تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1402 از 2365 اولاول ... 4029021302135213921398139914001401140214031404140514061412145215021902 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,011 به 14,020 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه smart.pro666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خيلي خوبه.تو اين رنج قيمت به نظر من فوق العاده هستش.
    پخش رو كه عرض كردم.كن وود بگير سه تا خروجي داره كامل بهتر از پايونير هست.ولي اگر پايونير ارزون بخواهي X3650 ميتوني بگيري ولي خروجيPRE ش دو جفت هست.بايد جلو/ساب استفاده كني.
    U456 رو بگير.
    حمید جان اگه خودت موجود داری شماره تماست رو بفرست دادا

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام،

اینطور که در مدت کمی که توی فروم گشتم، تقریبا اینطور برداشت کردم که غالب پیشنهاد ها برای سیستم سطح بالاست، ولی من دنبال یه پخش ساده برای 206 ام که اگر زحمت بکشین چند خط پایین رو بخونین من بسیار ممنون خواهم شد.

پخش فابریک 206 تیپ 5 من ( مدلی Clarion که فقط CD Audio پخش میکند ) چند وقته پیش از کار افتاده، برای همین به فکر افتاده حالا که خراب شده پخش رو عوض کنم،

انتظاراتی که من از پخش جدید دارم:

1- صدای بدون نویز ( البته من از صدایی که از ضبط فابریک می گرفتم راضی بودم )

2- اهل صدای ضبط بلند کردن نیست! و همین صدای باند های فابریک 206 برام بس بوده و فکر میکنم کافیه،

3- آهنگ هایی که بیس بالایی داره گوش نمی دم => فکر میکنم سـاب ووفر احتیاج ندارم

مواردی برای من در اولیت بالایی قرار دارد :

1- من 60 درصد استفاده از ضبط ماشینم به گوش دادن به فایل های زبانه قبلا دانلود (ضبط) شده میگذره ( پس خوندن mp3 از روی usb برام مهمه )

2- فرض کنید شما دارید یه فایل صوتی MP3 رو گوش میدید و دقیقا وسط صحبتها متوجه یک مورد نمی شود در این صورت خیلی عالی میشود اگر ضبطی وجود داشته باشد که بتواند با زدن یک دکمه 5 ثانیه عقبگرد کند و دیگر شما مجبور نباشد از اول فایل صوتی دوباره کل صحبت ها را از اول گوش کنید.

3- ضبط که راه های ارتباطی زیاد تری داشته باشد برای من در اولویت هست به عنوان مثال سیستم وایرلس/بلوتوس ای داشته باشد که بتوانم گوشی اندروید ای را بهش متصل کنم از داخل گوشی فایل ها را روی ضبط PLAY کنم.

4- و در نهایت خیلی خوشحال میشوم که چند مورد را معرفی کنید که من با بررسی کردن امکانات و قیمیت یکی را انتخاب کنم و سپس تهیه کنم. پمن سعی کردم فرضیات و انتظارات خودم رو در بالا به طور کامل بیان کنم ولی با توجه به اینکه من تخصصی در این حرفه ندارم اگر جایی اشتباه بود ممنون میشوم بفرمایید.

Last edited by Firebirds; 09-02-2014 at 23:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه superior's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببخشید آقا حمید یه سوال دارم ،
    من رو ماشینم یه پخش فابریک زیمنس دارم و یه جفت باند عقب پایونر. وقتی بیس صدا رو زیاد میکنم و ولوم زیادی میدم به صدا از بلند گو ها صدای نامفهموم و خرابی شنیده میشه انگار میخوان پاره بشن!! اصلا صدای خواننده دیگه نمیاد!
    مشکل از بلندگوهامه که ضعیفن یا مشکل از پخشه که خروجی قوی نداره؟ سواله واسم؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا حمید ممنون،
    ماکزیمم توانی که باید به کاپا بدیم چقدره؟ با ۴۶۰۴ کامل درایو میشه؟ یا ۵۶۰۲ میخواد؟!
    حالا جایزش چیه؟! نکنه باند کاپا هدیه میدین؟!
    ولی دادا سوال شب قبر میپرسی؟! نمیدونم! فک کنم به شرط واقعی بودن rms و اعدادی که تو مشخصات باندها و آمپلی ها نوشته!
    باتشکرات فراوووووووووووووون!
    سلام
    4604 كه 40 واته.خيلي كمه.همون 5602 رو بايد بگيريد.
    توان RMS كه جزء اصليه. به شرطي كه ما افت ولتاژ نداشته باشم. يعني دو سر وروديه آمپليفاير ولتاژ 14.4 باشه.سوال اول قبرم نبود. خيلي راحت بود.ميخواستم ببينم اينهمه در مورد ولتاژ و افت ولتاژ حرف زدم كسي دقت ميكنه كه ديدم....

دوستان من یه راهنمایی به ما بکنید
    واسه راه اندازی یه ساب 500وات RMS مدل سونی XS-LD107P5 چه آمپی خوبه؟؟1600وات PEAK
    نمیخوام زیاد خرج کنم,یه چیزی که راه بندازه واسه مدتی.
    واسه ساب باکس Pioneer TS-SWX310 که 250 وات RMS و 1000 وات PEAK داره چه آمپی؟
    در موردِ سابِ Sony
    XS-L10S که 330 وات RMS داره و 1200 وات PEAK؟؟؟
    اگه میشه واسه هر کدوم یه آمپ مناسب بهم بگین
    داداش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از ---------- معرفی کرد اینجا.هوامو داشته باش عزیز
    مرسی
    یه ساب و یه آمپ مناسب و باکیفیت واسه PK میخوام.
    اگه تونستید بهممعرفی کنید
    سلام
    براي ساب سوني آمپ 9105 كن وود
    براي ساب پايونير و سوني دوم كن ود 8106
    سلام بله 7150 پایونر دارم فقط سوال من اینه که امکانش هست این ست رو تیکه تیکه بگیرم تکمیل کنم؟
    آخه بودجه فعلیم کمه میخوام بدونم اگه بشه 2-3 قطعه ش رو بگیرم بعد پول دستم امد باقیش رو بگیرم ست رو تکمیل کنم.
    با تشکر فراوان
    بله اتفاقا من هم كاملا موافقم.بهتره كم كم قطعات رو تهيه كنيد ولي در عوض سيستمي ميشه كه مورد نظرتون هست و نياز به تعويض در مودت زمان كوتاه نداريد.
    بچه ها کیفیت پخشهای آلپاین بالاتره یا کنوود و پایونیر؟کلا بخواین از همه نظر مثل کیفیت پخش ،طبیعی تر بودن و ..... رتبه بندی کنین،چطور میشه؟منظورم بیشتر رو مدلهاییشون هست که اسم در کردنا مثلا پی 80 یا 8019 یا ایکس 305 ...
    برای ساب و اسپیکر و آمپ هم بگین ممنون میشم
    الان آلپاين پخش خوب نداره.در حال حاظر كن وود از همه بهتره مخصوصا 8019 و 7056
    حمید جان اگه خودت موجود داری شماره تماست رو بفرست دادا
    دوست عزيز من فروشنده نيستم.مغازه دار هم نيستم. ولي از دوستاني كه دارم براي بچه ها كالاهاي مورد نيازشون رو به صورت مستقيم تهيه و ارسال ميكنم.
    با سلام،

اینطور که در مدت کمی که توی فروم گشتم، تقریبا اینطور برداشت کردم که غالب پیشنهاد ها برای سیستم سطح بالاست، ولی من دنبال یه پخش ساده برای 206 ام که اگر زحمت بکشین چند خط پایین رو بخونین من بسیار ممنون خواهم شد.

پخش فابریک 206 تیپ 5 من ( مدلی Clarion که فقط CD Audio پخش میکند ) چند وقته پیش از کار افتاده، برای همین به فکر افتاده حالا که خراب شده پخش رو عوض کنم،

2- اهل صدای ضبط بلند کردن نیست! و همین صدای باند های فابریک 206 برام بس بوده و فکر میکنم کافیه،

1- من 60 درصد استفاده از ضبط ماشینم به گوش دادن به فایل های زبانه قبلا دانلود (ضبط) شده میگذره ( پس خوندن mp3 از روی usb برام مهمه )

2- فرض کنید شما دارید یه فایل صوتی MP3 رو گوش میدید و دقیقا وسط صحبتها متوجه یک مورد نمی شود در این صورت خیلی عالی میشود اگر ضبطی وجود داشته باشد که بتواند با زدن یک دکمه 5 ثانیه عقبگرد کند و دیگر شما مجبور نباشد از اول فایل صوتی دوباره کل صحبت ها را از اول گوش کنید.

3- ضبط که راه های ارتباطی زیاد تری داشته باشد برای من در اولویت هست به عنوان مثال سیستم وایرلس/بلوتوس ای داشته باشد که بتوانم گوشی اندروید ای را بهش متصل کنم از داخل گوشی فایل ها را روی ضبط PLAY کنم.

4- و در نهایت خیلی خوشحال میشوم که چند مورد را معرفی کنید که من با بررسی کردن امکانات و قیمیت یکی را انتخاب کنم و سپس تهیه کنم. پمن سعی کردم فرضیات و انتظارات خودم رو در بالا به طور کامل بیان کنم ولی با توجه به اینکه من تخصصی در این حرفه ندارم اگر جایی اشتباه بود ممنون میشوم بفرمایید.

با توجه به گزينه شماره 3 مجبور هستيد هزينه رو كمي بالا ببريد.ميتونيد X6550 پايونير بگيريد حدود 380 تومن هست.
    ببخشید آقا حمید یه سوال دارم ،
    من رو ماشینم یه پخش فابریک زیمنس دارم و یه جفت باند عقب پایونر. وقتی بیس صدا رو زیاد میکنم و ولوم زیادی میدم به صدا از بلند گو ها صدای نامفهموم و خرابی شنیده میشه انگار میخوان پاره بشن!! اصلا صدای خواننده دیگه نمیاد!
    مشکل از بلندگوهامه که ضعیفن یا مشکل از پخشه که خروجی قوی نداره؟ سواله واسم؟
    سلام
    مشكل از پخشه چون IC ضعيفي داره و نميتونه كامل اسپيكرها رو تغذيه كنه. در بهترين شرايط 22 وات خروجي ميده (كه نميده) لذا باعث Distortion يا همون نامفهوم بودن كه شما فرمودي ميشه.

5. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

سلام. ضبط ٢٠٦ من مدلش ٤٢٥٠sd paioneer بود كه دوستان زحمت كشيدن برام از ماشين دزديدنش. حالا با توجه به اينكه دو تا باندو و يه ساب و دو تا امپلي موجوده رو ماشين يه ضبط خوب برام معرفي كنيد كه تنظيمات اكولايزرش مثل اون خوب باشه. كنترل ساب و... يه چيز كامل ديگه. چنتا مدل خوب معرفي كنيد اگر زحمتي نيست براتون،،

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با توجه به گزينه شماره 3 مجبور هستيد هزينه رو كمي بالا ببريد.ميتونيد X6550 پايونير بگيريد حدود 380 تومن هست.
    ممنون دوست عزیز،

من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به دقت دیدم،

نمی دونم شاید من این طور فکر می کنم ولی به نظرم Steam کردن موزیک روی بستر Bluetooth منطقی نمی آید، ( پهنای باند پایین بلوتوث ، مصرف انرژی بالای باتری موبایل ) به خاطر اینها فکر نمی کنم آنچنان کاربردی باشه،

اگر گزینه 3 را که اتصلال به صورت بی سیم هست را حذف کنیم، چه پخشی را به من پیشنهاد میدهید، ؟

راستی، این قضیه کنترل کنار فرمان 206 چیه ؟ و ضبط باید چی داشته باشه که بشه با کنترل کنار فرمال Track ها رو عوض کرد ؟!
    Last edited by Firebirds; 10-02-2014 at 15:41.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام
    من میخوام از باندهای فابریکی ال 90 استفاده کنم
    پس یه پخش معمولی برام پیشنهاد بدین
    بعدا سر فرصت یه اپدیت اساسی میکنم سیستمو
    فقط میخوام فلش خور باشه و ترجیحا سوکت مموری اس دی هم داشه باشه (سی دی خور بودنش مهم نیست)
    توضیح اینکه من یه پخش سونی دارم (غیر فلش خور) اگر کیفیت صداش در این حد باشه برام کافیه و من راضی هستم ازش
    خلاصه بگم اگر این پخش فلش خور بود عوضش نمیکردم
    مدلش هم اینه : sony cdx-f5710x

دوستان پخش پایونر مدل (DEH-X3550) چطوره خوبه ؟قیمتش چنده الان تو بازار ؟

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام،

ممنون دوست عزیز،

من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به دقت دیدم،

نمی دونم شاید من این طور فکر می کنم ولی به نظرم Steam کردن موزیک روی بستر Bluetooth منطقی نمی آید، ( پهنای باند پایین بلوتوث ، مصرف انرژی بالای باتری موبایل ) به خاطر اینها فکر نمی کنم آنچنان کاربردی باشه،

اگر گزینه 3 را که اتصلال به صورت بی سیم هست را حذف کنیم، چه پخشی را به من پیشنهاد میدهید، ؟

راستی، این قضیه کنترل کنار فرمان 206 چیه ؟ و ضبط باید چی داشته باشه که بشه با کنترل کنار فرمال Track ها رو عوض کرد ؟!
    سلام خدمت همه دوستان
    pm رو دیدم. همونطور که حمید عزیز فرمودن 6550 گزینه خوبی هست ، در مورد BT هم خدممتون عرض کنم ورژن های جدید BT در مورد مصرف باطری بهینه شدن و در خصوص پهنای باند هم از همون ورژن های اول، این تکنولوژی توانایی انتقال صوت رو در حد قابل قبول داشت و از این نظر مشکل خاصی نداره. اما با توجه به اینکه هدف مینمم هزینه هست من دو پیشنهاد دارم که اگه تو بازار پیدا بشه به کار شما میاد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط فلش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فلش + CD

بعد از این موارد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دو تا باند هم با خودش داره، BT نداره و حدود 230 تومنه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بلوتوس نداره بنظرم حدود 180 تا 200 تومن باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حدود 170 تومن

تو این رنج چند مدل شبیه به هم دیگه هم هست که تو امکانات جزئی با هم تفاوت دارند و حدود قیمتشون تا 250 تومنه
    مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    که CD نداره و BT داره و حدود 230 تا 240 هست. اگه جایی اشتب بود دوستان به بزرگی خودشون اصلاح کنن.

10. 4 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    قزوین

14

س دوستان
    یه لطف میکنید در باره ساب pioneer 305c made in mexico یه توضیحی بدید ! نسبت به قیمتش خوبه بده کلن چجوریاست؟

داره خودمونی میشه driftking132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    بروجرد

پيش فرض

آمپ 9105 كن وود
    كن ود 8106

آقا حمید قیمت این دوتا آمپ رو شما نداری؟؟؟
    یا کسی برای فروش؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •