سلام دوستان
من گوشیمو فلش کردم ولی متاسفانه زبان گوشیم چینی شده
حالا چه طور میتونم زبان انگلیسی را رو گوشیم بریزم بدون اینکه بخوام دوباره فلش کنم؟؟
اگه راهی هست لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان
من گوشیمو فلش کردم ولی متاسفانه زبان گوشیم چینی شده
حالا چه طور میتونم زبان انگلیسی را رو گوشیم بریزم بدون اینکه بخوام دوباره فلش کنم؟؟
اگه راهی هست لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان
من يه w950 دارم . به عشق كيفيت خوب صدا تو handsfree خريدمش . اما از روز اول يه مشكل داره اونم اينه كه كيفيتش تو Mega Bass افتضاحه . كمكم كنيد ممنون ميشم . ( مشكلش به نظرم نرم افزاريه و با master reset و flash درست نشد )
سلام
من یه مشکل بزرگ برای LCD گوشیم پیش اومده
من هر قسمتی از lcd رو که لمس میکنم دو سه سانت پایین تر انتخاب میشه!!
همه کار هم کردم از فرمت گرفته تا آپدیت
خواهش میکنم راهنماییم کنید که کجا برم برای تعمیر و آیا LCD گوشیم باید کامل عوض بشه؟
سلام دوست من
lcd رو درست كاليبره كردي ؟
سلام دوستان.
چند وقتیه پایین lcd ی گوشیم یکسری نقاط ( مثل لک ) در دو ردیف پشت سر هم و خیلی میزون افتاده !! با هیچ چیزی هم پاک نمیشه. یعنی بعید می دونم لک چربی یا همچین چیزی باشه. کسی میتونه کمکم کنه ؟
با سلام خدمت شما دوستان
من یک تم ریختم روی گوشی ، گوشیم هنگ کرد. خاموشش کردم. بعد که روشن میکنم روی لوگوی w ثابت میمونه.
حالا من وقتی کابل usb رو به کامپیوتر وصل میکنم در حالت فایل ترانسفر می تونم فایل های گوشی را ببینیم.
لطفا اگر کسی فایل های اصلی w950 رو داره اینجا بذاره من جایگزین کنم. شاید درست بشه!
با تشکر
من میخوام یک هندزفری سری wبرای گوشی خودم بخرم ولی بعضی ها میگن هندزفریهای دیگه اصلا کیفیت ندارند
من یکجا قیمت گرفتم گفت 4 تومن و خیلی طبیعی هم بود از نظر ظاهری با هندزفری فابریک هیچ فرقی نداشت فکر میکنید کیفیتش پایین هست؟
از نظر ظاهری که اصلش با تقلبیش فرقی نداره..!
توی مغازه بگیرین 2 دقیقه تست کنین و اگه مشکلی نداشت بخرین.
(آخه بعضی از هندزفری هاش طوری هست که اصلاً Bass نداره)
بچهها جایی تو تهران میشناسین که گوشی بخره یا عوض کنه؟
دبلیو 950 دارم
3 ماه گارانتیش هنوز مونده
آپدیت شده
تمیز
جعبه سالم
و....
امروز یکی دوجا رفتم هیچکس نمیخرید گوشیمو
میخواستم با یک P990i عوض کنم
ممنون میشم کسی تو تهران جایی رو بهم معرفی کنه
توی علائدین خیلی از این کارا میکنن. ولی موقع عوض کردن تا اونجا که ممکنه ازت ارزون میخرن و تا اونجا که ممکنه گرون میفروشن!بچهها جایی تو تهران میشناسین که گوشی بخره یا عوض کنه؟
دبلیو 950 دارم
3 ماه گارانتیش هنوز مونده
آپدیت شده
تمیز
جعبه سالم
و....
امروز یکی دوجا رفتم هیچکس نمیخرید گوشیمو
میخواستم با یک p990i عوض کنم
ممنون میشم کسی تو تهران جایی رو بهم معرفی کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)