سلام همسایهالبته همسایه از نظر نزدیکترین فرد به شما
شما سرویس جشنوراه رو بگیر غمت نباشه هر چقدر دلت بخواد سرعت میده
فقط مرکز فهمیده مخابرات پورت کم داره اگه شانس نیارید باید از چند روز تا چند ماه منتظر خالی شدن پورت باشید![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام همسایهالبته همسایه از نظر نزدیکترین فرد به شما
شما سرویس جشنوراه رو بگیر غمت نباشه هر چقدر دلت بخواد سرعت میده
فقط مرکز فهمیده مخابرات پورت کم داره اگه شانس نیارید باید از چند روز تا چند ماه منتظر خالی شدن پورت باشید![]()
آقا چه جورییه، این صدای گویای تلفن ۲۰۲۰ میگه که سرویس قبوض دانلود شبانه نداره و اینا، جشنواره مگه قبوض نیست؟
نه دوست من قبوض نیست!![]()
Last edited by Altairezio; 02-09-2013 at 19:00.
شبانه نیست یا قبوض داداش؟
اتفاقا منم شهرک باغمیشه م و مرکز مخابراتی فهمیده میشم ولی الان مشکل پورت ندارن حداقل واسه من که مشکلی پیش نیومد.
یادش بخیر 4 سال قبل همارا به من می گفت واسه نامحدود 128 باید صبر کنی تا جا باز بشه.![]()
فکر کنم سرویس جشنواره رو نمیشه با طرح قبوض گرفت.
در کل شما طرح قبوض رو بیخیال شو. یکی از دوستای من طرح قبوض بود چند ماه بعد اینکه سرویس رو جمع کرده بود هم روی قبضش هزینه اینترنت می اومد. دردسر زیاد داره.
در ضمن جشنواره دانلود شبانه هم داره ولی طرح قبوض رو نمی دونم.
آقا یه سوال،
اینترنت شما هم چند وقتیه وقتی صفحات عادی رو باز می کنید بعضی وقتا فیلتر می کنه و با رفرش مجددا باز میشه؟
مثلا نمونه ش همین تاپیک پی سی ورلد که گاها فیلتر میشه و با رفرش حل میشه.
آره برا آی پی دانلود سایتاس که یکی در میان فیلتر میوفتن بعضی وقتا!![]()
سرویس اولترا تو ظرح های پس پرداخت نیس که سرویس جشنواره هم چون اولتراست شامل طرح قبوض نمیشه
در ضمن سرویس جشنواره رو باید حضوری بگیرید !! و دارای شبانه هم هست
پس شما هم همسایه ای!!!
خواهر زاده منو تو مرکز فهمیده خیلی اذیت کردن !! برای یه سرویس ساده 3 ماه منتظر موند تا پورت خالی شد (البته برای شهرک ولی امر بود)(اونجا هم مال مرکز فهمیده است)
این فیل.ترینگ مزخرف فقط روی مسیر ترکیه هست و تو مسیر های دیگه همچین چیز مزخرفی نیس!!
گاهی به حدی اعصاب خورد کنی میشه که با چندین بار رفرش هم از بین نمیره و اکثرا به سایتهای آپلود و فروم ها گیر میده@@ در عوض من میتونم بدون فیل.تر فیس بوق و شما تیوب و ... رو لود کنم![]()
حسین چطوری بدون فی لتر باز میکنی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)