خوب من تصمیم گرفتم امروز برم سراغ خرید یه XBOX البته از نوع آرکید.
فقط خودم نمی خوام مستقیم بخرم و یه واسطه برام می خره که این واسطه زیاد از ایکس باکس اطلاعات نداره.
چه توصیه ای به این واسطه کنم تا به فروشنده بگه؟مثلاً بگم چه بردی باشه؟(جاسپر؟!!)یا اینکه چطور می تونم مطمئن باشم که دسته 2 نندازه تنگمون؟یا چطور بفهمم آپدیت شده است؟
متشکر
ای بابا زنگ زدم فروشگاه فتحی میگه آرکید تموم کردیم تا دو هفته دیگه هم نمیاریم
سلام، من 2 ،3 بار جواب شما رو تايپ كردم ولي مروگر كرومم هنگ كرد و نتونستم جواب رو براتون بفرستم.
خوب شما اگه از فتحي بگيري %100 خيالت راحت باشه كه جنس خوب بهت ميده، و اگه مي توني الايت بگيره و با نصب بازي روي كنسول، عمرش رو زياد كن!(كافيه دوستت به فروشنده بگه كه جاسپر 2009 يا اگه 2010 هم باشه كه چه بهتر، و LT و ورژن 9199 دشبورد رو روي كنسول نصب كنه)
خوب اگه عجله داري و پولت كمه مي توني از nextgen بخري كه اونم جنس خوب بهت ميده، يا ميتوني از ميثم كه فروشنده هست هم بخري، جلوي خودت پلمپ كنسول رو بازي مي كنه و دستگاه رو كپي خور و آپديت مي كنه (كه ميتوني باهاش هماهنگ كني و دوستت بره ازش بخره)؛
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در باره ي آپديت درايو راهي جز باز كردن كنسول نداري ولي در مورد آپديت كنسول از راه زير مي توني به ورژنش پي ببري:
به قسمت setting كنسول برو و از اون جا اگه اشتباه نكنم به قسمت system info برو و ورژن دشبورد رو در پنجره ي سمت راست مينويسه مثل:
2.0.9199
در ضمن مي توني سريال دستگاه رو كه در دشبورد سيستم هست رو با سريالي كه بالاي USB هست چك كني.
سلام
من ميخوام دراومو به LT اپديت كنم تاپيكي لينكي چيزي نيست واسه اموزشش؟
ممنون
دوست عزيز آپديت كردن كنسول دنگ و فنگ زيادي داره و اگه مواضب نباشي امكان داره درايو دستگاه فريز بشه و ديگه درست نشه،(درايوت تبديل به يك DVD PLAYER ميشه!) پس بهتره كه ببري بيرون و LT 1.1 روش نصب كني و خيال خودت رو هم راحت كني.
با اين توضيحات هم اگه مي خواي خودت آپديت كني به بازيسنتر مي توني مراجعه كني كه آموزش فارسي داره.(البته براي كاربران پرميوم هست)
يا از اين سايت آموزش انگليسي رو دانلود كني:
کد:
لازم به ذكره به دليل ف ي ل ت ر شدن megaupload مي توني اين لينك رو در اين سايت(
کد:
) كپي كني و بعد دانلودش كني.
يه نگاهي هم به اين بندازي بد نيست(نوع درايوها، باز كردن كنسول، و ... رو شرح داده):
کد:
كاليبره كردن درايو :
کد: