سلام
جریان این سرویس های نامحدود چیه؟
اگه نامحدوده پس چرا حجمشو زیرش نوشته؟!
سلام
جریان این سرویس های نامحدود چیه؟
اگه نامحدوده پس چرا حجمشو زیرش نوشته؟!
قبلا روی 4 بود به پشتیبانی گفتم گذاشت روی 12
سلام دوست عزیز.
شما تماس گرفتی؟
تغییر دادند؟
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز.
شما تماس گرفتی؟
تغییر دادند؟
تماس نگرفتم . پشتیبانی اینترنتی بود .دیگه گرفتار مشغولی تلفن و تو صف موندن و هزینه تلفن هم نیستی . پای کامپیوتر خودش اومد اول واسه تست سرعتمو به 16 مگ تبدیل کرد یه چند دقیقه دانلود کردم با سرعت 16 . بعدش چون راضی بودم سریع خودشون به 16 مگ تبدیل کردن سرویسمو . سرویس قبلیم حذف شد اون 8 مگ . به جاش یک ماهه گرفتم 16 مگ
ده دقیقه ای کاراش انجام شد . الان هم 16 مگ گرفتم .
الان پشتیبانیش سر همون فشفشه های باقیمونده از سرویس قبلیم بهم گفت که میشه فشفشه هات برگرده ولی بعد از پایان این سرویس 16 مگ که گرفتی . تازه بعدشم اگه برگرده با همون سرعت 8 مگهست که قبلا استفاده می کردی . منم گفتم که این طوری ارزش نداره !!
الان از سرویس 8 مگ چقدر مانده بود؟
این وسط اختلاف هزینه ای نداره؟
سرعت دانلود چقدر تفاوت داره؟
اگه نگاه کنی تو چند پست قبل تر گفته بودم . شش ماه از اینترنتم مونده بود . هیچ هزینه ای نداشت . فقط تبدیل کرد و بعدش یک ماهه با سرعت 16 مگ خریدم . گفتم اول یک ماهه بخرم بعد اگه خوب بودماه به ماه تمدید کنم . راستش این مشکلات اخیر های وب منو دو دل کرده دیگه دستم نمی جنبه یک سال تمدید کنم . ماه به ماه تمدید می کنم که اگه یه وقت اوضاع نتش خراب شد دیگه ناراحت نباشم که چند ماه دیگه ارم از سرویسم.راحت تخلیه کنم .
سرعت دانلود دیگه نهایتش هست . به قول خود اپراتور خط من کیفیتش خیلی خوب و عالی هست. خودشون تعجب می کنن از کیفیتش . تونستم با سرعت 1.4 مگ دانلود کنم یه فایل رو ( نهایت سرعتی که تونستم ببینم) . . الان هم که وی پی ان روشنه حداقل سرعتم 700 کیلو بایته. بدون وی پی ان هم سرعت دانلود زیر 900 اصلا نمیاد دیگه !!! فعلا که اوضاع خوبه . ببینیم واسه چند روز دبگه هم همین طور می مونه یا نه که با توجه به تجربیاتم تو این سه سال از های وب خیلی امید کمی دارم همین طوری بمونه !!!![]()
Last edited by hmz2016; 24-08-2016 at 15:01.
اینم سرعت دانلود . امتحان دوباره !!![]()
سلام یه عکس از استاتوس مودم بزار خط تا چند مگ آپ شده برای مودم سرعتتون باید تا 2 مگابایت بیاد بالا برای سرویس 16 مگ
در مورد پست بالا چند نکته
اول اینکه 16 مگ منظور 16 مگا بیت هست که هر موقع خط شما روی 10 مگابیت کشش داشته باشه اون موقع حدود 1 مگ بر ثانیه با دانلود منیجر میتونید دانلود داشته باشید.
پس اول باید بری توی تظیمات مودم و نگاه کنید خطتون اینقدر کشش داشته باشه که نوشته شده باشه دیتا ریت
Data Rate
:16144
بعد اگر دیتا ریت توی تنظیمات مودم بالای 16 هزار بود اون موقع میتونید همین لینک رو با 16 مگا بیت که یه چیزی حدود 1.6 مگ الی 2 مگ بر ثانیه هست با دانلود منیجر دانلود کنید
نکته: اکثر کسایی که مسافت زیادی تا مخابرات دارن بیشتر از 1 کیلومتر مسافت خطشون در بهترین حالت 10 مگابیت کشش داره و چنانچه فاصله کمی تا مخابرات داشته باشید و همچنین نویزی روی خطتون نباشه اون موقع اگر 16 مگابیت رو ساپورت کنه میتونید با 16 مگابیت دانلود کنید.
Last edited by amin885; 24-08-2016 at 16:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)