طرح 2مگ بدون مودم باید 86 گیگ بدن. زنگ بزن به شماره 2020 شکایتت رو بگو برات ثبت میکنه. بعدش بهت زنگ میزنن ok میکنن برات.
طرح 2مگ بدون مودم باید 86 گیگ بدن. زنگ بزن به شماره 2020 شکایتت رو بگو برات ثبت میکنه. بعدش بهت زنگ میزنن ok میکنن برات.
دوستان دلیل وصل نشدن کانکشن sstp کسی میدونه چیه؟
2020 و بیخیال فوقش بت می گن شکایت بنویس کار دیگه ای نمی کنن و یا با تعجب می گن بهت مگه هم چین چیزی ممکنه؟؟! مخابرات که خیلی دقیقه که ؟؟!تا حالا هم هم چی مشکلی واسه کسی پیش نیومده !!!!!!
تا دیر نشده یه عکس بگیر ازاون قرارداد های طرحت که خریدی که باید چندگیگ می بود و مودم نخواستی و عکس از پنل کاربری به همراه اون فرم تعرفه قرارداد ها که توی خود سایت بود شکایت بنویس به دوسایتی که در امضای پست هام هست
سلام من طرح 2 مگ بدون مودم خریدم 181000 تومن ولی 60 گیگ برام شارژ کردن و مودم هم ندادن آیا باید 84 گیگ میدادن؟
بله . در صورت حذف مودم باید دقیقا بهتون 84 گیگ حجم بدن . اگه ندادن پیگیر بشین تا بهتون 24 گیگ باقی رو اضافه کنن .
دوستان بعد 20 روز به درخواست شکایتم دارند رسیدگی میکنند قرار شد سرویسم کنسل کنند و پولشو برگشت کنندمنم دیگه دور مخابرات خط کشیدم
Last edited by takdns; 10-11-2014 at 00:26.
از اینکه گفتید 181 تومان پس طرح دو مگ با 3 گیگ ماهیانه گرفتید . که میشه سالی 36 گیگ بعلاوه سالی 24 گیگ برای حذف مودم رایگان میشه 60 گیگ که برای شما هم همین مقدار شارژ شده.
سلام
دوست گرامی ایا این شکایت کردن ها به نتیجه مطلوب میرسه ؟ حق به حق دار میرسه ؟
من از فن اوا شکایت کردم، جوابی نگرفتم!
شما طرح 36 گیگ رو گرفتی
24 گیگ هم بهت اضافه دادن شده 60 گیگ .
درسته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)