ايكاش اين كاهش قيمتا نبود البته ظاهرا كاهش قيمت در عمل چيزي نديديم دقيقا مشكلات از اون زمان شروع شده كه تعرفه جديد اعلام شد
ايكاش اين كاهش قيمتا نبود البته ظاهرا كاهش قيمت در عمل چيزي نديديم دقيقا مشكلات از اون زمان شروع شده كه تعرفه جديد اعلام شد
Last edited by mazdak_121; 03-08-2016 at 11:49.
برای پایین اومدن دان استریمم زنگ زدم به مرکز نور خانمه میگفت به ما دستور دادن و در مورد شبانه پرسیدم گفت طرح شبانه برداشته شده و برای اونایی که طرحشون مونده سرعت رو اوردن پایین
گفت طرح های جدید داریم معرفی میکنیم (بدون شبانه ) هر گیگ 1000 و تا 10مگ سرعت گفتم اگه من که طرحم 2 هفته مونده بخوام بگیرم دان استریمم چی گفت اگه بگیری اونم 10 تعریف میکنیم
الان این منم![]()
یعنی اینهمه بلا سر ما اوردن برای این
![]()
اينم داستان جديد 30گيگ ميدن براي يه سال اگه طرف پشيمونم شد و از سرويس رضايت نداشت ميگن امكان تخليه نيست قرارداد يكساله داريد در ضمن به نظرم هيچ تضميني نيست بعد از يه مدت سرعت 10مگً شير نشه به قول خودشون 1 به 8 به هر حال واضح اينه كه چيزي ب اسم مشتري مداري وجود نداره فقط و فقط سود بيشتر
کسی میدونه این از دست ما چی میخواد
فازیسته ؟؟
این همه دستمال زنیش برای چیه ؟؟؟
الان ریده به تعرفها باید بهش افتخار کنیم
حیف اکسیژن که داره مصرف میکنه
قیافش شخصیتش رو نشون میده قابل بحث هم نیست
لعنت الان سه ساله همچین مشکلی نداشتم چند روزه چرا درست نمیکنن دزدن به قرآن من که پولی که میدم راضی نیستم
دوستان طرح من دیروز تموم شد ولی دوباره تمدید کردن !!!
مگه خودشون نگفتن تمدید نمیشه؟! در ضمن من سال 94 کمپین گرفتم.
سرعت شبانه هم 60 KB هست.
الان چیکار کنم من؟!
کمپین قبلیم 5 + 2 گیگ رایگان بوده الان همون 5 گیگه. زنگ زدم میگم تمدید یعنی چی؟! چرا اون 2 گیگو کم کردین ؟ میگه فقط بار اول هدیه داده میشه.(الان یکی از دوستام 2 ساله داره ماهیانه 4 + 4 گیگ رایگان میگیره!)
میگم چرا سرعتو اوردین پایین میگه تقسیم بر 8 میشه میگم 2 مگ تقسیم بر 8 میشه 256 kB چرا شبانه رو اوردین 60 KB ؟! میگه شبانه پایین تره سرعتش! میگم این وضع درس میشه یا همینطوری میم.نه میگه نمیدونیم!
خدا قوت پهلوان خسته نباشی دلاور!!!
به نظرتون تخلیه کنم؟
این دیگه کم کاری خودته برادر وقتی خودشون پیام میدم نباید تمدید شه و تمدیدش کردن باید بری یقشون رو بگیری در ضمن کمپین وفاداری مزخرفه باید یه ماهه بگیری تا اثر کمپین قبلی از بین بره تازه شاید شبانه اصلا خوب نشه تا یه سال میخوای چیکار کنی فعلا ماهیانش کن یا اگه تو شهری از یه شرکت دیگه بگیر اگه دیدی دوباره شبانه برگشت برگرد مخابرات
دوستان خواهشا ببينيد پينگ شما هم در بعضي از ساعات بالا ميره الان دقيقا پينگ از 150 شده 250 عجب داستاني داريم با اين مخابرات
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)