضه میشن هر دو قابلیت رو با هم دارن یعنی هم مدهای اتوماتیک دارن که برای کاربرای مبتدی یا مواقعی که زمان کافی برای تنظیمات ایده آل وجود نداره طراحی شدن هم مدهای manual دارن که اختیار اکثر تنظیمات و پارامترهارو به عهده عکاس میزارن.

14. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •