استقلال 3-1 سپاهان
قلعه نويى، مجيدى را به كميته انضباطى فرستاد
سرمربى استقلال از تركيه گزارش كاملى را در خصوص كاپيتان تيمش به كميته انضباطى باشگاه ارائه داد. سفر فرهاد مجيدى به دوبى و غيبت چند روزه اش در تيم سبب شد تا قلعه نويى كه اعتقادى به اين بازيكن ندارد شكايت خود را به گوش كميته انضباطى باشگاه استقلال برساند تا در نهايت كاپيتان آبى پوش مورد مواخذه قرار بگيرد.
واعظى آشتيانى كى به تركيه مى رود؟!
زمان سفر مديرعامل استقلال به تركيه هنوز در هاله اى از ابهام قرار دارد. در حالى كه قرار بود واعظى آشتيانى يكشنبه(امروز) راهى تركيه شود، اين سفر به دلايلى منتفى شد تا آبى هاى حاضر در آنتاليا همچنان منتظر سر رسيدن مديرعامل خود باشند. به احتمال زياد واعظى در روزهاى پايانى اردوى استقلال به تركيه سفر خواهد كرد.
مهاجم خارجى، استقلالى ها را سر كار گذاشت
مهاجم خارجى در اردوى استقلال حاضر نشد. در حالى كه قرار بود يك مهاجم خارجى روز گذشته به جمع آبى هاى حاضر در آنتاليا بپيوندد، اين بازيكن به تركيه سفر نكرد تا استقلالى ها همچنان منتظر حضور وى در تمرينات تيم باشند. اين بازيكن در صورت تأييد قلعه نويى آبى پوش مى شود.
مصدوميت منيعى در اردوى تركيه
ميثم منيعى هافبك استقلال صبح ديروز در اردوى تركيه دچار مصدوميت شد. طبق شنيده هاى ما اين بازيكن از ناحيه كشاله ران دچار آسيب ديدگى شده است اما به گفته پزشكان زياد جدى نيست. گفتنى است وى در جريان تمرين عصر ديروز آبى پوشان استراحت كرد اما از امروز دوباره در تمرينات شركت مى كند.
جلسه هيأت مديره استقلال لغو شد
قرار بود جلسه هيأت مديره باشگاه استقلال روز دوشنبه در محل اين باشگاه برگزار شود. ديروز شنيديم به دليل حضور امير واعظى آشتيانى مديرعامل استقلال در اردوى تركيه اين جلسه لغو شد. طبق شنيده هاى ما اين جلسه به احتمال فراوان يكشنبه هفته آينده برگزار مى شود.
چهارشنبه از استقلالى ها تست آمادگى جسمانى گرفته مى شود
تيم فوتبال استقلال روز پنجشنبه هفته جارى از تركيه به تهران باز خواهد گشت. قرار است با هماهنگى كادر فنى روز چهارشنبه از كليه بازيكنان استقلال تست آمادگى جسمانى گرفته تا ميزان آمادگى آنها مشخص شود. گفتنى است اگر بازيكنان در اين تست قبول نشوند به احتمال فراوان بايد علاوه بر حضور در تمرين به تمرينات اختصاصى نيز بپردازند.
مخالفت قلعه نويى با حضور بازيكنان تستى
قرار بود چند بازيكن تستى در اردوى استقلال در تركيه حاضر شده و با اين تيم تمرين كرده تا در صورت قبولى در تست فنى مذاكرات خود را در تهران ادامه دهند اما طبق شنيده هاى ما در آخرين لحظات امير قلعه نويى سرمربى آبى پوشان با حضور اين بازيكنان در تمرينات مخالفت كرد. ظاهراً قلعه نويى اعتقاد دارد حضور اين بازيكنان در تمرينات باعث ايجاد حاشيه در تيم خواهد شد.
اميرآبادى: اردوى تركيه به موفقيت تيم كمك خواهد كرد
مهدى اميرآبادى، هافبك تيم استقلال در خصوص اردوى اين تيم در تركيه خاطرنشان ساخت: اين اردو مى تواند كمك شايانى به بالا رفتن روحيه بچه ها كند. خوشبختانه به غير از ملى پوشان تمامى نفرات هم در اين اردو حضور دارند. مربيان برنامه ريزى خوبى را براى تيم انجام داده اند. يك بازى تداركاتى نيز در تركيه برگزار خواهيم كرد تا از شرايط مسابقه دور نشويم. اميرآبادى ادامه داد: كمپ آنتاليا يكى از بهترين كمپ هاى تركيه است. قبل از شروع فصل نيز در اين كمپ اردو زديم و تمرينات منظمى را انجام داديم. اميدوارم اين بار نيز تمرينات خوبى را سپرى كنيم و نتيجه زحمات خود در خارج از ايران بگيريم.وى در مورد بازى نكردن خود در تركيب استقلال افزود: از نظر بدنى هيچ مشكلى ندارم و آماده ام تا در آينده نيز در تركيب استقلال قرار بگيرم.خوشبختانه در بازى هاى اخير پاسخ اعتماد مربيان را داده ام و آنها از من رضايت نسبى داشتند. همين موضوع برايم راضى كننده است. مطمئن هستم اگر در آينده نيز مربيان به بنده اعتماد كنند و مرا در تركيب قرار دهند، بازى خوبى را انجام مى دهم و به موفقيت تيمم كمك مى كنم.
قلعه نويى: هيچ بازيكنى از استقلال جدا نمى شود
امير قلعه نويى، سرمربى استقلال در مورد اردوى اين تيم در تركيه اظهار داشت: روى كمپ آنتاليا شناخت داشتيم. اين كمپ امكانات بسيار خوبى دارد. در مدتى كه در تركيه حضور داريم تلاش مى كنيم آمادگى خود را حفظ كرده و در بازى هاى بعدى نيز خوب كار كنيم تا صدرنشينى را از دست ندهيم.وى ادامه داد: رايزنى هايى با چند تيم تركيه اى انجام داده ايم اما هنوز توافقى براى انجام بازى تداركاتى حاصل نشده است. به دنبال اين هستيم يك بازى دوستانه در تركيه انجام دهيم تا از شرايط مسابقه نيز دور نشويم. قلعه نويى تصريح كرد: قبل از شروع فصل هم در كمپ آنتاليا اردو زديم و تمرينات بدنسازى بسيار خوبى را سپرى كرديم و نتيجه بسيار خوبى نيز گرفتيم. به همين خاطر ترجيح داديم دوباره به تركيه بياييم و در اين كمپ اردو بزنيم. وى در مورد جدايى چند بازيكن در تعطيلات نيم فصل خاطرنشان ساخت: چند تيم ليگ برترى خواهان به خدمت گرفتن چند بازيكن ما در تعطيلات نيم فصل هستند اما با توجه به شرايط به وجود آمده فكر نمى كنم هيچ بازيكنى از جمع ما جدا شود. تا پايان فصل كار را با همين نفرات دنبال مى كنيم و فقط احتمال دارد چند بازيكن ديگر به جمع ما اضافه شوند. وى افزود: اميدوارم با تمريناتى كه در اين مدت انجام مى دهيم شرايط خوب خود را حفظ نماييم. ما در حال حاضر صدرنشين ليگ هستيم و بايد تلاش كنيم صدرنشينى مان را نگه داريم. به بازيكنان هم گفته ام صدرنشينى سخت است اما حفظ آن دشوارتر است.
زنيدپور: استقلال در اولويت است
همان طور كه در خبرها داشتيم ميلاد زنيدپور چند روزى است كه در تمرينات سايپا شركت نمى كند. در اين رابطه گفت وگويى با وى داشتيم كه در ادامه مى خوانيد:
• شنيديم ديگر در تمرينات سايپا شركت نمى كنيد؟
- بله. با مايلى كهن صحبت كردم. مسأله اينجاست كه او اعتقادى به بازى من ندارد. بعد از گفت وگويى كه با هم داشتيم قرار بر آن شد تا من براى آينده ام تصميم گيرى كنم.
• جدايى ات از سايپا تنها به دليل عدم اعتقاد مايلى كهن بود يا مسأله ديگرى وجود داشت؟
- نه. به شخصه هيچ مشكلى با سايپا نداشتم و برخلاف ميل باطنى ام حاضر به ترك سايپا شدم. سايپايى ها براى من زحمات زيادى كشيدند اما شرايط طورى ايجاب مى كرد كه ماندنم جز حاشيه سازى براى خودم و تيم چيزى در بر نداشت.
• از مايلى كهن ناراحت نيستيد؟
- نه به هيچ وجه! او سرمربى تيم است و حق دارد نفرات خود را داشته باشد. سرمربيگرى امرى سليقه اى است. اگر او به من اعتقاد ندارد دليل بر ناراحتى من نمى شود.
• برنامه ات براى آينده چيست؟
- در حال حاضر چند پيشنهاد خوب دارم كه در حال بررسى آنها هستم. بايد بگويم يكى از آنها استقلال است كه صحبت هاى اوليه انجام شده اما در حال حاضر چيزى مشخص نيست. به هر حال استقلال در اولويت قرار دارد.
• چه زمان نتيجه اين مذاكرات مشخص مى شود؟
- ظرف امروز و فردا تيم جديدم را معرفى مى كنم. بعد از تعطيلات من را در تيم جديدم خواهيد ديد.
گزارش قلعه نويى به هيأت مديره
امير قلعه نويى سرمربى استقلال كه اين روزها براى حفظ آمادگى تيمش در اردوى تركيه به سر مى برد پس از پايان يافتن اين اردو گزارشى از وضعيت اردو و كارهاى انجام شده به هيأت مديره گزارش مى دهد سرمربى استقلال قرار است در اين گزارش به اين موضوع اشاره كند كه اردوى انجام شده استقلال چه تأثيرى در روند آماده سازى و حفظ آمادگى تيمش داشته و چه برنامه هايى در اين اردو انجام شده است.البته سرپرست استقلال هم گزارش مالى اين اردو را به مديرعامل باشگاه ارائه خواهد داد.
قلعه نويى نگران افت بدنى بازيكنان ملى پوش
۴ ملى پوش استقلال پس از برگزارى تورنمنت ۴ جانبه عمان صبح ديروز راهى تهران شدند كه به اردوى اسپانيا ملحق شدند كه ظاهراً اين اردو هم لغو شد تا آنها مجبور شوند در تهران بمانند. ديروز شنيديم امير قلعه نويى سرمربى استقلال وقتى متوجه اين قضيه شد ابراز ناراحتى كرد. ظاهراً قلعه نويى اعتقاد دارد اين بى برنامگى باعث افت بدنى بازيكنان خواهد شد.طبق شنيده هاى ما قرار است با هماهنگى اين ۴ ملى پوش آنها به اردوى استقلال در تركيه اضافه خواهند شد. استقلال امروز به ميدان مى رود
بازيكنان استقلال تهران امروز در اولين بازى تداركاتى خود به مصاف آنتاليا اسپور تركيه خواهند رفت طبق برنامه قرار است استقلالى ها تا پيش از اين بازى يك تمرين سبك انجام داده و پس از استراحت به محل بازى بروند. ناگفته نماند استقلالى ها تا پايان اردوى خود احتمالاً ۲ بازى تداركاتى ديگر نيز انجام خواهند داد كه تا امروز انجام بازى مقابل آنتاليا و يك حريف تركيه اى ديگر حتمى شده است.
استقلالى ها دسته جمعى استراحت مى كنند
امير قلعه نويى سرمربى استقلال در اردوى تركيه به ساعت هاى استراحت بازيكنان توجه ويژه اى دارد و طبق شنيده ها سعى دارد در اين ساعات بيشتر با بازيكنان گشته و حتى المقدور آنها را تنها نگذارد.البته سرمربى استقلال دستور داده است براى آنكه حاشيه و مشكل خاصى پيش نيايد استقلالى ها به صورت دسته جمعى به استراحت و تفريح پرداخته و از اردو به صورت انفرادى جدا نشوند.امير قلعه نويى دوست ندارد داستان اردوى دوبى در زمان مرفاوى و گلايه مستخدمين هتل يك بار ديگر پيش بيايد.
مذاكره استقلالى ها با مهاجم اروپايى
امير قلعه نويى سرمربى استقلال در طول اردوى تيمش قرار است از ۲ يا ۳ مهاجم اروپايى تست گرفته تا در صورتى كه رضايت وى را به دست آورند به ليست استقلال اضافه شوند.البته امير قلعه نويى منتظر بازيكن خاصى نيست و تنها به نزديكان باشگاه اجازه داده است در صورتى كه در تركيه مهاجم خوبى مدنظرشان بود خصوصيات وى را بازگو كرده و در صورتى كه مسئولان باشگاه آن بازيكن اجازه دادند از وى در تمرينات استقلال تست خواهد گرفت.
يك سؤال از استقلالى ها
چرا اولروم؟!
عرفان اولروم فصول گذشته شرايط بسيار خوبى داشت و حتى يك بار آقاى گل ليگ شد. او پارسال هم در خط حمله ابومسلم بد كار نكرد اما امسال اصلاً شرايط خوبى نداشته و تبديل به يك گل نزن تمام عيار شده است. با اين حال معلوم نيست چرا استقلالى ها از بين اين همه مهاجم خارجى اولروم را انتخاب كرده اند؟ يكى از مسئولان اين باشگاه هفته گذشته گفته بود برخى قصد بازار گرمى دارند اما ما فقط اولروم را مى خواهيم و كادر فنى استقلال نظر مثبتى روى اشپيتين آرفى مهاجم پيام مشهد ندارد. اين در حالى است كه در ليگ امسال اشپيتين و يا ايگور كاسترو عملكرد به مراتب بهترى نسبت به اولروم داشته اند. استقلالى ها البته خاطره خوشى از جذب مهاجم خارجى ندارند و همين ابراهيم توره را هم در ۲ نوبت نخواستند تا در نهايت سر از پرسپوليس درآورد اما انتخاب اولروم آن هم در اين مقطع عجيب به نظر مى رسد چرا كه عرفان در ابومسلم هم نمره قبولى نگرفته و كلاً از شرايط آرمانى دور است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)