گل گفتی.................. تحریم اینترنت بهترین کاره
گل گفتی.................. تحریم اینترنت بهترین کاره
آقا این سرویسی که شما میفرمائید سرویس فضای هستش و فکر میکنم برا کشورهای همسایه هستش نه برا ایرانیا من اطلاع ندارم!!!
منم 1 مگ دارم در بهترین حالت سرویس دهی 1 مگ که با سوخت هسته ای اون موقعه کار میکنه 220 کیلوبایت هستش
شاد باشید
من انقدر وضعیت اینترنتم خرابه که نه سایتها باز میشن نه ایمیل باز میشه. 100 درصد دارن شخم اساسی میزنن اینترنت رو فردا پس فردا اگر دیدی خودتم یــهــــو فــیــلتـــــــــــر شدی تعجب نکن
یه کمپین حمایت از اینترنت پرسرعت بدونه عوارضی لازم داریمگل گفتی.................. تحریم اینترنت بهترین کاره
آقا ديگه جمعش كنيد ركورد دانلود شبانه رو زدم رفت. فكر نميكنم ديگه كسي بتونه ركوردمو بزنه. تو تاريخ جاودانه شد!
سرويس 512 تو 388 دقيقه فقط 80 مگابايت دانلود كرده =))
![]()
اي ول
فايلهاتون مشكلي نداشتن؟ همگي سالمن؟
شايد سروري كه دان ميكردين مشكل داشته ، فايلهاي ويدوئي هم اينروزا با سرعت بسيار پايين دان ميشه
من که هفته های قبل چراغ adsl مودمم(snr 6.5) هر 5 دقیقه قطع می شد از 2.5 گیگ دانلودم کمتر نمیشد تا 4 گیگ هم دانلود داشتم با سرویس 256(با انواع ترفندها) ولی از بعد از ارتقای سرویس ها به قول پارس آفلاین سرعت سرویس شبانه 40- 32 شده و دانلود 700 800 مگ بیشتر نمیشه
دوستان دیگه که 256 دارن تو این یک هفته اخیر وضعیتتون چطور بود؟
فضایی چیه اقا الان 256 هستم 1.5 مگ سقف سرعتش هست حالا میخوام ببینم برم 512 چقدر فرق میکنه...
اگر دوستان جواب بدن...![]()
حالا وایسید فاجعه ی دیشب رو براتون بگم...
قطعی های پارس که یکیش بد به ضررم تموم شد... خیلی هم دقیق و زمان بندی شده 12:59:55 دی سی داد که اون نیم ساعت دانلوده بره پاچم![]()
چند وقته با پارس آنلاین گوگل پلاس باز نمیشه.
زنگ زدم پشتیبانی میگم این چه وضعشه؟ میگه شرکت ما بازیهای آنلاین و گوگل پلاس را پشتیبانی نمیکنه
بهش میگم مگه گوگل پلاس سایت نیست پس چرا پشتیبانی نمی کنید؟ میگه ما بازیهای آنلاین و گوگل پلاس را پشتیبانی نمی کنیم!
کسی این مشکل را داره؟ راه حلی ندارید؟
سلام دوست عزیز
منظورت از انواع ترفندها چی بود؟ مگه غیر از ترفندی که تو پست اول هست ( 12:35 تا 6:59) ترفند دیگه ای هم وجود داره؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)