تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1400 از 1805 اولاول ... 400900130013501390139613971398139914001401140214031404141014501500 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,991 به 14,000 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

دوستان من الان طرح نقره ای 3 ماهه 15 گیگ دارم سرعت دانلودم 300-400 هست. میخام از این طرح های کمپین پاییزی بگیرم یه سوال دارم من الان طرح کمپین 2M رو بگیرم ماهانه 17500 زده اگه این 5 گیگ محدودیت تموم بشه میتونم از طریق شارژ انلاین حجم بخرم یا هر چی مصرف کنم روی قبض میاد؟؟ کلن این طرح هایی که یکساله میبندیم و ماهانه رو قبض تلفن میدیدیم چه طوره؟ میشه از طریق انلاینم شارژ کرد یا نه دیگه هر چی مصرف کنی رو قبض میاد؟
    طرح 1مگ،1مگ شارژ حجمی میشه کرد.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

dns رو با نرم افزار dns jumper میتونید ست کنید کار باهاش راحته

سرویس کاهش پینگ هم زیاده تو گوگل سرچ کنید هست برای فروش

وقتی خریدید یوزر و پسورد داره به همراه یک کانکشن

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

چند وقت دارم در مورد شرکت های مختلف در مشهد تحقیق میکنم اما واقعا گیج شدم ، خودم از ۷ سال قبل تا به حال صبانت دارم اما به علت افت کیفیت میخوام شرکت رو عوض کنم اما در این مدت هر کی یک چیزی گفته بعضی ها میگن فن اوا خوبه اما شنیدم در تهران بهتر از مشهده چون شرکتی که در مشهد به عنوان نماینده اش هست خدمات خوبی نمیده و اذیت میکنه و همچنین میگن با صبانت فرقی نداره یک عده میگن پارس انلاین یهتره مورد بعدی چون ما در مرکز صابری هستیم میگن هنوز مثل قدیم مشکل پورت خالی داره و ممکنه تا ۱ ماه یا بیشتر در نوبت باشی ، واقعا دیگه گیج شدم
    داداش یکم داری در مورد فن اوا کم لطفی میکنی نماینده مشهد تو تاپیک فن اوا داره جواب بچه ها رو خیلی با احترام میده تنها کسیه که میبینم جواب دوستان رو اینقدر کامل میده.

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

یه سرویسی هست مثل وی پی ان که روی pptp هست یه یوزر و پس وارد میکنی وصل میشه ولی فقط برای بازی خوبه چون گرونه مثلا 3 گیگ هست 10000 هزارتومن برای یک ماه.اگه برای وبگردی و دانلود میخای سرویس idownload بهترینه پینگش بدک نیست ولی خوبیش اینه که نامحدود ماهانه اش میشه 10 تومن.اگه سوالی داشتی پخ کن.

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

طرح 2مگ : 3 تا 4.5 گیگ
    طرح 1مگ: 2 تا 2.5 گیگ
    طرخ 512 : 1 تا 1.5 گیگ
    طرح 256 : 700 نا 800 مگ

پینگ مشکلی نیست خوبه شاید مشهد بعضی اوقات پینگ بالا میره. حجم خوری اگه نرم افزار محدود کردن سرعت نصب کنی حجم زیادی ازت نمیره البته باید یه کم بیشتر وایستی برای لود شدن صفحه.
    اینم بگم که طرح 1مگ و 2مگ مودم رایگان-2گیگ هدیه دارن و قابلیت شارژ حجمی هم دارند. طرح 512 و 256 مودم رایگان ندارن قابلیت شارژ حجمی هم ندارن.
    من که 2مگ دارم حالم رو بهم زده
    دانلود شبانه که ترکیده اصلا دانلود نمیشه
    جدیدا قطعی گاه و بیگاه هم زیاد شده
    پورتم رو هم از مخابرات شهرمون دادم ریست کردن و هم زنگ زدم 2020 اونها هم ریست زدن فایده نداشته
    دوستانی که آسیا تک دارن یه نظر بدن چطوریه میخوام از مخابرات بزنم بیرون

داره خودمونی میشه mishkaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام، سرعت دانلود طرح 1مگ روز و شب 128 کیلوبایت هست.
    سرعت ها ثابت هستن، طرح 2مگ اگه سروری که ازش دانلود میکنی محدودیت نداشته باشه 256 کیلوبایت میره.
    اگه خط تلفن کافو نوری هست 1مگ بگیر چون 2مگ کامل حواب نمیده. نهایتش 210 کیلوبایت با تک کانکشن سرعت میده. سرعت معمول بین 170 تا 200 کیلوبایت.
    هر طرحی بخوای داره 1ماه 2ماه 3ماه.... اگه بخوای شبانه رایگان باشه کمپین یکساله باید بگیری.
    سلام،
    ممنون. یعنی همه شبانه روز با سرعت ۱۲۸ میشه دانلود کرد ؟ بدون نوسان و افت سرعت ؟؟

طرح های کمپین را فقط میشه یک ساله گرفت ؟؟
    خب اگر خوب نبود و رضایت نداشتیم، چی ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

سلام،
    ممنون. یعنی همه شبانه روز با سرعت ۱۲۸ میشه دانلود کرد ؟ بدون نوسان و افت سرعت ؟؟

طرح های کمپین را فقط میشه یک ساله گرفت ؟؟
    خب اگر خوب نبود و رضایت نداشتیم، چی ؟
    سلام،
    آره سرعت شب و روز یکی هست 1مگ 128 کیلوبایت. یکساله باید بگیری. اگه رضایت نداشتی مینونی فسخ کنی طرح رو ولی باید و کل هزینه رو +مودم رایگان.... باید پرداخت کنی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من این طرح کمپین 2 مگ رو فعال کردم. البته به 2020 زنگ نزدم از طریق دفتر خدما ارتباطی فعال کردم
    دو تا سئوال داشتم
    اول اینکه این طرح حجمش یکجا هست یا ماهانه؟ چون من شنیده بودم حجم ماهانه هست .
    اما الان توی پنل گلدنت که میرم 81 گیگ شارژ دارم.

نکته دوم این خدمات ارتباطی زرنگی کرده ! من گفتم مودم نمیخام و طرح 2 مگ 5 گیگ رو فعال کردم که باید جمعا 84 گیگ شارژ میکرد!
    اما ایشون زده طرح مودم دار و 80 گیگ شارژ کرده . مودم رو ورداشته واسه خودش و 4 گیگ هم کمتر واسه من شارژ زده! . باید از 2020 پیگیر شم یا از خود این دفتر ارتباطی؟

___

Last edited by tabletbaz.com; 09-11-2014 at 14:34.

پروفشنال jafarr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چند وقتی هست اوضاع PING و TIMEOUT مخابرات واسه ما گیمرها بیش از حد مشکل ساز شده . چند روز پیش تو Teamspeak بچه ها 10-12 نفری هستیم قرار شد تخلیه پورت کنیم و بریم از شرکت خصوصی نت بگیریم . یکی از دوستان که زودتر اقدام کرده بود بهش گفته بودن بین 1 تا 3 ماه خط تخلیه میشه تا اینکه این حرف واقعا عصبیمون کرد و 3 نفرمون باهم رفتیم مخابرات مرکز تخلیه کنیم . خدایی همین نبود بهمون حمله کنن چون داریم خطو خالی میکنیم . موندم این مخابرات سیاستش روی چه هست . رضایت مشتری ؟ کیفیت بالا ؟ خدمات خوب ؟
    من که از سال 1383 ADSL دارم (منظور تو دیوار نیستیم) و زنگ زدم میگم Snr مودم پایین هست استاندارد باید بین 15-20 باشه که الان ماله من 7 هست
    جواب : شما برو توی یاهو ببین یاهو باز میشه (من ساده لوح هم حرفش رو باور کردم و رفتیم دیدم بله یاهو باز میشه) پس شما مشکل ندارین
    دوباره گفتم بابا SNR خط خرابه خط Stable نیست قطع وصلی داره
    جواب : مودم شما ویروس داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

پروفشنال jafarr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    من این طرح کمپین 2 مگ رو فعال کردم. البته به 2020 زنگ نزدم از طریق دفتر خدما ارتباطی فعال کردم
    دو تا سئوال داشتم
    اول اینکه این طرح حجمش یکجا هست یا ماهانه؟ چون من شنیده بودم حجم ماهانه هست .
    اما الان توی پنل گلدنت که میرم 81 گیگ شارژ دارم.

نکته دوم این خدمات ارتباطی زرنگی کرده ! من گفتم مودم نمیخام و طرح 2 مگ 5 گیگ رو فعال کردم که باید جمعا 84 گیگ شارژ میکرد!
    اما ایشون زده طرح مودم دار و 80 گیگ شارژ کرده . مودم رو ورداشته واسه خودش و 4 گیگ هم کمتر واسه من شارژ زده! . باید از 2020 پیگیر شم یا از خود این دفتر ارتباطی؟

___

دوست عزیز ناامیدت نکنم ولی من 15GB شارج داشتم 10GB دیگه شارج کردم که بشه 25تا دیدم شده 5GB خلاصه هرکی زنگ زدم منو پاس داد جای دیگه تا اینکه نفر اخر منه پاس داد نفر اول .
    کلا اون 4GB شارج بخیال شو یا اصلا خیرات صدقه حساب کن شک نکن اون دنیا جات تو بهشته
    اگر هم دوست داری زنگ بزن 2020 چه کسی میتونه تو همین تاپیک به جرات بگه من مشکل داشتم زنگ زدم 2020 مشکلم حل شده ؟
    گزینه اخرت سازمان تنظیم مقررات
    Last edited by jafarr; 09-11-2014 at 14:38.

11. 2 کاربر از jafarr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •