مطمئن هستید اسپلیتر رو درست وصل کردید ؟ هر گوشی باید یک اسپلیتر داشته باشه . الان شما گوشی رو بردارید چرا Adsl خاموش میشه و اینترنت قطع میشه ؟
مطمئن هستید اسپلیتر رو درست وصل کردید ؟ هر گوشی باید یک اسپلیتر داشته باشه . الان شما گوشی رو بردارید چرا Adsl خاموش میشه و اینترنت قطع میشه ؟
ببین اصلی ترین علتش اینه که نویز میفته روی خطت هنگام استفاده از تلفن. حالا خیلی وقتا با گذاشتن اسپلیتر و میکروفیلتر رفع میشه. ولی بعضی وقتا ممکنه مشکل از خط تلفن باشه که موقع استفاده امپر زیاد میکشه و این خودش باعث ایجاد نویز و قطعی میشه.
باید از پشتیبانی و همینطور خرابی تلفن(17) مشکلو بررسی کنید.
Last edited by mohsen_gh1991; 16-11-2012 at 21:35.
اره درسا وصله.وقتی گوشی رو بردارم چراغای ADSL و اینترنت قطع میشه و وقتی تلفن رو میزارم زود چراغا روشن و نت وصل میشه.
اره نویز زیاده رو خط. وقتی که نت وصل باشه، کسی زنگ بزنه صدا با خش خش میاد...
ممکنه سیم های تلفنتون زخمی شده باشه یا اینکه خطوط تلفن از کنار سیمهای برق رد شده باشن. ولی بازم باید به خرابی تلفن زنگ بزنین و موضوع رو بگین.
بهتره امتحانی یه سیم تلفن جدا بکشین و مودم رو به اون وصل کنین . موقع اتصال به اینترنت تلفن رو هم استفاده کنین . ببینین بازم در این شرایط نویز دارین یا نه.
salam
man mikham ino bebinid
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
va nazar bedid
salam
man mikham ino bebinid
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
va nazar bedid
سلام دوستان من asus n12 خریدم مشکلی که دارم اینکه فلش مموری پشت مودم میزنم اتفاقی نمی افته ؟ چرا چیکار باید بکنم شیر بشه ؟
![]()
Last edited by naim697; 17-11-2012 at 16:06.
سلام دوستان گل
منم قبلن 256پارس انلاین محدود داشتم و سرعتم تا 300 میرفت ! مشکلی هم نداشتم هیج وقت
اما الان از مخابرات 256نامحدود (اشتراک 1به 10) گرفتم.استان اردبیلم
حداکثر سرعتم تا 40 میره اما بعضی وقتا یه افت شدید داره ! مثلا میاد روی 1 یا 2 و حتی اصلا کانکت نمیشه !!!
حالا اومدن از خرابی و نگاه کردن و پورت ای دی اس المو عوض کردن و بازم بعضی وقتا اون مشکلو دارم اما نه در حد قبل
به پشتیبانی اعلام کردن و گفتن که مخابرات نمیتونه به شما ای دی اس ال ارائه بده و از شما فاصلش زیاده
حالا این افت به چی بستگی داره؟؟
از سیم کشی میتونه باشه؟
چیکار کنم؟
ممنون دوستان
حاجی میشه بیشتر توضیح بدی؟ اخرش شما از مخابرات اینترنت گرفتی یا اینکه مخابرات نمیتونه به شما سرویس بده؟
در کل سرویسهای نامحدود سرعت ندارن. حداکثر سرعتت همون 40 45 کیلو بایت بیشتر نمیشه.
حالا هر چقد فاصله از مرکز مخابراتی بیشتر باشه خب قاعدتا سرعت یه مقدار کمتر میشه.
سیم کشی تلفن هم ممکنه اختلال ایجاد کنه. نویز هم دخیله تو سرعت. سخت افزار خود کامپیوتر هم تاثیر داره تا حدی.
در کل بهتره خودتون به پشتیبانی زنگ بزنین و مشکلتونو بگین. یا حضوری برین به مرکز مخابراتی منطقه.
اگه هم بتونین با یه سیم تلفن مرغوب به طور جداگانه به مودم سیم بکشین سرعتتون بهتر میشه.
ممنون عزیز
من الان از مخابرات گرفتم و خوبه اما مشکل من افت ناگهانی می باشد
سیم کشی ما از چند جا پاره شده که درستش کردیم و چسب زدیم
حالا اگه سیم و کلا عوض کنم و پاره گی نداشته باشه این افت ناگهانی درس میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)