با سلام،
اینطور که در مدت کمی که توی فروم گشتم، تقریبا اینطور برداشت کردم که غالب پیشنهاد ها برای سیستم سطح بالاست، ولی من دنبال یه پخش ساده برای 206 ام که اگر زحمت بکشین چند خط پایین رو بخونین من بسیار ممنون خواهم شد.
پخش فابریک 206 تیپ 5 من ( مدلی Clarion که فقط CD Audio پخش میکند ) چند وقته پیش از کار افتاده، برای همین به فکر افتاده حالا که خراب شده پخش رو عوض کنم،
انتظاراتی که من از پخش جدید دارم:
1- صدای بدون نویز ( البته من از صدایی که از ضبط فابریک می گرفتم راضی بودم )
2- اهل صدای ضبط بلند کردن نیست! و همین صدای باند های فابریک 206 برام بس بوده و فکر میکنم کافیه،
3- آهنگ هایی که بیس بالایی داره گوش نمی دم => فکر میکنم سـاب ووفر احتیاج ندارم
مواردی برای من در اولیت بالایی قرار دارد :
1- من 60 درصد استفاده از ضبط ماشینم به گوش دادن به فایل های زبانه قبلا دانلود (ضبط) شده میگذره ( پس خوندن mp3 از روی usb برام مهمه )
2- فرض کنید شما دارید یه فایل صوتی MP3 رو گوش میدید و دقیقا وسط صحبتها متوجه یک مورد نمی شود در این صورت خیلی عالی میشود اگر ضبطی وجود داشته باشد که بتواند با زدن یک دکمه 5 ثانیه عقبگرد کند و دیگر شما مجبور نباشد از اول فایل صوتی دوباره کل صحبت ها را از اول گوش کنید.
3- ضبط که راه های ارتباطی زیاد تری داشته باشد برای من در اولویت هست به عنوان مثال سیستم
وایرلس/بلوتوس ای داشته باشد که بتوانم گوشی
اندروید ای را بهش متصل کنم از داخل گوشی فایل ها را روی ضبط PLAY کنم.
4- و در نهایت خیلی خوشحال میشوم که چند مورد را معرفی کنید که من با بررسی کردن امکانات و قیمیت یکی را انتخاب کنم و سپس تهیه کنم. پمن سعی کردم فرضیات و انتظارات خودم رو در بالا به طور کامل بیان کنم ولی با توجه به اینکه من تخصصی در این حرفه ندارم اگر جایی اشتباه بود ممنون میشوم بفرمایید.