تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1402 از 2014 اولاول ... 4029021302135213921398139914001401140214031404140514061412145215021902 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,011 به 14,020 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مصطفوي و پيرواني تلاش خود را كرده اند و مقصران اصلي ناكامي تيم فقط بازيكنان هستند. عليرضا نيكبخت واحدي اظهار داشت: مطمئن هستم همه چيز درست مي شود. شكست برابر ذوب آهن يك هشدار جدي بود تا ما در ساير بازي‌ها بيشتر دقت كنيم و هيچ تيمي را دست كم نگيريم. وي افزود: هواداران حق دارند ناراحت شوند.شايد حرف‌هاي تكراري ما آنها را باز هم آزرده كند اما مطمئن باشيد همه چيز درست مي شود. نيكبخت ادامه داد: هدايتي، مصطفوي و افشين پيرواني زحمت خود را كشيده اند. آنها به هيچ عنوان مقصر نيستند. بازيكنان هستند كه در زمين بازي مي كنند. وي افزود: اگر خودمان باشيم مطمئن باشيد تيمي جلودار ما نيست. اما متاسفانه در بازي هاي اخير در حد پرسپوليس نبوديم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: براي ترك باشگاه پرسپوليس منتظر دستور علي آبادي هستم. داريوش مصطفوي در خصوص مسائل اخير باشگاه پرسپوليس صحبت كرد. متن اين گفت و گو را در زير مي‌خوانيد: وضعيت پرسپوليس را پس از باخت مقابل ذوب آهن چگونه مي‌بينيد؟
    بايد پذيرفت وضعيت خوب نيست. شكست تبعات خاص خودش را دارد. بايد سعي كنيم بر اين حواشي غلبه كنيم. قصد داريم با آرامش كامل و نشست‌هاي موثر، همفكري كنيم تا هرچه سريعتر از اين شرايط خارج شويم. پرسپوليس پتانسيل بالايي دارد و موفقيت دور از دسترس نيست.

يعني هنوز اميد به قهرماني داريد؟
    چرا كه نه. اختلاف ما با صدر جدول زياد نيست. شايد نتايج استقلال، هواداران ما را ناراحت كرده باشد، اما با برنامه‌اي جديد به فكر آينده هستيم. به هواداران قول مي‌دهيم جدول اينطور نمي‌ماند. ما شرايط حساسي داريم و بايد به فكر آينده باشيم.

منظور شما از شرايط حساس، حضور در ليگ قهرمانان آسيا است؟
    بله. بايد در ليگ برتر به حقمان برسيم و همچنين جام حذفي را تصاحب كنيم. سپس با انسجام بيشتر پا به ميدان بزرگي مثل ليگ قهرمانان آسيا بگذاريم. مي‌خواهيم پس از سال‌ها جام آسيا را به ايران بياوريم و در كلكسيون باشگاه پرسپوليس قرار دهيم.

به همين راحتي؟
    نه، هرگز آسان نيست. فاصله‌ها در آسيا نزديك است. تيم‌ها با قدرت چند برابر به ميدان مي‌آيند. ما بايد تدابيري اتخاذ كنيم كه تيم‌ها از بازي مقابل ما وحشت داشته باشند. معتقدم فوتبال ايران در آسيا اول است.حتي جايگاهش فراتر از آسياست.

نتايج اخير خلاف اين را ثابت مي‌كند.
    ‌من با اين حرف مخالفم. نتايج اخير ما خواست خدا بود تا نقاط ضعف‌مان را بشناسيم و در آسيا با پوشاندن آن با قدرت به ميدان برويم. ما در بازي‌هاي بعدي در ليگ برتر متفاوت‌تر ظاهر خواهيم شد.

آيا به دنبال قرعه مناسبي در آسيا هستيد؟
    خير، تمام بازي‌ها در آسيا حكم فينال را دارد. چون نماينده ايران هستيم بايد طوري بازي كنيم كه نام حريف برايمان مهم نباشد.

دليل عدم حضور شما در مراسم‌ قرعه كشي ليگ قهرمانان آسيا چيست؟
    بعيد مي‌دانم كه عدم حضور من ضربه‌اي به پرسپوليس وارد كند. من با تفكرات مسئولان آسيايي آشنا هستم. به همين دليل برنامه‌‌ريزي‌هايم طبق افكار آنها براي باشگاه پرسپوليس است. خوردبين هميشه به عنوان نماينده من در اين مراسم شركت مي‌كند و گزارش كامل به من مي‌دهد. به صورت تلفني با او در تماس هستم.

امكان دارد در آستانه بازي‌هاي آسيايي شما همراه پرسپوليس نباشيد؟
    6 ماه است كه به اين حرف‌ها عادت كرده ام. هر روز مرا در رسانه ها بركنار مي كنند. من به اين حرف ها عادت كرده ام. همانطور كه مهندس علي‌آبادي به من حكم داد تا به باشگاه پرسپوليس بيايم حالا هم هر دستوري بدهد، با كمال ميل مي پذيرم. هر وقت علي آبادي بگويد، مي روم.

آيا امكان حضور مربي خارجي در پرسپوليس وجود دارد؟
    فعلا خير. از پيرواني حمايت مي‌كنيم. اگر قرار باشد اتفاقي بيفتد هيئت مديره پرسپوليس پس از جلسه آن را اعلام مي‌كند.

در جريان نامه سازمان تربيت بدني به هدايتي هستيد؟
    بله. بايد حق را به آنها داد. سازمان تربيت بدني زحمات زيادي براي ما كشيده است. سازمان در قبال اين زحمات هنوز جواب خود را نگرفته‌ است. بايد با هماهنگي بيشتر سعي كنيم تدابيري بينديشيم تا آنها هرچه سريعتر از ما راضي شوند.

چه تصميمي داريد؟
    در نشست‌هاي مختلف، مشكلات را برطرف مي‌كنيم.

شما همچنان با هدايتي اختلاف داريد؟
    خير. من با هيچكس در باشگاه مشكل ندارم. همه به دنبال يك هدف يعني موفقيت و سربلندي باشگاه هستيم.

گروهي از پيشكسوتان باشگاه گفته اند شما استقلالي هستيد و بايد باشگاه را ترك كنيد. در اين باره چه نظري داريد؟
    به نظر آنها احترام مي گذارم، اما به حرف هاي پيوس عادت كرده ام چون براي بار اول نيست كه اين حرف ها را درباره من مي زند. من بازيكن پرسپوليس بوده ام و سعي مي كنم در پست مديريت براي موفقيت اين تيم تلاش كنم.

در پايان اگر حرفي داريد؛ بگوييد.
    مانند هواداران از دو نيتجه گذشته پرسپوليس ناراحت هستم. سعي مي‌كنيم با تعامل لازم، روزهاي آرامي را براي پرسپوليس آماده كنيم تا اين تيم به حقش برسد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : شماري از بازيكنان ناراضي پرسپوليس بعد از ظهر امروز با مصطفوي ديدار كردند.
    شماري از بازيكنان پرسپوليس كه از عقب افتادن قسط دوم قرار دادهاي خود ناراضي هستند بعد از ظهر امروز با داريوش مصطفوي مدير عامل باشگاه پرسپوليس ديدار و در خصوص دريافت مطالباتشان گفت و گو كردند.
    گفتني است شماري از بازيكنان مطالبات خود را در روزهاي گذشته دريافت كردند و عده اي نيز طبق اعلام مصطفوي پس از تاسوعا عاشورا پول خود را دريافت مي كنند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با علي كريمي درگيري نداشتم. كريم باقري درباره خبر درگيري اش با علي كريمي، اظهار داشت: نمي دانم اين شايعات چگونه مطرح مي شود. با كريمي درگيري نداشتم. ما با هم دوست هستيم و هيچ مشكلي نداريم.اميدوارم هواداران به اين مسائل حاشيه اي توجه نكنند.
    وي درباره بازي با ذوب آهن و عملكردش در اين ديدار عنوان كرد: ممنوع‌المصاحبه هستم و نمي‌توانم حرفي بزنم. فقط همين قدر بگويم بازي با ذوب آهن سخت بود. ما نتوانستيم بازي خوبي انجام دهيم.
    باقري خاطرنشان كرد: اگر به تيم ملي دعوت شوم در خدمت اين تيم خواهم بود. در غير اين صورت براي موفقيت تيم ملي دعا مي كنم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : نشست اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس جهت بررسی دلایل ناکامی های اخیر تیم فوتبال این باشگاه فردا برگزار خواهد شد. پس از رقم خوردن دو شکست پیاپی برابر تیم های ملوان بندرانزلی در تهران و ذوب آهن در اصفهان، سازمان تربیت بدنی طی نامه ای به اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس خواستار رسیدگی به این وضعیت شد.
    در همین راستا قرار است عصر فردا اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در نشستی ویژه به بررسی دلایل این ناکامی ها بپردازند و نتیجه را به سازمان تربیت بدنی اطلاع دهند. به گفته یکی از نزدیکان باشگاه پرسپولیس در نشست فردا تصمیمات جدید اتخاذ خواهد شد که می تواند در پشت سرگذاشتن بحران این باشگاه تاثیر مثبتی داشته باشد.

طی روزهای گذشته خبرهایی در مورد برکناری یا استعفای داریوش مصطفوی مدیرعامل و حتی افشین پیروانی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس مطرح شده است که البته از سوی مسئولان باشگاه تایید نشده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : ابراهيم آشتياني يكي از بازيكنان سابق باشگاه پرسپوليس پس از شكست اين تيم برابر ذوب‌آهن در گفت‌وگويي گفت :به اعتقاد من پرسپوليس از نظر فني در دو بعد دفاع و حمله با مشكلات بزرگي مواجه است. وي افزود: مدافعان پرسپوليس بسيار باز، بازي مي‌كنند. ضمن آنكه بسيار چسبيده به دروازه خودشان بازي مي‌كنند. پرسپوليس فاقد سازماندهي مناسب در دفاع است.
    وي در ادامه به مشكلات خط حمله پرسپوليس اشاره مي‌كند و مي‌گويد: «پرسپوليس در هنگام حمله كردن برنامه خاصي ندارد و تمام فكر و حربه خاص اين تيم در حمله به اين نكته بازمي‌گردد كه توپ‌ها به ابراهيم توره برسد و هيچ تنوعي در خط حمله پرسپوليس وجود ندارد. سانترهاي كم‌ارزش در كنار عدم توجه به عمق در حمله موضوع ديگري است كه در هنگام حمله بزرگترين ايرادات پرسپوليس محسوب مي‌شود.»

آشتياني به ديگر ضعف پرسپوليس مي‌پردازد و مي‌گويد: «در ميانه زمين دوندگي خاصي در نزد بازيكنان پرسپوليس ديده نمي‌شود به نحوي كه به خوبي مي‌توان به اين نكته رسيد كه برخي از بازيكنان پرسپوليس قدر پيراهن اين تيم را نمي‌دانند و به اين نكته نرسيدند كه پرسپوليس، هواداران ميليوني دارد و در واقع بعد از تيم ملي بيشتر نگاه‌هاي فوتبال‌دوستان به پرسپوليس و نتايج آن معطوف است.»

آشتياني در خاتمه در رابطه با پيرواني و نيمكت پرسپوليس خاطرنشان ساخت: «پيرواني در شرايطي مسئوليت فني پرسپوليس را پذيرفت كه پرسپوليس گزينه خارجي براي مربيگري نداشت. افشين پيرواني قابليت‌هاي زيادي براي مربيگري دارد اما به اعتقاد من، ايشان نياز به همكاران بيشتري بر روي نيمكت دارد و به اعتقاد من بهتر است از پيشكسوتان پرسپوليس كمك بگيرد. شخصاً حاضرم هرگونه همفكري به پيرواني بدهم چون خودم را عاشق پرسپوليس مي‌دانم و قطعا تحمل باخت‌هاي پرسپوليس براي من هم مانند ساير هواداران تيم بسيار سخت و مشكل است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : عضو هیئت مدیره و سخنگوی باشگاه پرسپولیس پس از دو شکست پیاپی تیم فوتبال این باشگاه در رقابتهای لیگ برتر از بررسی دلایل فنی و غیر فنی این ناکامی در نشست اعضای هیئت مدیره خبر داد و گفت: نتایج این نشست ها به طور شفاف در اختیار همگان قرار خواهد گرفت. مجید فرخزادی ضمن بیان این مطلب به شکست روز شنبه پرسپولیس برابر ذوب آهن اشاره کرد و افزود: گرچه نسبت به دیدار قبل از نظر فنی بهتر بودیم اما متاسفانه نتوانستیم بازی قابل قبولی را ارائه کنیم و نتیجه را به تیم ذوب آهن واگذار کردیم. وی ادامه داد: البته در این شکست داور هم بی تاثیر نبود و یک پنالتی پرسپولیس را نادیده گرفت و همانطور که برخی کارشناسان نیز اعلام کرده اند گل سوم تیم حریف هم در موقعیت آفساید به ثمر رسید.عضو هیئت مدیره پرسپولیس در ادامه به اظهار نظر برخی بازیکنان ذوب آهن پس از پیروزی بر سرخپوشان اشاره کرد و گفت: متاسفانه در برخی رسانه ها شاهد انجام مصاحبه هایی از بازیکنان ذوب آهن بودم که واقعا خنده دار است. آنها در شرایطی علیه پرسپولیس صحبت کرده اند که در حد و اندازه تیم ما نیستند و آرزو دارند یک عکس با پیراهن پرسپولیس بگیرند.

وی سپس به انتقاد از بازیکنان پرسپولیس پرداخت و خاطر نشان کرد: بازیکنان پرسپولیس بروند ببینند ذوب آهنی ها چطور در مورد تیمشان اظهار نظر کرده اند تا کمی به خود بیایند. به نظر من بهترین جریمه برای بازیکنان پرسپولیس دیدن همین مصاحبه هاست تا بدانند آیا بازیکنان حریف که آرزوی حضور در پرسپولیس را دارند باید اینگونه تیم محبوب میلیونها هوادار را مورد خطاب قرار دهند؟

فرخزادی ادامه داد: از مدیرعامل باشگاه ذوب آهن می خواهم که نکات فرهنگی لازم را به بازیکنان تیمش تذکر دهد تا دیگر شاهد اینگونه اظهار نظرها نباشیم چرا که ممکن است این صحبت ها از سوی هواداران پرسپولیس واکنش هایی را به همراه داشته باشد.

عضو هیئت مدیره پرسپولیس در ادامه گفتگوی خود روی سخن را به سمت رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال برگرداند و تصریح کرد: از آقای شریفی می خواهم که به ماجرای ورود سرمربی تیم ذوب آهن به زمین و صحبت های تند با کادر داوری و بازیکنان رسیدگی کند و براساس عدالت با این موضوع برخورد کند. اگر بازیکن و یا یکی از اعضای کادر فنی پرسپولیس مرتکب این عمل می شد چه سرنوشتی در انتظارش بود؟ وی ادامه داد: اگر آقای شریفی گزارش داور و یا ناظر بازی را در اختیار ندارد و یا هنوز به او نرسیده است می تواند از صداوسیما این گزارش را دریافت و به آن رسیدگی کند. ما انتظار رسیدگی به این ماجرا را داریم چرا که معتقدیم از قبل ذوب آهن برای این بازی در آب نمک خوابیده بود و اگر در دیدار برابر داماش به میدان می رفت قطعا همین اخراج ها و مشکلات را داشت.

مجید فرخزادی در پاسخ به این سوال مهر که با وجود اولتیماتوم سازمان تربیت بدنی چه برنامه های برای برون رفت از وضعیت فعلی دارید؟ گفت: اقدامات اولیه را برای حل مشکلات باشگاه پرسپولیس انجام داده ایم و امیدوارم بتوانیم با بررسی همه جانبه دلایل این ناکامی ها پاسخ درست و روشنی به سازمان تربیت بدنی و هوادارانمان بدهیم.

سخنگوی باشگاه پرسپولیس ادامه داد: قرار است در جلساتی که برگزار خواهیم کرد دلایل فنی و غیر فنی این مشکلات را بررسی کنیم و تدابیری را در نظر بگیریم تا پرسپولیس بتواند از وضعیت فعلی خارج شود.

وی نگرانی سازمان تربیت بدنی و هواداران پرسپولیس را به حق دانست و خاطرنشان کرد: وظیفه هیئت مدیره است که هر چه سریعتر این نگرانی ها را برطرف کند. بالاخره صبر سازمان تربیت بدنی هم سقف دارد و یک روز این صبر لبریز می شود.

فرخزادی در پاسخ به این سوال که آیا احتمال تغییر در مدیریت باشگاه پرسپولیس وجود دارد؟ خاطرنشان کرد: هنوز زمان اجرای این گزینه فرا نرسیده است و امیدوارم همه ما در دو روز عزیز تاسوعا و عاشورا بتوانیم قلب هایمان را پاک کنیم و آنهایی که می خواهند کار فرهنگی انجام دهند در ادامه فعالیت در پرسپولیس موفق باشند.

وی در مورد احتمال تقویت کادر فنی گفت: این مورد هم در نشست هایی که با اعضای هیئت مدیره و کادر فنی خواهیم داشت مورد بررسی قرار خواهد گرفت و تصمیم نهایی نیز اتخاذ خواهد شد.

عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در پایان خاطرنشان کرد: اعضای هیئت مدیره تلاش خواهند کرد در سریعترین زمان ممکن به تذکرات به حق سازمان تربیت بدنی رسیدگی و نتیجه را به طور رسمی و شفاف در اختیار این سازمان و هواداران پرسپولیس قرار دهند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پرسپولیس هنوزم دوستت داریم ...

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : دروازه بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با شرايط به وجود آمده شايد ديگر فوتبال بازي نكنم. واعظي پس از تهديد شدن از سوي افراد ناشناس، عنوان كرد: براي اين فوتبال متاسف هستم. وقتي كه مي بريم و قهرمان مي شويم هيچ كس نيست كه به ما تبريك بگويد. كافي است يك بار اشتباه كنيم تا همه عليه ما شوند.
    وي با اشاره به تهديد شدن از سوي افراد ناشناس گفت: شب گذشته چند نفر تماس گرفتند و هر چه لايق خودشان بودند به من و خانواده ام گفتند.
    واعظي تصريح كرد: اين موضوع را از طريق مراجع قانوني پيگيري خواهم كرد. تا زماني كه خاطيان را شناسايي نكنم دست از تلاش بر نمي دارم. اين دروازه بان اضافه كرد: از طريق قانوني بلايي سرشان خواهم آورد كه فراموش نكنند. متاسفانه در كشور ما برخي شركت‌هاي مخابراتي بدون ثبت مدارك، شماره را در اختيار افراد قرار مي دهند و به دنبال آن چنين مشكلاتي به وجود مي آيد.

واعظي ياد آور شد: فوتبال ارزش اين را ندارد كه به خانواده ام توهين شود. من تحمل شنيدن چنين چيز‌هايي را ندارم. به همين دليل شايد فوتبال را براي هميشه كنار بگذارم.

وي تاكيد كرد: بارها در ورزشگاه مورد بي احترامي و فحاشي قرار گرفتم، اما اين بار قضيه فرق مي كند. افراد ناشناس خانواده ام را تهديد كرده اند. معتقدم فوتبال ارتباطي به اين ندارد كه به خانواده يك بازيكن توهين شود.
    واعظي عنوان كرد: ارزش خانواده براي يك نفر بيشتر از اين است كه بخواهد به خاطر فوتبال آن را از دست دهد. براي آنهايي كه همه چيز را در فوتبال مي بيينند و برايشان مهم نيست كه خانواده ها چه شرايطي دارند؛ متاسفم.
    وي ادامه داد: چه دليلي دارد كه افراد ناشناس با خانه ما تماس بگيرند. آنها اگر حرفي دارند سر تمرين به خودم بگويند.

اين دروازه بان در مورد بازي مقابل ذوب آهن اظهار داشت: روز خوبي را پشت سر نگذاشتيم. ذوب‌ آهن تيم بسيار خوبي است و در روزي كه ما بد بوديم از موقعيت‌هايش به خوبي استفاده كرد.

واعظي در مورد عملكرد خودش گفت: قبول دارم كه مقصر بودم. به دليل دوري از ميادين فوتبال تمركز لازم را نداشتم و نتوانستم به خوبي از دروازه پرسپوليس حفاظت كنم.

دروازه بان پرسپوليس خاطر نشان كرد: مي دانم هواداران با اين شكست ناراحت شده اند اما هنوز كار تمام نشده است و فرصت براي جبران باقي است.

واعظي در مورد شعار هواداران پرسپوليس عليه پيرواني گفت: نبايد اين كار صورت گيرد. پيرواني براي پياده كردن برنامه هايش زمان مي خواهد. بايد به اين مربي فرصت داد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز در آكادمي ملي المپيك برگزار شد. تيم فوتبال پرسپوليس پس از باخت مقابل ذوب آهن تمرينات خود را از صبح امروز در آكادمي ملي المپيك پيگيري كرد. در اين تمرين بازيكنان اصلي به مدت نيم ساعت با دويدن به دور زمين و انجام حركات كششي به ريكاوري پرداختند.
    بازيكنان ذخيره كه در بين آنها عليرضا نيكبخت واحدي، حسين بادامكي و مجتبي شيري حضور داشتند زير نظر سعداوي به دويدن‌هاي استقامتي، سرعتي و حركت روي موانع پرداختند.
    * ابراهيم توره، مازيار زارع، ايوان پتروويچ، سپهر حيدري و مهران فرضيات غايب بودند.
    * مهدي واعظي با لباس شخصي دقايقي در تمرين حضور پيدا كرد و با اجازه پيرواني محل تمرين را ترك كرد.

* علي كريمي،‌كريم باقري و نيكبخت واحدي بارها با يكديگر به شوخي پرداختند.

* احمدرضا عابدزاده تمرينات ويژه‌اي را براي فرزندش، عليرضا حقيقي و الياسي درنظر گرفته بود.

* ناصر ابراهيمي دقايقي در تمرين پرسپوليس حضور پيدا كرد و با علي كريمي، كريم باقري و افشين پيرواني به گفت‌وگو پرداخت.

* تمرين تيم فوتبال پرسپوليس ساعت 12:20 دقيقه با پايان رسيد.تمرين فردا ساعت 10:30 در آكادمي ملي المپيك برگزار مي‌شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •