تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1402 از 2376 اولاول ... 4029021302135213921398139914001401140214031404140514061412145215021902 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,011 به 14,020 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حجازى: اقدام فدارسیون مضحک است باید به حالش گریست

ناصر حجازى مربى و کارشناس فوتبال طى اظهارنظرى گفت: حال و روز فدراسیون فوتبال اسفناک است و باید به حال آن گریه کرد. وى همچنین افزود:در حالى که مى بایست براى اخذ مدرک مربیگرى آسیا اقدام کنم اما فدراسیون فوتبال در یک اقدام مضحک از من براى گذراندن و حضور در این دوره مبلغ یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان خواسته است و این حرکت فدراسیون تأسف بار است و معتقدم که به حال آن باید گریه کرد.او تصریح کرد: در تمام دنیا مربیان و متخصصان فوتبال هر کشورى بدون هیچگونه دغدغه اى براى افزایش سطح علمى خود اقدام مى کنند و حتى در طول مدت دوره هاى آموزشى حقوق مى گیرند اما ظاهراً در فوتبال ما عکس این قضیه صادق است و مربیان براى رسیدن به درجه هاى بالاتر باید از جیب هاى خودشان خرج کنند.حجازى با تأکید بر اینکه افزایش سطح علمى مربیان پیشرفت فوتبال هر کشورى را به دنبال خواهد داشت گفت: واقعاً نمى دانم آقایان چه تفکرى دارند که با این چنین اقداماتى مى خواهند فوتبال ما را همیشه در یک سطح نگه دارند.وى ادامه داد:فدراسیون باید امثال ناصر حجازى را با احترام از درب فدراسیون بگذراند نه اینکه با سنگ اندازى مانع از رشد علمى آنها شود. من امروز به خاطر زحماتى که سالها در این فوتبال کشیده ام تاسف مى خورم و واقعاً ابراز پشیمانى مى کنم.سرمربى اسبق استقلال ضمن انتقاد دوباره از مسئولان فدراسیون فوتبال گفت: هر روز از شبکه هاى مختلف دوبى براى تفسیر بازى هاى فوتبال به من زنگ مى زنند و علاوه بر تقبل تمامى خرج خودم و خانواده ام مبلغى را نیز به حسابم واریز مى کنند اما در مقابل باید از سوى فدراسیون وطنى این چنین برخورد هاى خجالت آورى را ببینیم.حجازى در ادامه با اشاره به اینکه مدیر فنى ابومسلم مشهد نیست خاطر نشان ساخت: من مدیر فنى این تیم نیستم و فقط با توجه به علاقه قلبى که به شخص بنى اسد داشتم قرار شد که هفته اى یک بار به این تیم سر بزنم.وى در خصوص دلیل جدایى امیرحسین پیروانى از ابومسلم خاطر نشان ساخت: پیروانى واقعاً با نیت کمک به ابومسلم آمد اما وقتى که دید وضعیت این تیم آنچنان مساعد نیست تصمیم به جدایى گرفت و من نیز مانع نشدم.سرمربى فصل گذشته استقلال در ادامه با اشاره به روند این تیم گفت: البته موفقیت استقلال در این فصل قابل پیش بینى بود چراکه مسئولان این تیم بهترین مهره هاى تیم هاى دیگر را دور هم جمع کرده و باید هم نتیجه بگیرند!.وى سهم فتح الله زاده را در موفقیت استقلال بیشتر از هر کسى دانست و گفت: مطمئناً زحمات فتح الله زاده در موفقیت استقلال غیر قابل انکار است چراکه وى در ابتداى فصل با تلاش زیاد این تیم را ساخته و پرداخته کرد و به دست دیگران داد.حجازى عدم موفقیت خود در لیگ گذشته را معلول ۲ عامل دانست و گفت: اول اینکه در زمان من بیش از ۱۴ بازیکن استقلال جدا شده بودند ضمن آنکه برخى افراد هم از بیرون در باشگاه و در بین بازیکنان شیطنت مى کردند و به آنها خط مى دادند. وى در پایان با تأکید بر صعود تیم ملى به جام جهانى گفت: فوتبال ما تحت هر شرایطى باید به جام جهانى صعود کند و اتفاقى خلاف آن نباید رخ دهد. در زمان ما آسیا و اقیانوسیه یک سهمیه در جام جهانى داشت اما اکنون ۵ سهمیه جام جهانى متعلق به آسیا است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جان واریو به اردوى ترکیه نمى رسد

هافبک برزیلى استقلال به ترکیه نمى رود. فابیو جان واریو که با اجازه از کادر فنى استقلال به برزیل سفر کرده بود، دوشنبه به تهران بازمى گردد که با توجه به زمان اندک باقى مانده تا پایان اردوى آبى ها، این بازیکن به اردوى ترکیه نمى رسد تا در تهران و در کنار دیگر جامانده هاى سفر به ترکیه به انجام تمرین بپردازد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تعجب استقلالى ها از رفتن هدایتى

استعفاء حسین هدایتى رئیس هیأت مدیره پرسپولیس بازتاب زیادى در محافل ورزشى داشت حتى شنیده ایم با توجه به اینکه بسیارى از مشکلات مالى پرسپولیس از طریق هدایتى حل شده است و رفتن وى قطعاً مى تواند حل شدن مشکلات مالى پرسپولیس را به تعویق بیندازد، مسئولان استقلال از قبول استعفاء وى ابراز تعجب کرده و گمانه زنى کرده اند که به احتمال زیاد وى به پرسپولیس برخواهد گشت.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

امیرآبادى: اردوى ترکیه به موفقیت تیم کمک خواهد کرد

مهدى امیرآبادى، هافبک تیم استقلال در خصوص اردوى این تیم در ترکیه خاطرنشان ساخت: این اردو مى تواند کمک شایانى به بالا رفتن روحیه بچه ها کند. خوشبختانه به غیر از ملى پوشان تمامى نفرات هم در این اردو حضور دارند. مربیان برنامه ریزى خوبى را براى تیم انجام داده اند. یک بازى تدارکاتى نیز در ترکیه برگزار خواهیم کرد تا از شرایط مسابقه دور نشویم. امیرآبادى ادامه داد: کمپ آنتالیا یکى از بهترین کمپ هاى ترکیه است. قبل از شروع فصل نیز در این کمپ اردو زدیم و تمرینات منظمى را انجام دادیم. امیدوارم این بار نیز تمرینات خوبى را سپرى کنیم و نتیجه زحمات خود در خارج از ایران بگیریم.وى در مورد بازى نکردن خود در ترکیب استقلال افزود: از نظر بدنى هیچ مشکلى ندارم و آماده ام تا در آینده نیز در ترکیب استقلال قرار بگیرم.خوشبختانه در بازى هاى اخیر پاسخ اعتماد مربیان را داده ام و آنها از من رضایت نسبى داشتند. همین موضوع برایم راضى کننده است. مطمئن هستم اگر در آینده نیز مربیان به بنده اعتماد کنند و مرا در ترکیب قرار دهند، بازى خوبى را انجام مى دهم و به موفقیت تیمم کمک مى کنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

واعظى آشتیانى: منصوریان باید از افراد صاحب نظر استفاده کند

مدیرعامل باشگاه استقلال طى اظهارنظرى گفت: استقلال برنامه ریزى همزمانى را براى موفقیت در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا آغاز کرده است. وى همچنین اظهار کرد: خوشبختانه با تدابیر قلعه نویى و کادرفنى نتایج خوبى را در نیم فصل نخست لیگ برتر کسب کردیم که امیدواریم با برنامه ریزى انجام شده در نیم فصل دوم نیز بتوانیم موفق شویم و هواداران استقلال را خوشحال کنیم. اطمینان دارم که تیم استقلال توانایى موفقیت در نیم فصل دوم را نیز دارد و امیدوارم که در پایان فصل استقلال قهرمان لیگ برتر شود. واعظى آشتیانى درباره سخنان افرادى که معتقدند موفقیت هاى استقلال مدیون جذب بازیکنان خوب در ابتداى فصل است نیز گفت: در هر صورت از زحمات تمامى افرادى که پیش از این در استقلال زحمت کشیده اند، قدردانى مى کنیم و وظیفه داریم از تجربیات و اندوخته هاى دیگران عبرت بگیریم، ضمن اینکه من تلاش مى کنم از علم و تجربه خود نیز استفاده کنم تا با کمک تمامى دوستان آینده را بسازیم اما واقعیت این است که براى رسیدن به موفقیت تنها یک عامل کافى نیست. اگر ما صاحب یک کارخانه باشیم، اینکه تنها مواد اولیه خوبى را خریدارى کنیم نمى تواند یک محصول با کیفیت را به ما ارایه کند بلکه شاخصه هاى مهمى چون حضور افراد آموزش دیده، استفاده از علم و تکنولوژى و فرآیندهاى برنامه ریزى شده اى که باید طى شود، مى تواند یک محصول خوب را به دست آورد. وى ادامه داد: در فدراسیون دوچرخه سوارى نیز در سال ۲۰۰۲ و در بازى هاى آسیایى تنها یک مدال بدست آوردیم که پس از آن من ریاست این فدراسیون را برعهده گرفتم و با همان نفرات در سال ۲۰۰۶ در بازى هاى آسیایى قطر ۴ مدال کسب کردیم. بنابراین تنها نمى توان به افراد توجه کرد بلکه نحوه برنامه ریزى و مدیریت نیز مى تواند در ناکامى یا موفقیت یک تیم موثر باشد و طبیعى است که در موفقیت امروز استقلال علاوه بر بازیکنان، کادرفنى و تمامى دوستانى که در مجموعه باشگاه استقلال زحمت مى کشند، موثرند و من نیز تلاش کردم تا از علم و تجربه خود تا جایى که مى توانم براى مدیریت و رساندن باشگاه استقلال به موفقیت استفاده کنم. واعظى آشتیانى درباره تلاش باشگاه استقلال براى حضور موفق در لیگ قهرمانان آسیا گفت: کمیته اى که براى حضور استقلال در لیگ قهرمانان تعریف شده است، همچنان به کار خود ادامه مى دهد و تاکنون شاهد بوده اید که در هر موضوعى که Afc خواستار دریافت اطلاعات و یا معرفى نمایندگان استقلال شده است، باشگاه ما نخستین باشگاهى بوده است که به درخواست Afc پاسخ داده است. در هر صورت یکى از مهمترین برنامه هاى استقلال موفقیت در عرصه بین المللى است و امیدواریم تا با تداوم شرایط خوب و پرنشاطى که اکنون بر باشگاه استقلال حاکم است و همچنین برنامه ریزى مناسب تیم استقلال بتواند در لیگ قهرمانان آسیا نیز موفق باشد. واعظى آشتیانى درباره وضعیت آکادمى فوتبال باشگاه استقلال نیز گفت: ابتدا باید منظور خود را از آکادمى فوتبال مشخص کنیم. چرا که تنها به صرف داشتن نام آکادمى و تیم هاى پایه اى نمى توان گفت که یک باشگاه صاحب آکادمى است. اگر قرار باشد تنها چند تیم پایه اى داشته باشیم و به آنها سازمان دهیم، این همان کارى است که حتى برخى افراد شخصى نیز در کشور آن را انجام مى دهند. بنابراین باید بحث وجود آکادمى فوتبال را هدفمند کنیم و با تعریف هدف و برنامه زمانبندى شده، استفاده از تجربیات نیروهاى علمى و آکادمیک و باشگاههاى بزرگ جهان که صاحب آکادمى فوتبال هستند مشخص کنیم که تعریف واقعى آکادمى در باشگاه هاى فوتبال چیست. واعظى آشتیانى افزود: در سفر به ژاپن از باشگاه یوکوهاما بازدید داشتیم. در کشورى که به لحاظ مساحت یک ششم ایران است و جمعیت آن ۲ برابر ایران بوده و طبیعى است که از نظر زمین محدودیت دارد، تنها یک باشگاه فوتبال مانند یوکوهاما صاحب ۶ زمین فوتبال بود. در واقع آنها با این امکانات به تیم هاى پایه اى خود توجه مى کنند. با این حال ما نیز در استقلال تلاش مى کنیم تا با حداقل امکانات کار برنامه ریزى شده اى را آغاز کنیم. در واقع اکنون تنها منبع ما ورزشگاه مرغوبکار است اما قصد داریم تا در همین مجموعه کار برنامه ریزى شده اى را براى تیم هاى پایه اى استقلال آغاز کنیم. مدیرعامل باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: این بحث به معناى تغییر در مدیریت آکادمى نیست، ما از علیرضا منصوریان برنامه خواسته ایم و همچنین من پیش از این نیز به منصوریان گفته ام که باید در زمینه اداره آکادمى فوتبال باشگاه استقلال از افراد صاحب نظر و با تجربه آکادمیک استفاده کند که بى تردید با این کار شاهد پویاتر شدن فعالیت آکادمى استقلال خواهیم بود.

واعظى آشتیانى با رد برخى شایعات درباره جدایى على انصارى از هیات مدیره باشگاه استقلال درباره ى وضعیت اسپانسر این باشگاه در نیم فصل دوم نیز گفت: در حال حاضر با یک حامى مالى خوب در حال مذاکره هستیم و بى تردید تیم استقلال در نیم فصل دوم با نشان این حامى مالى بر روى پیراهن هاى خود به میدان مى رود. مدیرعامل باشگاه استقلال درباره پرداخت به موقع دستمزد بازیکنان استقلال نیز گفت: تلاش ما در باشگاه این بوده است که دستمزد و پاداش هاى بازیکنان را به موقع پرداخت کنیم، ضمن آن که حسابى را براى بازیکنان باز کرده ایم که بازیکنان با استفاده از آن بتوانند پاداش هاى خود را پس انداز کنند. واعظى آشتیانى همچنین با اشاره به فعال شدن تیم هاى کاراته و فوتبال بانوان از تلاش این باشگاه براى فعالیت در رشته هاى دوچرخه سوارى، بسکتبال، والیبال و کشتى در صورت تامین منابع مالى خبر داد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این هم از اخبار انجمن ابیته

چطوره یک نظرسنجی برای تاپیک درست کنیم.
    در مورد قهرمانی این فصل و جامهای که به دست میاریم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

منم موافقم در مورد نظر سنجی.

قبلا من گفتم ولی کسی گوش نداد.

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

فکر خوبیه..
    فقط vrojax رو نمیشه به راحتی پیدا کرد. کمتر میاد..
    یه بار همچین پیشنهادی دادیم. گفت که نظرسنجی واسه تاپیک بذاری، دیگه تا آخر کنار اسم تاپیک گزینه ی نظرسنجی هست..
    میتونیم مثل مسابقه ی پیش بینی برگذار کنیم..

پروفشنال Mohamma:D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    arak city

پيش فرض

این هم از اخبار انجمن ابیته

چطوره یک نظرسنجی برای تاپیک درست کنیم.
    در مورد قهرمانی این فصل و جامهای که به دست میاریم
    عليرضا ممنون از خبرات
    در مورد نظر سنجي به نظر من ايده خوبييه
    ولي يه اينطوري سروكله يه سري كه ميخوان انجا موش بدوونن بيشتر ميشه و امكان جوي كردن تاپيك رو افزايش ميده
    ولي به هر حال چه با نظرسنجي چه بدون اون استقلال امسال قهرمان هر سه جامه

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فکر نمیکنم vrojax کاری بتونه بکنه بلکه باید به مدیران گفت
    کسی میدونه مسئول اینکار کی هست؟

روی سوال نظرسنجی و گزینه هاش فکر کنید تا بعد به مسئولش بگیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •