واقعا؟؟؟
من هر وقت خواستم محدود 1 ماهه بگیرم نشده![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
واقعا؟؟؟
من هر وقت خواستم محدود 1 ماهه بگیرم نشده![]()
سن گه اوز یانیما حلله ساللامممممممممممممممممممم ممم!
به سلامتی ص 1400 هم راه اندازی کردیم!![]()
مال من هنوز صفحه 350 تشریف داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال تو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی میگی حسین کدوم تاپیکو میگی؟
مال شما رو دیفالت تنظیم شده و تو هر صفحه 10 تا پست نشون میده ولی من چون حال صفحه عوض کردن ندارم گذاشتم رو هر صفحه 40 تا پست نشون بده![]()
نه خبریز دی آخی بو بله ده دانلود اولار؟
حسین فک کنم شب تا صبح دانلود میکنی و صبح تا شب هم میشینی از فایلات استفاده میکنی
فک کنم کل زندگیتو تعطیل کردی آره؟
منم دو تا خط دارم خواستی خجالت نکش بیا ازشون استفاده کن!!!!
من یه زمانی فک میکردم مخابرات ورشکست میشه از بس دارم دانلود میکنم ولی حسین رو سفیدم کرده
خیلی وقته زیاد دانلود نمیکنم هنوز کلی فیلم دارم فرصت نکردم ببینمشون
دوستی که میخواست یک ماهه جشنواره بگیره
خب برو همونو بگیر راضی نبودی بعد یه ماه درخواست جمع آوری بده شما که فقط داری پول یه ماهو میدی
فیلم بازاش کیفیت بلوری Fast 6 اومد هوراااااااااااااااااااااا ااا![]()
سلام به همگی میخوام dsl بگیرم ولی موندم صبا بگیرم یا مخابراتمنطقه رشیده مرکز مخابراتی فهمیدهسرویس هم یا 512 سه ماه 9 گیگ صبا میتونم بگیرم یا 512 همارا ماهس 4 گیگ (سه ماه 12 گیگ) فقط سرعت دانلود بالا باشهکدوم سرویس بهترهممنون راستی سرویس جشنواره چیه؟سرعتش خوبه؟
Last edited by armin_gera; 02-09-2013 at 15:48.
شما اگه اولویتت دانلود هست اونم با سرعت بالا بدون شک از مخابرات بگیر!
سرویس جشنواره هم که تاپایان تابستان بود مدتش اگه در این مدت باقی مانده بدن بهتون میتونین با سرعت 480 دانلود داشته باشین،منتهی در بازه زمانی رایگان8-2 صبح.روزها هم این سرعت رو میده ولی خب از حجم کم میکنه بطبع.
در مورد دادن سرویس یه ماهه یا سه ماهه، اگه موقع تمدید بخوای، به غیر از 128 کیلوبیت نامحدود خانگی (39 تومن) که به صورت پیشفرض 3 ماهه ست، بقیه رو یه ماهه میدن. اصلا خودم یه ماه یه ماه تمدید می کردم.
ولی موقع خرید اشتراک برای اولین بار هر سرویسی رو کمتر از 3 ماهه نمیدن که اینم به قول خودشون به خاطر گیر انداختن طرفه.![]()
سلام
همونطور که جناب اینسپترو گفتن، بنده هم تایید می کنم. واسه دانلود زیاد فقط مخابرات حتی با در نظر گرفتن ساعت رایگان بازم خیلی (حدود 9 گیگ) میشه دانلود کرد.
سرویس جشنواره هم یه سرویس 2مگ-4مگه که 2 گیگ هم برای 3 ماه ترافیک داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)