حله پس... فک کردم فقط من اینطوری شدم.
میتونه مربوط به تغییر gateway باشه؟ :| آخه چند روز پیش گفته بودی زنگ زدم پشتیبانی گفتن قصد تغییر گیت وی دارن و پینگ پایین با 4.2.2.4
حله پس... فک کردم فقط من اینطوری شدم.
میتونه مربوط به تغییر gateway باشه؟ :| آخه چند روز پیش گفته بودی زنگ زدم پشتیبانی گفتن قصد تغییر گیت وی دارن و پینگ پایین با 4.2.2.4
اره امکانش هست
اخه داش منطقه منطقس ، مثلا الان ممکنه نقطه ای اژ کرمانشاه پارس آنلاین جوابگو باشه نقطه ای نه ! من قبلش های وب داشتم خدایی هم مشکلی با خطش نبود ، این شاتل رو اومدم که ببینم این پروفایل گیمینگ چیه ولی دیدم همش الکیه کل خط رو نویز خالص کرده.
الان ۶ روزه میخواد کارشناسش بیاد ببینه مشکل از کجای خونه منه [emoji1750]
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
اخه داش منطقه منطقس ، مثلا الان ممکنه نقطه ای اژ کرمانشاه پارس آنلاین جوابگو باشه نقطه ای نه ! من قبلش های وب داشتم خدایی هم مشکلی با خطش نبود ، این شاتل رو اومدم که ببینم این پروفایل گیمینگ چیه ولی دیدم همش الکیه کل خط رو نویز خالص کرده.
الان ۶ روزه میخواد کارشناسش بیاد ببینه مشکل از کجای خونه منه [emoji1750]
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
من سالهاست شاتل داشتم و هیچ مشکلی هم نداشته. رو همین خطی که پارس آنلاین میگفت نویز داره و حتی دو مگابیت هم کشش نداشت، الان شاتل دارم و هشت مگابیت رو راحت کشش داره و SNR هم هرگز زیر دوازده نمیاد. هرگز هم قطعی نداشته. هرگز.
مرکز مخابرات بعثت کرمانشاه. تازه فاصله ما از مرکز هم خیلی دوره.
............حذف شود
Last edited by rahman0158; 02-09-2020 at 22:10.
سلام
این بسته ترافیک شبانه شاتل دقیقا تو کدوم قسمته برای خرید؟من که پیداش نکردم!
چیزی به عنوان بسته ترافیک شبانه نداریم بعضی از سرویسها را میشه با پرداخت یه مبلغ اضافه بر سازمان با دانلود شبانه خرید
پینگ واسه من تو گیما خیلی اومده پایین، سرور L-A فرانکفورت پابجی که واسه هر کی که دیده بودم 120-140 میداد از جمله خودم، شده 78!
شما چطور؟
من سرویس گیم رو فعال کردم پینگ تو بازی Call of Duty Modern Warfare از 120 140 170 اومده رو 70 75 خیلی خوب شده امیدوارم همینجور بمونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)