تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1401 از 2199 اولاول ... 4019011301135113911397139813991400140114021403140414051411145115011901 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,001 به 14,010 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

این موقع روز واسه همه همینطوره

شکایت همه از شبانه ست

ای بابا دیگه روزانه شبانه نکن دیگه دوست عزیز اون همه تست و مدرک از سرعت در شب و روز و سرور های خارجی گذاشتم خب برو ببین دیگه ، ۲ مگ سرعت دانلود شبانش واسه من ۴۰۰ هست با مدرک هم نشون همه دادم

2. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ممنونم..فقط يه سوال..وقتي اون طرح Demo كه قبل از طرح اصلي برا آدم فعال ميكنن, رو داشتم, شب ساعت 2.30 كه شروع كردم به دانلود..بعدش تو صفحه Ecare ديدم كه حجم مصرف شده و رايگان نبوده برام..يعني ممكنه به خاطر اين بوده باشه كه طرح هاي Demo شبانه رايگان ندارن؟؟؟؟؟
    طرح demo چیه دیگه ؟ مهلت تست میدن ؟

4. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

چه جوری می شه مودم رو جوری تنظیم کرد که وقتی کامپیوتر روشن می شه خود به خود به نت وصل نشه بلکه مثل adsl واسش کانکشن بسازی و بتونی هر دفعه که خواستی dc کنی؟ آیا راهی داره؟
    کسی جواب این سوال رو می دونه؟

6. این کاربر از siavashjal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

کسی جواب این سوال رو می دونه؟
    من میدونم ولی الان اسمش یادم نیست چی بود ، باید برم تو تنظیمات مودم ببینم بهت بگم ، چون از اونجا باید تغییر بدی از حالت اتوماتیک کانکشن ،

8. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

طرح demo چیه دیگه ؟ مهلت تست میدن ؟
    قبل از اينكه طرح اصلي فعال كنن, يه طرح دمو برام گذاشتن, با سرعت 2 مگابيت و دانلود 128 مگابايت..كه آدم همه چي رو تست كنه و ببينه همه چي خوب كار ميكنه يا نه..فقط اين Demo كه برا من فعال بود, ساعت 2.30 شب شروع كردم به دانلود كه كل دانلودم همون شب تموم شد, 2 تا حدس زدم: 1) يا اينكه طرح Demo شبانه رايگان نداره 2) يا اينكه بايد مودم رو ساعت 2 خاموش روشن كرد.
    حالا كسي ميتونه دقيقا جواب منو بده؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

قبل از اينكه طرح اصلي فعال كنن, يه طرح دمو برام گذاشتن, با سرعت 2 مگابيت و دانلود 128 مگابايت..كه آدم همه چي رو تست كنه و ببينه همه چي خوب كار ميكنه يا نه..فقط اين Demo كه برا من فعال بود, ساعت 2.30 شب شروع كردم به دانلود كه كل دانلودم همون شب تموم شد, 2 تا حدس زدم: 1) يا اينكه طرح Demo شبانه رايگان نداره 2) يا اينكه بايد مودم رو ساعت 2 خاموش روشن كرد.
    حالا كسي ميتونه دقيقا جواب منو بده؟
    نه عزیز اون قدیما بود که باید خاموش میکردی ، الان دیگه نمیخواد و خودش میفهمه ، من خودم ۲۴ مودمم روشنه و همون ساعت ۲ شروع میکنم دانلودم رو ، تا حالا هم مشکل مصرف شدن حجم نداشتم
    احتمال زیاد همونه که طرح demo شبانه نداره ، چون فقط برای تست هست
    خیلی خوبه این طرح برای دوستانی که قبل از خرید میخوان بدونم سرعت براشون خوبه یا نه

11. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

من میدونم ولی الان اسمش یادم نیست چی بود ، باید برم تو تنظیمات مودم ببینم بهت بگم ، چون از اونجا باید تغییر بدی از حالت اتوماتیک کانکشن ،
    الان تو تنظیمات مودم یه گزینه هست wifi bridge mode که این الان روی enable هستش. اینو باید بزارم روی disable؟

13. این کاربر از siavashjal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

چند تا سوال داشتم:
    1)من زياد كاري انجام ندادم, نه دانلودي نه سايت حجيمي باز كردم..تو يكساعت نزديك به 40 مگابايت از حجمم كم شده...چرا اينطوريه؟راستي از لحاظ وايرلس هم مطمينم كه هك نميشم..چون امنيتش رو بردم بالا
    2)اگر وقتي كه از اينترنت استفاده نميكنم, بهتره كه مودم رو از برق در بيارم يا نه, بزارم تو برق بمونه؟ از لحاظ عمر مودم كدوم حالت بهتره؟
    3)سوال بالا از لحاظ اينكه آيا حجم دانلود و آپلود آدم, وقتي كه مودم را دوباره به برق ميزنيم, تا مياد connect بشه, آيا از حجم آدم كم ميشه هر دفعه؟
    4) اگر مودم هميشه به برق باشه ولي از اينترنتش استفاده نكنيم هم از حجم آدم همينطوري كم ميشه؟
    ممنون

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

چند تا سوال داشتم:
    1)من زياد كاري انجام ندادم, نه دانلودي نه سايت حجيمي باز كردم..تو يكساعت نزديك به 40 مگابايت از حجمم كم شده...چرا اينطوريه؟راستي از لحاظ وايرلس هم مطمينم كه هك نميشم..چون امنيتش رو بردم بالا
    2)اگر وقتي كه از اينترنت استفاده نميكنم, بهتره كه مودم رو از برق در بيارم يا نه, بزارم تو برق بمونه؟ از لحاظ عمر مودم كدوم حالت بهتره؟
    3)سوال بالا از لحاظ اينكه آيا حجم دانلود و آپلود آدم, وقتي كه مودم را دوباره به برق ميزنيم, تا مياد connect بشه, آيا از حجم آدم كم ميشه هر دفعه؟
    4) اگر مودم هميشه به برق باشه ولي از اينترنتش استفاده نكنيم هم از حجم آدم همينطوري كم ميشه؟
    ممنون
    1- احتمالاً ویندوز یا آنتی ویروستون آپدیت شده.
    2- اگر مدت عدم استفاده طولانی نیست، بهتر روشن بمونه.
    3- نه! تا استفاده نکنی کم نمیشه (وبگردی، به روز شدن نرم افزارها، دانلود...)
    4- خب استفاده نمیشه، پس کمم نمیشه، اما بعد کانکت شدن اگر نرم افزارهاتون به روزرسانی بشن، کم میشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

برام این افزایش قیمتهای هفتگی جالب شده. دوستم حدود سه هفته پیش اکانتش رو تمدید کرد و از اون موقع تا الان سه بار دیدم که هی قیمتها رو بالا می‌برن. اینجوری برسه که تا شب عید فکر کنم قیمتها باز هم چند برابر می‌شه.

ولی حالا که بحث قیمت شد دو تا سئوال خدمتتون داشتم که امیدوارم بتونید جواب درست و رسمی بهشون بدین.

اولی اینکه توی این عکس شما و توی خود سایت مبین‌نت گفته که مودم SWC9200 قیمتش 220 هزار تومن هست. اما کارشناسی که حدود دو هفته پیش اومده بود برای تست مودم،‌ قیمت رو 300 هزار تومن گفت. یعنی واقعاً خرید اصلی گرونتر هست یا طرف همینجوری یه قیمت از خودش گفته؟ یعنی جدی نکنه موقع فروش قیمت رو 300 هزار تومن حساب کنن.

بعد هم اینکه چرا الان که خواستم IP بگیرم به جای مبین‌نت گفت که مشتری افروز اطلاع رسان هستم و از اونجا آدرس دارم؟ یعنی مبین‌نت مشتریهاش رو به شرکتهای دیگه واگذار کرده؟ اگه اینجور باشه که شاید یه دلیل افت شدید کیفیت و سرعت سر همین جابجایی‌ها و دست به دست شدنها باشه.

ممون می‌شم اگه جواب بدین.
    Last edited by ninipc; 20-02-2013 at 01:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •