واعظ آشتياني در گفت وگو با فارس:
منصوريان به جاي برنامه صورت هزينه آورد
خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه استقلال تهران گفت: به عليرضا منصوريان گفتم برنامه بدهد، اما او بعد از دو ماه صورت هزينه ها را برايم آورد.
به گزارش خبرگزاري فارس، آكادمي باشگاه، حامي مالي جديد و فهرست بازيكنان مازاد و مورد نياز استقلال تهران بحث روز اين باشگاه است. اميررضا واعظ آشتياني در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس به اين موارد پاسخ داده است كه متن اين گفت وگو را در زير مي خوانيد:
فارس:نام حامي مالي جديد باشگاه را اعلام مي كنيد؟
به جهت احتياط تا زمان نهايي نشدن كامل قرارداد نام اين حامي مالي را اعلام نمي كنيم
فارس: مبلغ قرارداد را هم طبيعتا اعلام نخواهيد كرد و به صورت يك راز باقي مي ماند؟
خير. هيچ رازي در باشگاه نداريم. همه چيز را شفاف بيان مي كنيم . رقم قرار داد حامي مالي را نيز به اطلاع هواداران خواهيم گفت.
فارس: درباره اكادمي استقلال حرف و حديث هاي زيادي وجود دارد.در اين باره صحبت مي كنيد؟
به عليرضا منصوريان گفتم برنامه خود را بدهد اما او بعد از دو ماه صورت هزينه ها را برايم آورد. من به ايشان گفتم از شما برنامه خواسته ام نه صورت هزينه،آكادمي ابتدا بايد برنامه داشته باشد و بر اساس آن هزينه ها مشخص شود.ايشان هم پذيرفتند و قرار شد برنامه جامع و كامل بياورند. اينكه چه اهدافي در آكادمي وجود دارد؛چه مراحلي بايد براي رسيدن به آن اهداف طي شود؛ چه ميزان هزينه براي باشگاه دارد و در قبال آن باشگاه چه عوايدي خواهد داشت. اعتقاد دارم تيم هاي پايه بايد تقويت شوند زيرا از اين طريق هم باشگاه درامد زايي خواهد داشت و هم بازيكنان مورد نيازش را تامين مي كند.
فارس:البته اكنون تيم هاي پايه شما در صدر جدول قرار دارند.
بله،اما بدون برنامه نمي توانيم مسير را طي كنيم و در تاريكي گام برداريم. بايد برنامه داشته باشيم تا به موفقيت برسيم.
فارس: حالا اين برنامه چه زماني ارائه خواهد شد؟
منصوريان پذيرفت با افراد اكادميك و با تجربه كار و برنامه مدون ارائه كند. من هم از اين برنامه حمايت مي كنم و آن را به هيئت مديره باشگاه خواهم برد تا به تصويب برسد. آكادمي استقلال در چارت سازماني ما ديده شده است بنابراين همه چيز بايد براساس برنامه جلو برود. تعريف آكادمي بايد مشخص باشد از تيم هاي نونهالان،نوجوانان،جوانان و اميد بايد تعريف داشته باشيم نه اين كه فقط بر اساس يك اسم جلو برويم. آكادمي بايد ساختار داشته باشد و منظم و منضبط پيش برود تا بتوانيم بر اين اساس به هيئت مديره و هواداران گزارش بدهيم. بايد سيستم داشت و با برنامه حركت كرد. خوشبختانه منصوريان هم علاقمندي خود را به اين مقوله نشان داد.
فارس: در نقل و انتقالات نيم فصل، استقلال چه بازيكناني جذب مي كند وچه بازيكناني را در فهرست فروش قرار خواهد داد؟
در بازار نقل و انتقالات مذاكراتي با باشگاه هاي مختلف داشته ايم اما بايد تفاهم بين باشگاه ها انجام شود. هنوز هيچ اتفاقي رخ نداده است. براي جلوگيري از بازار گرمي و سوءاستفاده برخي از دلال ها فهرست بازيكنان مورد نياز و فروش خود را اعلام نمي كنيم تا در اين زمينه به نتيجه قطعي برسيم.
فارس:گفته مي شود فرهاد مجيدي و هاشم بيك زاده از استقلال جدا خواهند شد.اين خبر صحت دارد؟
جدايي مجيدي از استقلال منتفي است اما براي انتقال بيك زاده در حال مذاكره هستيم.
فارس:خبر درگيري لفظي قلعه نويي و شما چقدر صحت دارد؟
اين شايعه كذب محض است. شان ايشان بسيار بالاتر از اين است كه چنين كاري انجام دهند. از روزنامه اي هم كه چنين خبري را درج كرده است از زبان قانون موضوع را جويا مي شويم.
فارس: گفته مي شود بازيكنان به دليل پرداخت نشدن مطالبات خود از مسوولان باشگاه ناراضي هستند؟
اين ها شايعات آدم هايي است كه منافعي در گذشته در باشگاه داشته اند و اكنون منافع خود را در خطر مي بينند. شان و شخصيت بازيكنان بالاتر از اين حرف ها است.
فارس: براي حضور قدرتمندانه در ليگ قهرمانان آسيا چه برنامه هايي داريد؟
اين برنامه ها در دو بخش است. بخش فني و بخش پشتيباني. برنامه هاي بخش پشتيباني بر اساس برنامه هاي فني است و به دنبال درخشش در ليگ قهرمانان آسيا هستيم. در عين حال مسابقات ليگ برتر را هم با قدرت پيگيري خواهيم كرد. مثل فصل گذشته به دنبال قهرماني در جام حذفي هم هستيم.
فارس: 25 بهمن ماه با پرسپوليس بازي داريد در مورد اين مسابقه چه نظري داريد؟
-اين مسابقه هم مثل ساير ديدار ها است .من هم اهل رجز خواني نيستم . هر تيمي كه بهتر و با برنامه تر بازي كند مي تواند به پيروزي برسد.
گفت وگو: علي وهابي