تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1402 از 2199 اولاول ... 4029021302135213921398139914001401140214031404140514061412145215021902 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,011 به 14,020 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چه جوری می شه مودم رو جوری تنظیم کرد که وقتی کامپیوتر روشن می شه خود به خود به نت وصل نشه بلکه مثل adsl واسش کانکشن بسازی و بتونی هر دفعه که خواستی dc کنی؟ آیا راهی داره؟

شما گفتین نیاز دارین بعد از روشن کردن کامپیوتر، ارتباط با مودم برقرار نشه. پس اگه مشکل این هست که چه نیازی به دستکاری مودم و تنظیمات مودم دارین؟
    درضمن گفتین که بتونید مشابه ADSL یه کانکشن بسازید. خوب دوست عزیز وایمکس هم وقتی به کامپیوتر وصل می‌شه، چه با سیم شبکه باشه و چه با وایرلس، مشابه ADSL بایستی از یه کانکشن شبکه استفاده کنید و اگه نباشه که اصولاً از اولش امکان ارتباط نیست.

برای حل مشکل شما هم کار خیلی راحت هست. اول از طریق کنترل‌پنل یا آیکن شبکه کنار ساعت، وارد صفحه Network and Sharing Center بشید. حالا روی آیکن اکانتی که باهاش به اینترنت وصل شدین کلیک چپ رو بزنید تا باز بشه. بعد کلید Disable رو بزنید و کار تموم شد. اینجوری تا وقتی که خودتون مجدد اون رو فعال نکردین، دیگه ویندوز و مودم با هم ارتباط ندارن و اینترنت مصرف نمی‌شه. اگه با سیم شبکه LAN و نه وایرلس به مودم وصل شده باشین، یعنی بخش وایرلس خاموش باشه (برای جلوگیری از تماس کامپیوترهای مجاز دیگه تعریف شده بدست خودتون یا هــک احتمالی وایرلس شما)،‌ عملاً می‌تونید مطمئن باشید که هیچ کس دیگه نمی‌تونه از مودم شما استفاده کنه.
    برای فعال کردن مجدد هم کافیه روی آیکن شبکه کنار ساعت ویندوز، کلیک راست رو بزنید و Troubleshoot Problems رو بزنید تا ویندوز مجدد ارتباط رو فعال کنه.

قطع کردن اینترنت به این روش نه فقط برای کم کردن مصرف که حتی برای مواقعی که مثلاً می‌خواهید یه برنامه رو بعد از نصب کرک کنید و نمی‌خواهید موقع نصب به اینترنت وصل بشه، مناسبه. نیازی هم به خاموش کردن مودم رو نیست که براتون دردسرهای روشن شدن مودم و قطع و وصل مکرر رو هم ایجاد ‌کنه.
    Last edited by ninipc; 20-02-2013 at 01:24.

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شما گفتین نیاز دارین بعد از روشن کردن کامپیوتر، ارتباط با مودم برقرار نشه. پس اگه مشکل این هست که چه نیازی به دستکاری مودم و تنظیمات مودم دارین؟
    درضمن گفتین که بتونید مشابه ADSL یه کانکشن بسازید. خوب دوست عزیز وایمکس هم وقتی به کامپیوتر وصل می‌شه، چه با سیم شبکه باشه و چه با وایرلس، مشابه ADSL بایستی از یه کانکشن شبکه استفاده کنید و اگه نباشه که اصولاً از اولش امکان ارتباط نیست.

برای حل مشکل شما هم کار خیلی راحت هست. اول از طریق کنترل‌پنل یا آیکن شبکه کنار ساعت، وارد صفحه Network and Sharing Center بشید. حالا روی آیکن اکانتی که باهاش به اینترنت وصل شدین کلیک چپ رو بزنید تا باز بشه. بعد کلید Disable رو بزنید و کار تموم شد. اینجوری تا وقتی که خودتون مجدد اون رو فعال نکردین، دیگه ویندوز و مودم با هم ارتباط ندارن و اینترنت مصرف نمی‌شه. اگه با سیم شبکه LAN و نه وایرلس به مودم وصل شده باشین، یعنی بخش وایرلس خاموش باشه (برای جلوگیری از تماس کامپیوترهای مجاز دیگه تعریف شده بدست خودتون یا هــک احتمالی وایرلس شما)،‌ عملاً می‌تونید مطمئن باشید که هیچ کس دیگه نمی‌تونه از مودم شما استفاده کنه.
    برای فعال کردن مجدد هم کافیه روی آیکن شبکه کنار ساعت ویندوز، کلیک راست رو بزنید و Troubleshoot Problems رو بزنید تا ویندوز مجدد ارتباط رو فعال کنه.

