تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1400 از 1849 اولاول ... 400900130013501390139613971398139914001401140214031404141014501500 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,991 به 14,000 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

الان رفتم تو سایت پیشگامان جنوب . همونی که قرار بود بعد از خلاص شدن از شر های وب برم دوباره سراغش( گفته بودم سه سال از پیشگامان استفاده می کردم ) تا چند روز قبل قیمت تعرفه هر گیگش رو نگذاشته بود . فقط تعرفه جشنواره هاش و کل اینترنت پرسرعتش با سرعت های مختلف گذاشته بود.

امروز که رفتم توسایتش تعرفه هر گیگ رو گذاشته . خیلی بالاست !! ( البته اینم بگم از همون اول هم خیلی بالا بود تعرفه های اینترنتش.ولی چون اینترنت با سرعت بالای 2 مگ نداشت اون زمان من ازش کوچ کردم به های وب . الان تا 16 مگ هم داره )

البته از قدیم گفتن که : هر ارزانی بی حکمت نیست. هیچ گرانی هم بی علت نیست.( دقیقا جریان اینترنت های وب نماد عینی همین ضرب المثل هست)

قیمت هر گیگ های وب 600 تومن و قیمت هر گیگ پیشگامان جنوب 3270 تومان

های وب 50 گیگ= 30 هزار تومن یعنی باز همون هر گیگ 600 تومن عینهو قبل این تعرفه ها

پیشگامان 40 گیگ= 82.186 تومان ( هشتاد و دو هزار و صدو هشتاد وشش تومان )

دوستان به نظرتون می ارزه بگیرم ؟ به خدا های وب به خاطر نوسانات سرعتش و قطعی وصلی های مکررش داغونم کرده دیگه . نظر شما چیه؟

این روزا دیگه های وب یه شاهکار دیگه هم ازش سر زده. وقتی حجم نتم تموم میشه تا ده دقیقه از طریق کامپیوتر هر کاری می کنم که شارژ کنم نمی تونم . اصلا هیچ صفحه ای حتی خود سایت های وب باز نمیشه . بعضی وقتا دیگه کلا چراغ اینترنت مودم قرمز هم میشه . باید فقط و فقط از گوشی موبایلم برم تو سایت های وب تا اینترنتمو شارژ کنم .
    سلام جناب بنده هم پیشگامان دارم ولی متاسفانه خیلی کم طرح خرید برای حجم میزاره و گرون هم نیست درست طبق مصوبه هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

سلام جناب بنده هم پیشگامان دارم ولی متاسفانه خیلی کم طرح خرید برای حجم میزاره و گرون هم نیست درست طبق مصوبه هست
    آره می دونم گرون نیست . از بس های وب استفاده کردم تو این سه سال و هر گیگ رو 600 تومن خریدم و نوسانات سرعتشو به جون خریدم دارم این حرف رو می زنم.

خودم قبلا پیشگامان داشتم همون طور که گفتم /

پس از نظر شما می ارزه ؟ به خصوص از نظر پایداری سرعت چطوره ؟ نوسان سرعت داره؟ کسی هست تا حالا سرعت 16 گیگشو امتحان کرده باشه؟ ؟؟ یا پینگش چطوری هست که های وب پینگش آدمو پیر می کنه.

راستی از نظر اختلال شبکه چطوریه ؟؟ گاهی بوده که ( مثل های وب ) روزی سه تا چهار ساعت قطع و وصلی یا پایین اومدن شدید سرعت داشته باشه تو همین یک سال اخیر منظورمه؟

ممنون میشم توضیح بدید.
    Last edited by hmz2016; 23-08-2016 at 18:37.

داره خودمونی میشه MOHAMMAD__REZA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

این قطعی هایی که میگین از کی شروع شده؟موقته یا قراره همین جوری بمونه؟چه وقت هایی قطعه؟

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این قطعی هایی که میگین از کی شروع شده؟موقته یا قراره همین جوری بمونه؟چه وقت هایی قطعه؟
    برای من نزدیک 2 ماه هست اینجوره و قرار هم نیست درست بشه و هر روز بدتر هم میشه قیمت هاش هم دیگه مناسب نیست و کاربر رو مجبور به انتخاب سرویس های که مد نظرش هست میکنه در واقع در های وب هیچ حق انتخابی نداری من نزدیک ماهی 150 هزار تومان دارم پول اینترنت میدم با این پول راحت میتونم بهترین شرکت اینترنت بگیرم. گور بابای بای وب.

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

13

سلام دوستان سرعت آپلود و دانلود شما در اینترنت حجمی با سرعت 16 مگ روی چند بسته شده ؟

از من به اینصورته :

Line Rate - Upstream (Kbps) : 512
    Line Rate - Downstream (Kbps) : 4096
    Last edited by EhsanCPU; 23-08-2016 at 23:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه megax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان سرعت آپلود و دانلود شما در اینترنت حجمی با سرعت 16 مگ روی چند بسته شده ؟

از من به اینصورته :

Line Rate - Upstream (Kbps) : 512
    Line Rate - Downstream (Kbps) : 4096
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از megax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MOHAMMAD__REZA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

برای من نزدیک 2 ماه هست اینجوره و قرار هم نیست درست بشه و هر روز بدتر هم میشه قیمت هاش هم دیگه مناسب نیست و کاربر رو مجبور به انتخاب سرویس های که مد نظرش هست میکنه در واقع در های وب هیچ حق انتخابی نداری من نزدیک ماهی 150 هزار تومان دارم پول اینترنت میدم با این پول راحت میتونم بهترین شرکت اینترنت بگیرم. گور بابای بای وب.
    چه ساعاتی در روز قطعه؟منظورتون قطع کامله یا سرعتش کم میشه؟اکه دومی یعنی نسبت به معمول تقسیم بر چند میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آره می دونم گرون نیست . از بس های وب استفاده کردم تو این سه سال و هر گیگ رو 600 تومن خریدم و نوسانات سرعتشو به جون خریدم دارم این حرف رو می زنم.

خودم قبلا پیشگامان داشتم همون طور که گفتم /

پس از نظر شما می ارزه ؟ به خصوص از نظر پایداری سرعت چطوره ؟ نوسان سرعت داره؟ کسی هست تا حالا سرعت 16 گیگشو امتحان کرده باشه؟ ؟؟ یا پینگش چطوری هست که های وب پینگش آدمو پیر می کنه.

راستی از نظر اختلال شبکه چطوریه ؟؟ گاهی بوده که ( مثل های وب ) روزی سه تا چهار ساعت قطع و وصلی یا پایین اومدن شدید سرعت داشته باشه تو همین یک سال اخیر منظورمه؟

ممنون میشم توضیح بدید.
    نه مشکلی نداشته و الان من در کرمان از این شرکت پیشگامان اینترنت دارم راستش من پینگم نشده از هر سروری که بگین بیشتر از ۱۲۰ میانگین باشه از لحاظ پایداری و سرعت هم خوبه و چه تک کانکشن چه سی و دو کانکشن سرعت یکی هست که خوب مزیتش هست چون بیشتر برنامه ها از تک کانکشن استفاده می کنن قطعی وصلی هم نداشتم ولی چرا برای ارتقا زیرساختشون میگن که انقدر طول می کشه و عذر خوهی می کنن بنده یکبار سرویسم به مشکل خورده بود و تا زمانی که درست شد به عنوان عذر خواهی هفته ای پنج گیگ میدادن و از نظر مقایسه ای هم نمی تونم بگم کدوم چون های وب رو در کرمان نداشتم در تهران اونم در متطقه ای که پورت نداشتو سوسه می آمد رفتم توی نمایشگاه کتاب بسته الماسو خریدم و...

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

این وضعیت نت منه به نظرت چطوره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم . من الان سرویس 8 مگ یک ساله دارم . شش ماهش مونده هنوز . اگه بخوام همین الان سرویسم رو به 16 مگ تبدیل کنم ( می خوام یک ماهه بگیرم امتحان کنم ببینم سرعتش چطوریه ) .سوالم اینه آیا فوری سرعتم تبدیل میشه خود های وب سریع کاراشو انجام میده یا یکی دو روز اینترنتم کلا قطع میشه تا بخواد دوباره سرویس 16 مگ رو برام وصل کنن ؟ کسی چیزی می دونه؟

راستی تو پنل کاربریم هم یه گزینه اومده : ابطال سرویس فعلی و انتخاب بسته جدید .واسه شما هم این طوری شده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •