اگر پارتی گردن کلفت نداشته باشی حداقل 16 هفته کاری
اگر پارتی گردن کلفت نداشته باشی حداقل 16 هفته کاری
یه سوال داشتم از اساتید میخاستم بدونم من تک فرزند هستم میتونم معاف شم؟ چون هم تک فرزندم هم تک پسر به طور خود به خود.
شنیدم که این قانون رو حذف کردن. راه دیگه ای برای معافی نیست؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
با سلام
دوستان كسي كه يك كليه داشته باشه معاف ميشه يا نه؟
شما شرایط لازم را برای معافیت ندارید. احتمالاً تنها امتیازت اینه که شهر خودت میوفتی
احتمالاً معافید. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09680 تماس بگیر
با سلام دوستان یه سوال اوژانسی دارم باید تا فردا صبح تصمیم رو بگیرم که چیکار کنم
دوستان یه مشکلی برام پیش امده لطفا کمک کنید ممنون میشم
من یک نامه بهم دادن تا برای معاینه اولیه برم پیش دکتر تو بیمارستان معرفی شده اما من خبر نداشتم 30روز بعد نری بیمارستان به منزله انصرافه
رفتم پیش رییس حوزه شهرمون بهم گفت چون بعد 30 روز نرفتی تاریخ اعزامت رو زدن رفتم پلیس +10 دیدم تو سیستم زده عودت به بیمارستان
تقریبا 46روز ازتاریخ نامم گذشته اگه واقعا قرار بود بعد 30روز تاریخ اعزام بزنن الان زده بودن اما همچنان تو سایت زده عودت بیمارستان
من سوالم اینه وقتی نامه رو میبری بیمارستان (نه کمیسیون پزشکی ) ایا به تاریخ دقت می کنن یا نه ؟
اخه اخوی شدیدا رو این حرفش هست که تاریخ 30 روز رو رد کنه نگا نمی کنن...
دوستان ممنون میشم لطف کنید وقتم محدوده تا فردا صبح باید تصمیمو بگیرم
عجب شير اصلا جاي خوبي نيست داغونهو و سخت اردبيلم هست سردم كه هست البته زياد نگران نباش يكي از بچه ها افتاده بو همونجا ولي انگار زيادم سخت نبود براش، بهر حال ديگه بايد تحمل كرد ديگه موفق باشي رفيق![]()
این که میگین 30 روز رو رد کنه مال وقتیه که مثلا دکتر تو نسخه شما رادیولوژی نوشته باشه و شما بعد 30 روز بری که اون نسخه رو قبول نمیکنن. چارش هم اینه که ببری پیش دکتر تاریخش رو عوض کنه و مهر بزنه. در این مورد هم شما ببر تاریخش رو برات عوض کنند.
تازه اگه اعزام بشی هم (تو آموزشی)میتونی پیگیری کنی. اونجا هم کمیسیون میگیرن و میتونی معافیت یا معاف از رزم بگیری.
ولی اینطوری که خودت میگی زده عودت به بیمارستان. پس احتمالا مشکلی نباید باشه. مگر این که وارد غیبت شده باشید.
ولی باز هم بهترین کار اینه که از یه فرد آگاه تو نظام وظیفه سوال کنی. یا به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزن یا با این شماره تماس بگیر: 09680
Last edited by ehsanla; 11-02-2013 at 19:13.
بچه ها من دارم وسايلو ديگه جمع ميكنم آخه روزاي آخر شايد وقت نشه، قيچي لازمه بردارم؟ از همين قيچي كوچولا ولي تا نميشه، گير كه نميدن؟ حوله كه نميخاد يا زير پوش تو پست اول نوشته ميخا ولي واقعا ميخاد؟ البته نيرو انتظاميم فرقي نداره وسايلي كه ميدن؟
نظر من هم اینه که کسایی که تازگیا رفتن بیان یه لیست مختصر و مفید در مورد چیزهای ضروری و چیز های ممنوعه بدن. نه مثل اون لیست بلند بالای پست اول. مثلا من شنیدم سوزن نخ و قیچی و حتی بعضی از دارو ها رو نمیشه برد.
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)