قطع کردن اینترنت به این روش نه فقط برای کم کردن مصرف که حتی برای مواقعی که مثلاً می‌خواهید یه برنامه رو بعد از نصب کرک کنید و نمی‌خواهید موقع نصب به اینترنت وصل بشه، مناسبه. نیازی هم به خاموش کردن مودم رو نیست که براتون دردسرهای روشن شدن مودم و قطع و وصل مکرر رو هم ایجاد ‌کنه.
    نه دوست عزیز من میدونم ایشون چی میگه ، ایشون میخوان مثل بعضی Adsl ها که کانکشن شبیه کانکشن دیال آپ دارن و باید بزنی کانکت تا کانکت بشه و همونطور میتونی دیسکانکت کن ، برای وایمکس هم همون جور میخوان ، البته من خودم برای Adsl هم زدم خودش اتوماتیک از توی مودم یوزر پسورد رو بزنه و خود مودم همیشه کانکت باشه که مودم وایمکس هم همینطوره ، ولی از توی مودم میشه اینکارو انجام داد ، فردا صبح به مودم خودم دسترسی دارم نگاه میکنم میگم چطوری اینکار انجام میشه ، کاری نداره کلا

3. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

برام این افزایش قیمتهای هفتگی جالب شده. دوستم حدود سه هفته پیش اکانتش رو تمدید کرد و از اون موقع تا الان سه بار دیدم که هی قیمتها رو بالا می‌برن. اینجوری برسه که تا شب عید فکر کنم قیمتها باز هم چند برابر می‌شه.

ولی حالا که بحث قیمت شد دو تا سئوال خدمتتون داشتم که امیدوارم بتونید جواب درست و رسمی بهشون بدین.

اولی اینکه توی این عکس شما و توی خود سایت مبین‌نت گفته که مودم SWC9200 قیمتش 220 هزار تومن هست. اما کارشناسی که حدود دو هفته پیش اومده بود برای تست مودم،‌ قیمت رو 300 هزار تومن گفت. یعنی واقعاً خرید اصلی گرونتر هست یا طرف همینجوری یه قیمت از خودش گفته؟ یعنی جدی نکنه موقع فروش قیمت رو 300 هزار تومن حساب کنن.

بعد هم اینکه چرا الان که خواستم IP بگیرم به جای مبین‌نت گفت که مشتری افروز اطلاع رسان هستم و از اونجا آدرس دارم؟ یعنی مبین‌نت مشتریهاش رو به شرکتهای دیگه واگذار کرده؟ اگه اینجور باشه که شاید یه دلیل افت شدید کیفیت و سرعت سر همین جابجایی‌ها و دست به دست شدنها باشه.

ممون می‌شم اگه جواب بدین.
    نه دیگه اون طرف هم میخواسته مودم رو بندازه چون من دیروز برای اقوام همین مدل رو خریدم همون قیمت سایت و بیشتر ندادم
    بعضی نمایندگی ها تازه از خودشون هزسنه راه اندازی یا فعال سازی هم در میارن !! نمونش شرکت سیب سبز که دزد تشریف دارن
    در صورتی که من همین اکانت خودم از نمایندگی دیگه گرفتم ۱ قرون هم بیشتر از قیمت گفته شده تو سایت ندادم ، یعنی همون ۸۰ تومن + ۴ تومن مالیات !!!
    این نمایندگی ها که گرون میگیرن رو باید معرفی کرد هیچکس نخره ازشون

اگه نباشه جاش خالی می مونه مبین نت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنونم..فقط يه سوال..وقتي اون طرح Demo كه قبل از طرح اصلي برا آدم فعال ميكنن, رو داشتم, شب ساعت 2.30 كه شروع كردم به دانلود..بعدش تو صفحه Ecare ديدم كه حجم مصرف شده و رايگان نبوده برام..يعني ممكنه به خاطر اين بوده باشه كه طرح هاي Demo شبانه رايگان ندارن؟؟؟؟؟
    بله طرح دمو ساعت رایگان مصرف ندارد ...

6. این کاربر از مبین نت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه مبین نت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برام این افزایش قیمتهای هفتگی جالب شده. دوستم حدود سه هفته پیش اکانتش رو تمدید کرد و از اون موقع تا الان سه بار دیدم که هی قیمتها رو بالا می‌برن. اینجوری برسه که تا شب عید فکر کنم قیمتها باز هم چند برابر می‌شه.

ولی حالا که بحث قیمت شد دو تا سئوال خدمتتون داشتم که امیدوارم بتونید جواب درست و رسمی بهشون بدین.

اولی اینکه توی این عکس شما و توی خود سایت مبین‌نت گفته که مودم SWC9200 قیمتش 220 هزار تومن هست. اما کارشناسی که حدود دو هفته پیش اومده بود برای تست مودم،‌ قیمت رو 300 هزار تومن گفت. یعنی واقعاً خرید اصلی گرونتر هست یا طرف همینجوری یه قیمت از خودش گفته؟ یعنی جدی نکنه موقع فروش قیمت رو 300 هزار تومن حساب کنن.

بعد هم اینکه چرا الان که خواستم IP بگیرم به جای مبین‌نت گفت که مشتری افروز اطلاع رسان هستم و از اونجا آدرس دارم؟ یعنی مبین‌نت مشتریهاش رو به شرکتهای دیگه واگذار کرده؟ اگه اینجور باشه که شاید یه دلیل افت شدید کیفیت و سرعت سر همین جابجایی‌ها و دست به دست شدنها باشه.

ممون می‌شم اگه جواب بدین.
    قیمت تعرفه ها که از ابتدای اردیبهشت امسال تا 10 روز پیش ثابت بود ... قیمت مودم هم شش ماهه ی اول ثابت، از مهرماه و با شروع افزایش قیمت دلار تا دیماه 165 و از اون موقع هم که 220 تومن هستن ...

قیمت مودم هم بدون طرح 220 ، حتما کارشناس قیمتو با طرح یکساله گفتن 300 ...

افروز اطلاع رسان عامل فروش مبین نت هستند و جابجایی صورت نگرفته ... عامل فروشی که شما ازشون مودم خریدین ...

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام
    من یزد اشتراک مبین نت و با مودم گرفتم ولی چون کار داشتم مجبور شدم بیام اصفهان و تا شنبه هم اصفهانم دیگه وقت نشد که بیان مودم رو برام وصل کنن کلا در هفته 4 روز یزدم 3 روز اصفهان
    می خواستم ببینم چجوری خودم می تونم حساب و مودم رو فعال کنم
    مودم 5تا سیگنال رو داره و روی -54|32 هست ولی سایتهای دیگه رو باز نمی کنه
    uri و پس روی مودم توی سایت وارد نمیشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

قیمت تعرفه ها که از ابتدای اردیبهشت امسال تا 10 روز پیش ثابت بود ... قیمت مودم هم شش ماهه ی اول ثابت، از مهرماه و با شروع افزایش قیمت دلار تا دیماه 165 و از اون موقع هم که 220 تومن هستن ...

قیمت مودم هم بدون طرح 220 ، حتما کارشناس قیمتو با طرح یکساله گفتن 300 ...

افروز اطلاع رسان عامل فروش مبین نت هستند و جابجایی صورت نگرفته ... عامل فروشی که شما ازشون مودم خریدین ...

من اسم شرکتی که ازش اکانت رو گرفتم یادم نیست، ولی مطمئن هستم که افروز اطلاع‌رسان نیست. الان هم که مجدد IP گرفتم دیدم می‌گه از مبین‌نت هست و دوباره برگشته به خود مبین‌نت. این قضیه قبلاً هم بوده و اسم شرکتهای دیگه‌ای رو توی لیست دیدم. برای همین شک کردم که مواقع شلوغی ترافیک رو می‌فرستن به شرکتهای شریک.

در مورد قیمت باید بگم حیف که از صفحات تعرفه‌ها عکس نگرفتم که بشه راحت نشون داد. اما آخرین مورد که مال حدود یک هفته پیش هست، یادمه که توی بخش پرمصرف سرعت یک مگابیت هم بود و الان همش شده 512 و توی بخش مصرف متوسط هم تنها یک مگابیت 24 گیگابایت شش ماهه بود که الان مدل 36 ماهه یک مگابیت رو هم اضافه کردن و ۲۴ گیگابایت رو کردن ۵۱۲. اینجوری می‌شه دو مورد تغییرات. اوایل دی هم یه سری تغییرات بود که متاسفانه کامل یادم نیست اما در کل می‌شه ۳ بار تغییر توی همین حدود یک ماه.

قیمت مودم رو هم کاملاً یادم هست که گفت بصورت تکی ۳۰۰ هزار تومن. راستش بعنوان مودم تست دو تا توی کیفش بود و من خوشم اومد که عوض کنم. چون همین که دیدم دو تا آنتن بیرونی وایمکس داره،‌ ازش خوشم اومد. خیلی بهتره از آنتن مینیاتوری داخلی مودمهای هواووی هست و معلومه که سیگنال بهتری رو جذب می‌کنه. همون موقع که خواستم ازش بخرم، گفت سیصد هزار تومن. با توضیحات شما و faramobile عزیز معلومه که طرف خواسته یه چیزی هم به حساب نمایندگی یا حتی جیب خودش بره و قیمت رو بالا برده.

ممنون هم که جواب دادین.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نه دوست عزیز من میدونم ایشون چی میگه ، ایشون میخوان مثل بعضی Adsl ها که کانکشن شبیه کانکشن دیال آپ دارن و باید بزنی کانکت تا کانکت بشه و همونطور میتونی دیسکانکت کن ، برای وایمکس هم همون جور میخوان ، البته من خودم برای Adsl هم زدم خودش اتوماتیک از توی مودم یوزر پسورد رو بزنه و خود مودم همیشه کانکت باشه که مودم وایمکس هم همینطوره ، ولی از توی مودم میشه اینکارو انجام داد ، فردا صبح به مودم خودم دسترسی دارم نگاه میکنم میگم چطوری اینکار انجام میشه ، کاری نداره کلا

خوب اونجوری که من توضیح دادم می‌شه راحت اکانت رو قطع و وصل کرد. حسنش نسبت به روش شما در این هست که دیگه نیازی به مجدد وارد کردن رمز در هر بار نیست.

اما روشی که شما در نظرتون هست تغییر Mode دسترسی در بخش وایمکس یا WAN هست. توی مودمهای ساخت هووای (بخصوص مدل BM635) باید اینجوری عمل کرد که اول رفت به منوی Basic و بعد منوی WAN یعنی این مسیر Basic > WAN > WAN
    بعد توی حالت تماس از حالت Route تبدیل بشه به Bridge. اگه اشتباه هم نکنم بایستی نوع دایال‌آپ هم بجای اتوماتیک بشه دستی یا Manual که عملاً مشابه دایال‌آپ واقعی آیدی و رمز داد تا بشه تماس گرفت.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    من یزد اشتراک مبین نت و با مودم گرفتم ولی چون کار داشتم مجبور شدم بیام اصفهان و تا شنبه هم اصفهانم دیگه وقت نشد که بیان مودم رو برام وصل کنن کلا در هفته 4 روز یزدم 3 روز اصفهان
    می خواستم ببینم چجوری خودم می تونم حساب و مودم رو فعال کنم
    مودم 5تا سیگنال رو داره و روی -54|32 هست ولی سایتهای دیگه رو باز نمی کنه
    uri و پس روی مودم توی سایت وارد نمیشه
    تونستن که در تئوری حتماً می‌تونید و کار شاقی نیست. منتهی وقتی نصاب می‌یاد هم براتون تست سیگنال می‌گیره و هم برگه‌هایی که پر می‌کنه و شما امضاء می‌کنید عملاً گارانتی مودم رو هم شروع می‌کنه. یه مشکل دیگه هم اینجاست که اگه به کار وارد نباشید و موقع تنظیم مودم اشتباه پیش بیاد، مجبورید برید سراغ پشتیبانی یا یه آدم کاربلد که شاید سخت باشه. الان خودم دیگه اینجور تنظیمات برام راحت هست و نیازی به پرسیدن از پشتیبانی رو ندارم. ولی وضعیت شما با من فرق داره. به نظرم بهتره بذارید بار اولش رو اونها راه‌اندازی کنن و بعد خودتون کارهای بعدی رو انجام بدین.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با وضعیت گرون و کیفیت پائین مبین‌نت در جاهای شلوغ و پر از نویز شک دارم که اونجا تمدید کنم یا برم ایرانسل. کسی اینجا هست که از وضعیت الان ایرانسل خبری داشته باشه، بخصوص بخش کیفیت و سرعت واقعی اون؟ چون قیمتها رو چک کردم و از مبین‌نت به نظر منصف‌تر هست.

13. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •