تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1401 از 1849 اولاول ... 401901130113511391139713981399140014011402140314041405141114511501 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,001 به 14,010 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahman0158's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم . من الان سرویس 8 مگ یک ساله دارم . شش ماهش مونده هنوز . اگه بخوام همین الان سرویسم رو به 16 مگ تبدیل کنم ( می خوام یک ماهه بگیرم امتحان کنم ببینم سرعتش چطوریه ) .سوالم اینه آیا فوری سرعتم تبدیل میشه خود های وب سریع کاراشو انجام میده یا یکی دو روز اینترنتم کلا قطع میشه تا بخواد دوباره سرویس 16 مگ رو برام وصل کنن ؟ کسی چیزی می دونه؟

راستی تو پنل کاربریم هم یه گزینه اومده : ابطال سرویس فعلی و انتخاب بسته جدید .واسه شما هم این طوری شده؟
    سلام ابطال سرویس بزنی سرویس یک سالت میپره بعدش سرویس 16 مگ گرفتی زنگ بزن پشتیبانی بگو خط رو 16 مگ ببندن برات همین

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم . من الان سرویس 8 مگ یک ساله دارم . شش ماهش مونده هنوز . اگه بخوام همین الان سرویسم رو به 16 مگ تبدیل کنم ( می خوام یک ماهه بگیرم امتحان کنم ببینم سرعتش چطوریه ) .سوالم اینه آیا فوری سرعتم تبدیل میشه خود های وب سریع کاراشو انجام میده یا یکی دو روز اینترنتم کلا قطع میشه تا بخواد دوباره سرویس 16 مگ رو برام وصل کنن ؟ کسی چیزی می دونه؟

راستی تو پنل کاربریم هم یه گزینه اومده : ابطال سرویس فعلی و انتخاب بسته جدید .واسه شما هم این طوری شده؟
    اگه خواستی از سرویس جدید 16 مگ استفاده کنی باید حجم های باقیمانده سرویس 8 مگ را استفاده کنی تا 0 بشه والی همش میسوزه بعدش از گزینه ابطال سرویس فعلی و انتخاب بسته جدید راحت میتونی 16 مگ خریداری کنی و به پشتیبانی بگی خطت را روی 16 ببندن این هم فقط چند ثانیه زمان میبره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

سلام ابطال سرویس بزنی سرویس یک سالت میپره بعدش سرویس 16 مگ گرفتی زنگ بزن پشتیبانی بگو خط رو 16 مگ ببندن برات همین
    ها این که می دونم سرویس 8 مگم می پره. . مساله واسه من همین سریع تبدیل شدن به 16 مگ هست و گرنه مشکل دیگه ای ندارم . امروز مثل این که روز خوب های وب هست . اگه چشمش نزنم . مثل توپ سرعت عالیه !

راستی هزینه ای نداره این کار؟ همین تبدیل سرعت رو میگم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

اگه خواستی از سرویس جدید 16 مگ استفاده کنی باید حجم های باقیمانده سرویس 8 مگ را استفاده کنی تا 0 بشه والی همش میسوزه بعدش از گزینه ابطال سرویس فعلی و انتخاب بسته جدید راحت میتونی 16 مگ خریداری کنی و به پشتیبانی بگی خطت را روی 16 ببندن این هم فقط چند ثانیه زمان میبره

والله باقیمونده سرویسم چند ماهه تموم شده الان فشفشه 50 گیگ می خرم . مساله برای من سرعت بالاتر هست. به خصوص تو خونه ما که هفت هشت تا موبایل و تبلت به اینترنت وصله . بعضی وقتا سرعت حسابی میاد پایین . حساب کن مثلا 6 نفری در آن واحد بخوان یه فایل هر چند کم حجم رو دانلود کنن.

بیش تر تو فکر اینم سرعت دانلودش رو امتحان کنم ببینم چقدره
    Last edited by hmz2016; 24-08-2016 at 11:06.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

والله باقیمونده سرویسم چند ماهه تموم شده الان فشفشه 50 گیگ می خرم . مساله برای من سرعت بالاتر هست. به خصوص تو خونه ما که هفت هشت تا موبایل و تبلت به اینترنت وصله . بعضی وقتا سرعت حسابی میاد پایین . حساب کن مثلا 6 نفری در آن واحد بخوان یه فایل هر چند کم حجم رو دانلود کنن.

بیش تر تو فکر اینم سرعت دانلودش رو امتحان کنم ببینم چقدره
    قبلش یه عکس از ریت خط و snr مودم بزار ببینیم خطط میکشه برای 16 یا نه

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض ADSL Hiweb / شرکت های وب

من چون خطم تا 16 نمیکشه نمیدونم الان که 16 گرفتم خط 16 بسته شده یا 8 قبلی ، یعنی دوستان میفرماین باید زنگ زد 16 تنظیم کنن اینطوری که سرویس جدید خریداری نشده همون 8 دینامیت تمدید شده که؟!
    کسی از دوستان قدیمی تا حالا سرویس جدید خریده که اتومات بره رو 16؟

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk

7. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من چون خطم تا 16 نمیکشه نمیدونم الان که 16 گرفتم خط 16 بسته شده یا 8 قبلی ، یعنی دوستان میفرماین باید زنگ زد 16 تنظیم کنن اینطوری که سرویس جدید خریداری نشده همون 8 دینامیت تمدید شده که؟!
    کسی از دوستان قدیمی تا حالا سرویس جدید خریده که اتومات بره رو 16؟

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
    اتومات نمیره دوست عزیز باید زنگ بزنی برات دستی رو 16 ست کنن

9. این کاربر از rahman0158 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

با پشتیبانی صحبت کردم . میگه درجا اینترنتت تبدیل میشه به 16 مگ . یک ساله هم داره . والله 6 ماه از زمان اینترنتم مونده ولی به حال من فرفی نمی کنه چون مرتب فشفشه دارم می خرم . حجم

باقیمانده ای ندارم که نگرانش باشم.

می زنمش تبدیل به 16 گیگ می کنمش . ببینم چه قدر فرق می کنه بینشون !!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

قبلش یه عکس از ریت خط و snr مودم بزار ببینیم خطط میکشه برای 16 یا نه

این چیزا رو از کجا باید پیدا کنم ؟ تو خود پروفایلم تو سایت های وب منظورته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه megax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این وضعیت نت منه به نظرت چطوره ؟

برای سرور داخلی خوبه ، اما اصل کاری تست با سرور خارجی یه که های وب جالب عمل نمی کنه. ( داون استریم خط تون روی چند مگ ئه ؟ )
    سرعت تک کانکشن در اغلب ساعات روز داغونه!

این سرعت دانلود من با داون استریم 16 است :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من از وقتی مودم 4G گرفتم ، تقریبا از های وب استفاده نمی کنم ، این سرعت دانلود 4G ایرانسل ئه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by megax; 24-08-2016 at 12:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •