با درود
در حال حاضر بهترین کیفیت عکس در بین دوربینهای با سقف قیمت 300 $ (حدود 1 میلیون) مربوط به کدام مدل از برندهاست ؟
پی نوشت :
سایر ویژگیها (از جمله میزان زوم و سرعت شاتر و غیره) در حد میانگین و متوسط کفایت میکنه و اولویت اول صرفا کیفیت عکسه![]()
با درود
در حال حاضر بهترین کیفیت عکس در بین دوربینهای با سقف قیمت 300 $ (حدود 1 میلیون) مربوط به کدام مدل از برندهاست ؟
پی نوشت :
سایر ویژگیها (از جمله میزان زوم و سرعت شاتر و غیره) در حد میانگین و متوسط کفایت میکنه و اولویت اول صرفا کیفیت عکسه![]()
با سلام ، از اساتيد يك شوال دارم. من تو انتخاب بين SX 40 Hs و SC 260 HS موندم. البته مي دونم مقايسه اين دو مدل شايد خيلي منطقي نباشه ولي واقعاً برام سوال كه با حدود 300 هزار تومانم قيمت بيشتر SX40 نسبت به SX 260 و همچنين ابعاد و اندازه بزرگتر، بجز زوم 15x بيشتر آيا چيز ديگه اي نصيبم ميشه يا خيلي كيفيت عكسها و امكاناتش باهم فرقي نداره؟
با تشكر
دوستان من یه دوربین کوچیک میخوام که بتونه صدا و تصویر رو راحت با کیفیت ظبت کنه فقط همین قابلیتش برام مهمه
سلام.من میخواستم یه دوربین حرفه ای DSLR بخرم.البته تا سقف 3 تومان.میخوام باهاش عکاسی طبیعت کنم و واید بودن لنزش و ابعاد حسگرش واسم مهمه چون برای عکاسی شب هم میخوام که نویز کمتری بده.البته اگه فیلمبرداری full hd هم داشته باشه عالیه.من تحقیق زیاد کردم و قیمت هارو کم و بیش میدونم.میخواستم از یه کارشناس بپرسم که کدوم دوربین رو بهم پیشنهاد میکنه.![]()
یه چیز هایی هست کلا نه
تا چند ماه اینده مدل جدید معرفی میشه اما شما همین 260 رو بجر
سلام
Samsung رو بعید میدونم بهتره زنگ بزنید نمایندگیش ، اما lx7 هست قیمت بالای هم باید داشته باشه
بهترین هم همون lx7 هست البته سری s کنن هم هست که دیافراگم خوبی داره اخریش فکر کنم 2 بود
سلام
فکر کنم بهترین گزینه G12 یا s100 باشه متاسفانه قیمت رو درست نمیدونم
سلام
خوب بدون شک امكاناتش کمی بهتر میشه هیچی نباشه لنز بهتری دارید ، اگر به عکاسی علاقه دارید 40 رو بخرید اگر نه فقط یه دوربین خانوادگی میخاید 260
توصیه من 40 هست
بیشتر توضیح بدید ، بودجه ؟
درودسلام.من میخواستم یه دوربین حرفه ای DSLR بخرم.البته تا سقف 3 تومان.میخوام باهاش عکاسی طبیعت کنم و واید بودن لنزش و ابعاد حسگرش واسم مهمه چون برای عکاسی شب هم میخوام که نویز کمتری بده.البته اگه فیلمبرداری full hd هم داشته باشه عالیه.
برای اینکه بهتر بتونید تصمیم بگیرید ، لطفا موارد زیر رو برای خودتون روشن کنید . بعد از اینکار مشخصا تصمیم گیری راحت تر خواهد بود .
1- لطفا سطح اطلاعات خودتون از عکاسی رو بیان کنید .
2 - چه انتظاراتی دارید ؟ دقیقا کاربری رو مشخص کنید مثلا چه مواردی از طبیعت ؟ لندسکیپ ، حیات وحش ، ماکرو حشرات یا . . . هر کدام از اینها نیاز تجهیزاتی متفاوتی داره ( لنز ، منابع نور و ... ) .
3- بودجه تعیین شده فقط برای بدنه ست یا همراه تجهیزات نور ، حافظه ، گریپ ، لنز ، فیلتر ، سه پایه ، کیف و . . .
تا چه حد در آینده بودجه برای توسعه تجهیزات کنار خواهید گذاشت ( اگر احتمال تخصیص بودجه های بعدی کم باشه ، بکلی سیستم خرید متفاوت میشه و با بودجه موجود ، لنز ، فیلتر ، سه پایه ، کیف و ... همه کاره تری خریداری میشه ) .
4 - . . .
موفق باشید .
تا 200 تومن کوچیک بودنش خیلی برام مهمه بتونه صدا رو با شفافیت ظبت کنه
بیشتر توضیح بدید ، بودجه ؟
ضبط*
---------------------------------
فکر نکنم تا یه قیمتی خیلی فرق کنند مگر این که اسپیکر جدا روش نصب بشه و اون هزینه به بودجت بوخوره...
ممنون.من عکاس حرفه ای نیستم.فقط یه کم نگاهم به عکاسی با یه آدمی که دوربین compact داره برای رفع نیاز عکاسیشٍ، متفاوته.من میخواستم بدونم با 3 تومان میشه یه بدنه با لنز گرفت که بشه تو طبیعت عکاسی کرد و لذت برد.منظور از طبیعت بیشتر کلی هست و شاید بیشتر لندسکیپ.بیشتر تو مایه های دوربین هایی مثل nikon d5100,nikon 3200,canon 600d و اینتور دوربینها که در عین آماتور بودن بشه عکس های خوبی گرفت.![]()
دوربین های DSLR برخلاف تصوری که ازشون دارید مانند دوربین های Point and Shoot نیستن
علاوه بر این که با کلیه پارامترهای عکاسی به خوبی باید آشنا بشید علاقه هم باید داشته باشید و مطالب مرتبط رو بخونین
50 درصد کار عکاسی شاید گرفتن عکس خوب باشه مابقی پردازش های عکس توی کامپیوتر هست
شاید تا 1 سال نتونید با DSLR عکس دلخواه خودتون رو بگیرید باید به قدری علاقه داشته باشید که با تلاش عکس خوب بگیرید
بنده انقدر با دوربینم کار کردم باور کنید باز هم بیشتر مواقع در نورسنجی مشکل دارم!
این رو هم به خاطر داشته باشید صرفا با خرید دوربین گران قیمت نمیشه عکس خوب گرفت یا عکاس خوبی شد
من این حرفم رو باز هم تکرار میکنم عکسی که عکاس حرفه ای با دوربین کامپکتش میگیره بنده نمیتونم با DSLR ام بگیرم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)