'گفتم که برای از ما بهترونهمن نمی دونم
![]()
'گفتم که برای از ما بهترونهمن نمی دونم
![]()
متوجه نشدم شرمنده...
یعنی بلخره میشه استفاده کرد یا نه؟ امنیتی هست یا...؟!
ببین عزیز این روش اصلا امنیتی و ه.ک و اینا نیست با این روش می شد تو شرایطی که مرکز مخابراتی خیلی ضعیف و داغون نباشه سرعت دانلود شب و روز تقریبا یکسان بشه البته مشکل اینه که سرویس شما با چند نفر شیر میشه وقتی شما این کار رو انجام بدی کسایی که باهات شیر شدن دایال آپ میشن و سرعت تو زیاد می مونه دیگه بیشتر از این نمی تونم توضیح بدم! ظاهرا این روش دیگه جواب نمیده.![]()
دمت گرم
من فکر کردم مثل شاتل هست و وقتی دیدم چیزی کم نمیکنه گفتم شاید سایت هنگ کرده و خوشحال شدم
حدود 190 مگ دانلود کردم همین روز اول
حالا که اینو گفتین مودم رو خاموش روشن کردم دیدم بببببببله 230 مگ نامردا کم کردن
و فکر کنم وقتی از پی پی ان هم استفاده کنی دوبله سوبله کم کنه
کنترل پنل پارس آنلاین نسبت به شاتل ضعیف هست ولی سرعتش که روز اولی حتی از روزای خوب شاتل هم بهتره
ببینم شبانه چطوره
ولی با این پنل فکر کنم راحت میتونن حجم کم کنن و ما هم نفهمیم
میترسم امشب از ترفند صفحه اول استفاده کنم 12:31 تا 6:59 و اون موقع معلوم نشه ولی بعد که مودم رو خاموش روشن میکنم حجم کم بشه خیلی بده اینجوری یعنی حتما باید مودم آن آف بشه تا نشون بده
دوستانی که استاد ترفند صفحه اول هستند اگر من 12:35 شروع به دانلود کنم و ساعت 1:05 بامداد قطع کنم و مودم رو خاموش روشن کنم تا مطمئن بشم این ترفند واسه من جواب میده یا نه
حالا در این صورت حجم از من کم میکنه یا نه
یا میگید 12:35 که مودم روشن و شروع به دانلود شد تا 6:55 صبح مودم رو خاموش نکنم؟؟؟
یه بامعرفت جواب ما رو بده ممنون میشم
شما مودمت رو ساعت 12:35 اگه روشنه ریست کن اگر هم خاموشه ، روشن کن بعد تا ساعت 1:05 وبگردی کن بعدش دوباره مودم رو ریست کن بعد برو کنترل پنلت ببین حجم کم کرده ازت یا نه اگر کم نکرده باشه ، میتونی تا ساعت 7 دانلود کنی ( البته حتما باید قبل از 7 ریست کنی تا از 6 تا 7 حجمی ازت کم نشه مثلا ساعت 6:55 مودمت رو خاموش یا ریست کن )دوستانی که استاد ترفند صفحه اول هستند اگر من 12:35 شروع به دانلود کنم و ساعت 1:05 بامداد قطع کنم و مودم رو خاموش روشن کنم تا مطمئن بشم این ترفند واسه من جواب میده یا نه
حالا در این صورت حجم از من کم میکنه یا نه
یا میگید 12:35 که مودم روشن و شروع به دانلود شد تا 6:55 صبح مودم رو خاموش نکنم؟؟؟
برای استفاده از این روش حتما باید قبل و بعد از دانلود مودم ریست بشه
ولی برای دانلود از ساعت 1 تا 6 نیازی نیست که مودم ریست بشه
شما برا اتصال از كانكشن استفاده نميكنيد؟ چون اينجوري يه دي سي كافيه
نيازي به خاموش كردن مودم براي ديدن مقدار مصرف نداريد
چرا جواب نمیده؟
مرکز مخابراتی من خیلی هم فکر نکنم شلوغ باشه بجان خودم اگه کسی اینورا بدونه اینترنت چیه
ولی همچنان سرعتم محدوده و شبی 1.5 2 گیگ میتونم بگیرم یعنی نصف مقدار ممکنه... حالا میخوام بدونم لاقل شاید اینطوری بشه سرعتم زیاد شه چون سرعت کسی رو که نمیخوام بگیرم...!
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------
احیانا این روشی که میگید انداخت دی سی واسه بقیه افراد تو گروه مخابراتی مشترک نیست؟ اگه باشه که یکی داره اینجا همین کرم رو میریزه![]()
دوستان کمک فوریمن فکر کنم هـــک شدم
مودم رو که روشن می کنم بعد از وصل شدن ، چراغ مودم روشن و خاموش میشه و در حال رد و بدل شدن کیلو بایت هست . طوری که الان چند بار چک کردم در حالی که هیچ صفحه ای باز نکردم توی یه ربع نزدیک 60 مگ از حجمم رفت
آپدیت ویندوز هم خاموش بود آفیس نصب کردم روشن شد دوباره خاموشش کردم . الان هم برنامه ای چیزی ظاهراً نیست که آپدیت شه نمی دونم چرا مودم همینجوری برای خودش میندازه
کمک کنیدهمین الان هم داره به سرعت برای خودش خاموش روشن میشه
چی کار کنم ؟
Last edited by Mehran14233; 20-12-2011 at 00:28.
داداش اگه میتونی سریع پسووردتو عوض کن یا زنگ بزن پشتیبانی فقط سریع باش.
پسوورد رو عوض کنم درست میشه ؟ یا باید به پشتیبانی هم زنگ بزنم ؟
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)