مبارکه
کلا تو هیچ زمینه ای به حرف فروشنده گوش ندید!
مموری کلاس 10 با ظرفیت حداقل 8 گیگ
مبارکه
کلا تو هیچ زمینه ای به حرف فروشنده گوش ندید!
مموری کلاس 10 با ظرفیت حداقل 8 گیگ
سلام
دوستان میشه یه دوربین معرفی کنید که تو هر شرایط جوی و نوری عکس های قابل قبول بگیره بدون اینکه نیاز به عکاس حرفه ای داشته باشه؟ قیمت برام مهم نیست(البته زیاد هم جرفه ای نباشه، چون فکر نمی کنم بتونم از امکاناتش استفاده کنم)
در ضمن دسترسی به خرید اینترنتی از سایت های خارجی رو هم دارم.(البته باید تحویل اروپا داشته باشه) خلاصه اگه لینک خرید بدید عالی میشه.
سلام من امروز جمهوری بودم
دوربین canon s100 که میخواستم بخرم با گارانتی ایده ال ۸۲۰ باافومار ۹۰۰ اما تو نمایندگی رسمی با گارانتی الرمس ۱۱۲۰ با یه سه پایه اشانتیون
وقتی سوال کردم که چرا اینقدر تفاوت قیمته طرف گفت اونها چون گارانتی رسمی نیستن باطری و شارژر اصلی رو برمیدارن و متفرقه میذارن
میخواستم بپرسم نظرتون راجع به این حرف چیه چون من دودل شدم و نخریدم
گارانتی ای که واقعا پشت کالایی که میفروشه وایسه به نظر من ارزش 100 هزار تومن بیشترو داره ولی شما اول خودت حسابی تحقیق کن سعی کن بفهمی از کجا میشه فرق باتری و شارژر اصلی و تقلبی رو تشخیص داد بعد اگه حس کردی بینشون فرقی نیست برای محکم کاری با اون گارانتی "غیر رسمی ها " شرط کن که تو فاکتور بنویسن اگه باتری و شارژر متفرقه بود باید جنس رو پس بگیرن دقت کن که حتما روی فاکتور بنویسن و مهر مغازه و امضاء داشته باشه.
سلام دوستان
من بین خرید دو مدل زیر کاملا مردد هستم :
Canon PowerShot SX260 HS
Sony Cyber-shot DSC-WX150
اختلاف این دو مدل کاملا میلیمتریه به طوری که وقتی review های سایتهای معروف رو نگاه میکردم بعضی سونی رو بهتر دونسته بودن و بعضی هم cannon
حالا اولا میخواستم از اساتید این تاپیک بپرسم نظرشون درباره این دو مدل چیه و اینکه آیا احیانا وب سایتی سراغ دارید که با این دو دوربین از یک منظره واحد عکسبرداری کرده باشه تا بشه از این راه مقایسه بین کیفیت تصویر اخذ شده انجام داد ؟ (کیفیت تصویر برای من در الویته)
اگر هم احیانا در همین رنج قیمت (حدود 200 - 300 دلار) مدل بهتری نسبت به این دو سراغ دارید ممنون میشم راهنمایی بفرمایید![]()
Last edited by ICAROOS; 28-12-2012 at 00:13.
این روزها گارانتی هایی مثل سازگار هم دیگه به درد نمیخورند!
فعلا در بحث تعمیرات ایده آل هستش که به پولش میرزه
این الرمس و مابقی دوربین ها رو برای تعمیر به ایده آل میدن البته آفومار هم خودش تعمیرگاه داره
شارژر و باتری اصلی هم ساخت چینه فکر نمیکنم به این راحتی ها بشه تشخیص داد
اون مورد اخر هم پیشنهاد خوبیه اما این روزها که فروشنده ها هر ثانیه به دروغ قسم حضرت عباس میخورن به این چیزها بهایی نمیدن!
من این مدل از پاناسونیک رو دیدم:
Panasonic LUMIX DMC-FZ150
به نظرتون کسی که از عکاسی سررشته نداره،می تونه مثلا تو تاریکی با این دوربین عکس خوب بگیره؟
Last edited by !UP; 28-12-2012 at 13:50.
سلام
وقت بخیر
یه دوربین میخوام با مشخصات زیر
1 . حداقل 15 مگاپیکسل
2 . زوم بالا حداقل 30
3.دارای فیلم برداری فول اچ دی ( مشخصات ضبط فیلم رو نمیدونم باید به چه چیزیش توجه بشه )
4. فلش خودش برای گرفتن عکس حتی توی نور کم کافی باشه ( عکاس مبتدی هستم و زیاد نمیخوام تخصصی عکس بگیرم )
5 . اگر وایرلس داشته باشه که عالیه
متاسفانه تا الان غیر از دوربین موبایل دوربین عکاسی نداشتم . بیشتر میخوام از طبیعت و خانواده عکس بگیرم .. عاشق عکسای گرفته شده توی زوم بالا از اسمان مخصوصا ماه هستم
حداکثر پولی هم که میتونم بزارم بین 1 تا 1500 هست و بیشت از این اصلا نمیخوام هزینه کنم .. روی برند خاصی تعصب ندارم اما دلم میخواد دوربینی بگیرم که واقعا اصیل باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام به همه دوستان .من میخوام واسه کاربری خانگی یک دوربین بخرم قیمت حداکثر تا 900 تومان چند تا سوال دارم اگه ممکنه :
1 -توی دوربینهای canon اصولا فرق بین power shot ها و ixus ها غیر از اندازشون و اینکه زون اپتیکال ixus کمتره فرق دیگری هم هست از نظر کیفیت؟
2-پول بیشتر بابت زوم بیشتر بدیم بهتره به نظرتون یا بابت پیکسل بالاتر؟
3-بین مدلهای زیر در ixus کدومو پیشنهاد میکنید اگه ممکنه بفرمایید به چه دلیل؟1)ixus510 hs یا ixus 240 hs یا ixus 1100
4-بین مدلهای power shot زیر چطور ؟power shot sx 160 hs یا sx 230 یا sx 240 hs ویا sx500 و sx260
5-چینی و ژاپنی بودنش چقدر اهمیت داره؟ببخشید طولانی شد
اگه پولشو داری G15 و یا G12 بگیر و به چیزی جز این 2 فکر نکن. زوم تو مصرف خانگی مهم نیست و بیشتر کیفیت مهم هست. نظر شخصیه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)