تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1401 از 1635 اولاول ... 401901130113511391139713981399140014011402140314041405141114511501 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,001 به 14,010 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه shervinrain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوربین های DSLR برخلاف تصوری که ازشون دارید مانند دوربین های Point and Shoot نیستن
    علاوه بر این که با کلیه پارامترهای عکاسی به خوبی باید آشنا بشید علاقه هم باید داشته باشید و مطالب مرتبط رو بخونین
    50 درصد کار عکاسی شاید گرفتن عکس خوب باشه مابقی پردازش های عکس توی کامپیوتر هست
    شاید تا 1 سال نتونید با DSLR عکس دلخواه خودتون رو بگیرید باید به قدری علاقه داشته باشید که با تلاش عکس خوب بگیرید
    بنده انقدر با دوربینم کار کردم باور کنید باز هم بیشتر مواقع در نورسنجی مشکل دارم!

این رو هم به خاطر داشته باشید صرفا با خرید دوربین گران قیمت نمیشه عکس خوب گرفت یا عکاس خوبی شد
    من این حرفم رو باز هم تکرار میکنم عکسی که عکاس حرفه ای با دوربین کامپکتش میگیره بنده نمیتونم با DSLR ام بگیرم!
    بله این کاملآ درسته ولی هر کس به نگاه خودش از یه عکس لذت ببره.شاید من از یه عکس به طور کلی لذت ببرم ولی یه عکاس حرفه ای به تمام پارامترای اون عکس دقت کنه و بگه مثلآ اینجا و اونجاش مشکل داره.من نمیخوام زیاد تو بحث تخصصیش وارد بشم چون حرفه ام این نیست.در کل من دوربین compact دارم ولی کیفیت مورد علاقه ام رو نمیده و ازونجایی که علاقه دارم و میخوام عکاسی رو حرفه ای تر یاد بگیرم نیاز به یه دوربین DSLR دارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

بنده اگر بجای شما و با این شرایط بودم ؛ در ابتدا اینکه DSLR خریداری نمی کردم و سراغ 3/4 ها می رفتم ...
    در انتها اگر هنور ذهنم اصرار به DSLR داشتم یک بدنه از بازار تهیه می کردم ، حالا هرچیزی از سری Entry Level کنن و نیکون مثلا کنن 600 دی یا نیکون دی 5100 و غیره با توجه به شکل و ظاهرا و قرار گیری توی دست و راحت بودن کار با کلید ها ... همه این بدنه ها تفاوت هایی دارن که گاهی بسیار فاحش هم هستن . ولی فقط برای افرادی که قصد استفاده تخصصی دارن مفید واقع میشن و کاربر عادی معمولا نقصی در مقایسه مشاهده نمی کنه .
    فقط در مورد لنز ؛ شما برای طبیعت و خصوصا لندسکیپ ... مثلا برای کنن ، بنده ترکیب لنزهایی مثل 10-20 و 15-85 رو انتخاب می کردم یا برای یک لنز واک اروند 18-200 ... که مشخصا گزینه اول رو ترجیح می دادم .
    به نظر من شما مقداری صبر کنید ، اطلاعات فنی خودتون رو هم کمی بالاتر ببرید ... حتما انتخاب منطقی تری خواهید داشت .
    شاد و پیروز باشید .

3. 4 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان گارانتی برا دوربین لازمه؟(canon sx260)
    گارانتی محصولات کنون چیه؟

5. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

دوستان گارانتی برا دوربین لازمه؟(canon sx260)
    گارانتی محصولات کنون چیه؟
    گارانتی اصلیش آفومار با قیمت نجومی
    گارانتی های عالی دیگه هم ایده ال و طلایی نورنگار

بستگی به شانستون هم داره اما دوربین رو خوب استفاده کنید خراب شدنی نیست
    اگه اختلاف قیمت با گارانتی قابل چشم پوشی نیست خوب بدون گارانتی بخرید
    به نظرم گارانتی بیشتر برای DSLR ها که هزینه تعمیراتشون بالاست نیازه

7. 3 کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

گارانتی اصلیش آفومار با قیمت نجومی
    گارانتی های عالی دیگه هم ایده ال و طلایی نورنگار

بستگی به شانستون هم داره اما دوربین رو خوب استفاده کنید خراب شدنی نیست
    اگه اختلاف قیمت با گارانتی قابل چشم پوشی نیست خوب بدون گارانتی بخرید
    به نظرم گارانتی بیشتر برای DSLR ها که هزینه تعمیراتشون بالاست نیازه
    ممنون ....
    چطوری میشه فهمید یه دوربین که گارانتی نداره قبلا باز نشده؟ منظورم اینه چطور بفهمم دوربین رو پشت ویترین نذاشته؟
    توصیه ای قبل از خرید دوربین دارین اگه بگید ممنون میشم...

9. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amirw7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض دوربین Fujifilm FinePix Z900EXR ؟؟؟

سلام به همه استادان.......نظرتون راجع به خرید این دوربین چیه؟؟؟؟؟؟؟

مشخصات کلی:دوربین فشرده و کوچک - وزن بدون باتری و کارت حافظه 135 گرم و با باتری و کارت حافظه 151 گرم
    مشخصات حسگر و تصویر:حسگر CMOS با کیفیت 16 مگاپیکسل - اندازه 1 به 2 اینچ
    فیلم:ابعاد Full HD - سرعت 30 فریم بر ثانیه
    لنز:28-140 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 5 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
    عکسبرداری:سرعت شاتر از 1/2000 ثانیه تا 4 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و 3200 و (6400 در حالت تقویت شده) - فلاش داخلی با برد 3 متر - تکنولوژی تشخیص چهره
    صفحه نمایش:صفحه نمایش لمسی 3.5 اینچ با رزولوشن 460,000 پیکسل - Live View
    سایر مشخصات:ذخیره بر روی کارت حافظه (SD / SDHC / SDXC (UHS-I - باتری یون لیتیوم استاندارد

نام ها ديگر : Fujifilm FinePix Z909EXR .................................................. .................................................. قیمت : 400 تومن

لطفا اگه مورد بهتری هم سراغ دارید معرفی کنید.........باتشکرفراوان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام یه راهنمایی میخاستم راجع به خرید دوربین عکاسی توی رنج 500 هزار تومن. هرچه بیشتر تحقیق میکنم بیشتر گیج میشم میشه راهنمایی کنید . بین fuji f600 و canon sx230 و sony wx50 , و یا اگه خودتون پیشنهاد بهتری دارید .... با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    یه راهنمایی میخاستم راجع به خرید دوربین عکاسی توی رنج 500 هزار تومن. هرچه بیشتر تحقیق میکنم بیشتر گیج میشم میشه راهنمایی کنید . بین fuji f600 و canon sx230 و sony wx50 , و یا اگه خودتون پیشنهاد بهتری دارید .... با تشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺍﺯ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﻼ ﺧﺮﻩ ﻣﻦ sx260 ﺭﻭ ﺧﺮﯾﺪﻡ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﻢ ﻧﺮﺳﯿﺪﻩ ﻓﺮﺩﺍ ﻣﯿﺎﺭﻧﺶ.ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺻﺮﺍﺭ ﮐﺮﺩ sony wx100ﺑﺨﺮﻡ...ﻣﯿﮕﻔﺖ ﮐﻨﻮﻥ sx260 ﻣﮕﺎ~ﯾﮑﺴﻠﺶ ﺧﯿﻠﯽ ﮐﻤﻪ ﻭﻟﯽ ﻣﻦ ﺑﺮﺍﺵ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﺩﺍﺩﻡ ﮐﻪ ﻣﮕﺎ~ﯾﮑﺴﻞ ﺯﯾﺎﺩ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﻗﻄﺮ ﻟﻨﺰ ﺧﻮﺏ ﻧﯿﺴﺖ ﻭﻟﯽ ﺑﻬﺮ ﺣﺎﻝ ﻗﺒﻮﻝ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩ ﻣﯿﮕﻔﺖ ﺍﻭﻥ 18 ﻣﮕﺎ~ﯾﮑﺴﻠﻪ ﺑﻬﺘﺮﻩ.... ﺣﺎﻻ ﺍﯾﻦsx260 ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺵ ﮐﺎﺭﺕ ﺣﺎﻓﻈﻪ ﺩﺍﺭﻩ ﯾﺎ ﺑﺎﯾﺲ ﺑﺨﺮﻡ؟ﭼﻪ ﻣﺪﻟﯽ ﺧﻮﺑﻪ؟ﭼﻪ ﮐﻼ ﺳﯽ؟ﭼﻪ ﺣﺠﻤﯽ ﺧﻮﺑﻪ؟

14. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام به همه دوستان .من میخوام واسه کاربری خانگی یک دوربین بخرم قیمت حداکثر تا 900 تومان چند تا سوال دارم اگه ممکنه :
    1 -توی دوربینهای canon اصولا فرق بین power shot ها و ixus ها غیر از اندازشون و اینکه زون اپتیکال ixus کمتره فرق دیگری هم هست از نظر کیفیت؟
    2-پول بیشتر بابت زوم بیشتر بدیم بهتره به نظرتون یا بابت پیکسل بالاتر؟
    3-بین مدلهای زیر در ixus کدومو پیشنهاد میکنید اگه ممکنه بفرمایید به چه دلیل؟1)ixus510 hs یا ixus 240 hs یا ixus 1100
    4-بین مدلهای power shot زیر چطور ؟power shot sx 160 hs یا sx 230 یا sx 240 hs ویا sx500 و sx260
    5-چینی و ژاپنی بودنش چقدر اهمیت داره؟ببخشید طولانی شد
    Last edited by koalogan; 26-12-2012 at 21:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •