این صبانت چه شرکتیه که هر ماه تغییر قیمت تعرفه دار هر ماه یه بامبولی داره خلاصه یکبار برای همیشه خودتونو خلاص کنید.
این صبانت چه شرکتیه که هر ماه تغییر قیمت تعرفه دار هر ماه یه بامبولی داره خلاصه یکبار برای همیشه خودتونو خلاص کنید.
تجربه 6 سال کاربر صبانت بودن : دروغگو به توان بینهایت تنهاچون شبانه رایگان داشت کاربر این شرکت مزخرف بودم
من متن زیر رو به کاوش نماینده صبانت و صبانت مرکزی ایمیل کردم.
سوال از مدیر مشتری مدار! صبانت الان اینه :
پرمصرف هارو که بستی , کم مصرف هاهم که مصرفی نداشتن . الان این ترافیک شبانه ات کجا میره ؟!
- الف هدر میره (نه خود خوری نه کس دهی)
- ب نصفه شبا پیج گوگل 1 ثانیه زودتر باز میشه
- ج صادر میکنی به کشورهای دوست و برادر
- د جایی نمیره , داری تو تانکر ذخیره اش میکنی
- ه کدوم ترافیک , همه اش فیلم بود برای دوشیدن جماعت
- و ... موارد دیگه ( شما بگین )
آقا لطفا یکی جواب منم بده
من جزو محدود شده ها هستم امشب شارژم تموم شد ( 6 مگ 3 ماهه) گفتم یه 1 گیگ بگیرم ببینم میتونم 2 گیگ شبانه داشته باشم یا نه گرفتم و دیدم از محدودیت درومدم توی پنل
ولی سرعت دانلودم میانگین روی 50 و 60 هستش چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قبلا تا 300 و 350 بودددد روز هم تا 450
گذشته از اینکه با 50 - 60 تازه کلاهتم باید بندازی آسمون، چند ص قبل گفتم اگه محدود شدی خرید حجم اضافی لزوما باعث نمیشه از محدودیت در بیای
تازه همینم کلی فرمول و قاعده داره!!! چی خیال کردی
ببین مثلا اگه از قبل از اجرای این قانون جدید، ترافیک 10 گیگ خریداری کردی و در مجموع شبانه ات 25 گیگ گرفتی یعنی 5 گیگ هم بیشتر از کوپن ات دانلود کردی و الان به صبانت 5 گیگ هم بدهکاری!
پس اگه 1 گیگ حجم اضافی روزانه خریداری کنی، اون 2 گیگ شبانه باعث نمیشه از محدودیت در بیایی!
ولی اگه 3 گیگ حجم اضافی روزانه خریداری کنی، قاعدتا 6 گیگ شبانه باید بهت بده اما بدهی قبلیت که 5 گیگ هست رو از روی اون بردار می مونه 1 گیگ . پس شبانه ی بدون محدودیت سرعت فقط برای 1 گیگ خواهد بود
کلا راه سادش اینه که بجای خرید حجم، ترافیکت رو 0 کرده و یک بسته ی جدید خریداری کنی
هه هه این جوابی که 195 بهم داد...
با سلام با توجه به اينكه تعداد محدودي از مشتركين در ساعات مصرف رايگان به صورت پيوسته و با ابزارهاي اشتراك گذاري فايل اقدام به مصرف بي رويه پهناي باند مي نمايند و در سرويس رساني مطلوب و منصفانه اختلال ايجاد نموده كه اين امر باعث گرديده كاربران ديگر نتوانند از سرويس شبانه بطور مطلوب بهره برداري نمايند كه باعث ضايع شدن حقوق ديگران به دليل عدم پايبندي به شرط استفاده منصفانه مطرح شده در قسمت تعرفه هاي سايت صبانت كه عكس آن نيز پيوست ميباشد مبادرت ورزيده كه صبانت موظف است جهت احقاق حقوق تمامي مشتركين به صورت منصفانه در داخل شبكه تمهيداتي در نظر بگيرد اين مشتركين بعد از عبور از نقطه استفاده منصفانه همچنان به دانلود رايگان در ساعات رايگان شبانه(2 الي 7) با سرعت كمتري در شبكه باقي خواهند ماند و سرويس آنها مسدود نمي گردد . لينك( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) نكته15
برای همه کپی/پیست میکنن این مزخرفاتو.
ظاهرا اون یه عده محدود، اکثریت تشریف دارن.
تخلیه تخلیه تخلیه![]()
خدایی هرکی تخلیه نکنه ، نامرده ، برین از یک جای دیگه بگیرین!!!!
آقا جدای این مسایل تخلیه جواب منو بدین لطفا
میخواستم ببینم طرح نامحدود 256 و 512 اش شبا از 9 به بعد سرعتش 32 / 64 ثابت هست؟ پینگشون چطوره؟ برا بازی آنلاین نیاز دارم هم پینگ خوب باشه هم پهنای باند از یه حدی کمتر نشه اونم آخرای شب.
خیلی ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)