سلام
بعد از دقیقا 8 سال و نیم با این شرکت خداحافظی میخوام بکنم
تموم شد رفت پی کارش
الان زنگ میزنم به نمایندگی قضیه درست شد شده نشد خداحافظ
الکی نرفتم سرویس دو مگ بگیرم
حالا شبی 100 مگ هم دانلود نکنم
سلام
بعد از دقیقا 8 سال و نیم با این شرکت خداحافظی میخوام بکنم
تموم شد رفت پی کارش
الان زنگ میزنم به نمایندگی قضیه درست شد شده نشد خداحافظ
الکی نرفتم سرویس دو مگ بگیرم
حالا شبی 100 مگ هم دانلود نکنم
با تشکر از همه
حالا که قراره تخلیه کنیم بیاید ببینیم از کجا سرویس بگیریم که این ادا اصولا رو نداره
راستی من دیشب یه 150 مگ روزانه ایرانسل گرفتم برای تست.. گذاشتم رو 3 جی ساعت 4 5 صبح بود زدم دانلود سرعت وحشتناککککککک بالا بودحتی تا 700 هم رسید سرعت دانلودم در عرض سه سوت 150 مگ تموم شد
![]()
شما بسته 24 گیگی بخر حال کن.![]()
اصلا نمیصرفه ۱۰ هزار تومان برای ۲۴ گیگ کاشکی یک طرح داشت که شبانه رایگان بود
ای خدا کی این شبانه لعنتی صبا درست میشه چند روز دیگه تا رهایی بیشتر باقی نمونده
آخه من دانگل ندارم که بزنمش به پی سی بعدشم اینکه نمیخوام فقط شبانه داشته باشم که
و بعدم اینکه طبق محاسبات دوستان گویا بازم dsl به صرفه تره اون ایرانسل برای دم دستی و دانلود با گوشی و اضافه بر دی اس ال به نظرم مناسبه من در کل سرویسی میخوام که سرعت شبانش از حال حاضر صبا بیشتر باشه و این محدودیت های سردرگم کننده رو هم نداشته باشه و قطعی و ایناشم حداقل باشه![]()
تقریبا میشه گفت که چنین چیزی در حال حاضر نداریمخودم قبلا دنبالشوخیلی گرفتم
![]()
راهی نداره. باید مهاجرت کنی[emoji2]
دوستان هر کجا برید باز هم برمیگردید صبانت مطمئن باشید
عزیز چرا خالی میبندی من الان 10 روز میشه از صبا به فن آوا کوچ کردم طرح 1 مگ نامحدود برنزی رو هم گرفتم روزی 5 تا 5.30 گیگ دانلود دارم حالا از شما یک سئوال دارم شما که پشتیبانی صبانت به حساب خودتون هستین با طرح 12 مگ صبانت بعد از اعمال محدودیت هم قادر هستین تو ساعت رایگان 100 مگ هم دانلود کنید بهتره بیخود خودتون به آب و آتش نزنی عزیز دوره صبا دیگه تموم شده حتی با اینکه شاتل هم تا حالا نداشتم از صبا بهتر باشه باشه گرفتنشروز خوش پشتیبان عزیز
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)